Черен лебед излетя на черен петък

Или как новият щам Omicron на COVID-19 влияе върху пазарите и световната икономика

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе тия съвсем откачиха покрай този вирус. Вече и черни лебеди им се привиждат.

На лов за черни лебеди, бели врани и пъстри папагали.

Каква е тази дискриминация - ЧЕРЕН лебед! Ще ви съдят от Южна Африка, трявба вече да ви съди и самият коронавирус! Айде по-полека с употребата на думата "черно"

Колко удобен за фармацевтичните вампири е този черен лебед, само че в Лебедово езеро накрая му извиват врата

Това е световен театър режисиран от една дузина свръх богати БилГейтсчета, които не могат да си изхарчат парите, а времето на живот тук на Земята им изтича. Как да оставят общо десетки трилиона долара тук на майката Земя, а те да отидат в отвъдното, където е само тъмнина, студ и червеи, а раята, техните роби да остана и живеят. Не, това според тях няма да стане, всички отиваме заедно горе. Да, ама от раята има и борбени хора, такива дето лесно няма да позволят да им се отнеме живота. Те ще се надигнат с милиони в световни Въстания и Революции, а вие долни богаташчета - п.едофилчита, ще трябва да се скриете във вашите бункери под земята. Там сте на сигурно място, но с провизии за 1 - 2 години, а ние горе на входа ще ви чакаме да излезете, а когато го направите, жална ви майка ще плаче над гроба ви.

Големи глупости сте написали (или преписали) :)

Така . Сега да видим в този срив, кои обаче реализират печалби , кои са "късметлиите". Същите ще са и в основата на този срив! Иначе, не черен лебед, не и негър от Намибия или ЮАР, поръчителите са опознаваеми ! Ясни са ! Така че , щом ТЕ искат да ни ликвидират, ние просто трябва да отговорим на агресията ! С чистата съвест, че защитаваме живота на нашите деца и внуци !!! Амин!!!

С КАКВО ДА ПАЗАРУВАМЕ КАТО ПЛАТА НАЕМ, СМЕТКИ И ИЗДРЪЖКА НЯМА ПАРИ ЗА ХЛЯБ????? С ПО-ГОЛЯМА ОТ МИНИМАЛНАТА...ДВЕ СПЕЦИАЛНОСТИ БАКАЛАВЪР И МАГИСТЪР..... РАБОТЯ ОТ КАТО СЪМ ЗАВЪРШИЛ...ИМА НЯКАКЪВ ГЕНОЦИД КЪМ ХОРАТА

Omicron October 2020!

Хахахахаха. Луд човек си ти -:)

Как ли ще се отрази на световната икономика ако сега ми дадът ПК и наредят до стената бил гей , сорос, рокфелерови, рокшийлд фамилия и другите лайнари дето се мислят за господари на света. Ще се отрази МНООООГО ДОБРЕ. Пък аз да си пуцам на воля. На мен едва ли но се надявам на някай да му се отдаде тази възможност и то много скоро.

Еми, надеждата беше в Делтата да удари сериозно върху глобалния капитал, ама на уви. Икономиките буксуват, но имат доста резерви още. Така че, ако не е Омикрона ще е Сигмата да речем. Заложен е сериозен преход към технокрация, която ще отнеме години, сега са само основите. Тепърва трябва да има кризи, глад, граждански конфликти, непоносими енергийни цени. Единствено като забавяне на плана ми се струва слабата все още конфронтация на ваксъри и антиваксъри. Досега двата лагера трябваше да развият стабилен фронт на непоносимост, ама вяла работа нещо ...!?

Престанете вече! Цялото семейство преболедувахме - млади, стари и инвалиди! Мангъров е прав!!! При правилно домашно лечение всичко протича както обикновен грип! МЗ трябва да излезе с единна методика за домашно лечение и в болниците да се приемат само много тежките случаи! Всичко друго да се лекува вкъщи! Всичко друго е неоправдана истерия и насаждане на страх !

По-правилният въпрос е "Как компютърна графика влияе върху психиката на хората и световните пазари вече 2 години?".

Мадафака.. Измамници..Suck ми Dick ;( !!

Ще се вдигнат пазарите пак. Афтършок е само. Толкова пари има напечатани, че няма къде другаде да отидат - имоти и акции, и така поне още 5-10 години...

Сега Радевата зима с помощта на Тюрлюгювеча/правителството/ на Киро измамата, ще ни довършат съвсем!

Ама как в възможно такъв подигравателен расизъм и език на омразата! Веднага всички; BNT, BTV, NOVA, Black live matter / НПО-та дежендъри - ЛГБТМЕГДК да се възмутят и на протест!

Учителката питала: - Ученици, какво ще стане ако вселекуваща ваксина срещне неунищожим вирус? Иванчо пръв се обадил: - Ще се вдигне цената на ракията! Тате казва, пе каквато и простотия да стане в тая държава, се вдига цената на ракията.

Медико-фашистите нямат друг "аргумент" освен ЛЪЖАТА! И ще плащат за "субстанциите " с парите на потенциалните жертви.

влияе така, скапани зомбите: Модерна + 20 млрд долари за 1 ден... не е лошо.. боц-боц

А криптото си върви нагоре и ни бОли фара за вашите все по-ненужни фиатни пари и балони.

ШЕ ВИ "ЪПГРЕЙДВАМ" ПРЕЗ НЯКОЛКО МЕСЕЦА! ДА ВИ Е ЧЕСТИТ НОВИЯ МИ ОМИКРОН.СЕГА СЛАГАЙТЕ МАСКИТЕ,ЩЕ ИМА НОВИ ВАКСИНИ И ХАПЧЕТА.ЩЕ БАЧКАТЕ ЗА МЕН И МОИТЕ ПРИЯТЕЛИ...НА ХЛЯБ И ВОДА ЩЕ КАРЕТЕ ГНУСНИ ЧОВЕЦИ....ВЕЧЕ ИМА И ИЗКУСТВЕН ИНТЕЛЕКТ(РОБОТИ И ПОЛУ ХОРА).БАВНО ЩЕ ВИ УБИВАМ-НЕ СТЕ НИ НУЖНИ...БАЧКАШ ДО ПЕНСИЯ И УМИРАЙ.ШОУТО ПРОДЪЛЖАВА!!!

Ще "отидат" в инфлация, динозавъре.

Е нали е само летен грип.

що не може да се коментира по статията с 200-те полицаи ?

Първите 2 коментара на тема "черен лебед" показват нивото на тролските мишки тук. Плачевно е. И аз смятам, че това е много тъжно... При все, че хората са се опитали да ви внесат яснота по темата какво е туй черен и дали е лебед... Да не говорим, че още от средновековието Черен лебед, не черен жиб, се е смятал за предвестник на беда или голяма промяна. Прост народ - слаба държава. Тва е... Орисани сме да живеем в море от простаци.

Е да де :д Цените на всичко се качват заради инфлация. Аз нещо друго ли казах горе :д

Фурки и вретена.

Важни са 1-2 изречения от статията, в които се казва на кои компании акциите се качват

кой е тоа поет дето е писал това... "..вирусният черен лебед излетя от Южна Африка на черния петък (26 ноември), за да срине световните капиталови пазари".... уби рибата... ние се чудехме защо се срина пазаро па то защо било.... икономическа война с биологично пръжие

В мътна вода риба се лови- в САЩ и навсякъде по света елита използва хаоса на кризата да превърта и препира трилиони, да задължава държави и народи за десетилетия напред.. в момента има бясна надпревара с огромен залог, силните на деня използват финансите си и ги инвестират в технологии, които ще им дадат свръхпредимства и статут- на тях и на потомството им, на свръх-раса, благодарение на импланти и чипове, дигирализиране на съзнанието и т.н. Те ше са новите богове- бога на храните, бога на търговците, на войната и т.н. ние ще останем биомаса даваща идеи и разнообразяваща иначе скучното ежедневие на вечните..

цял реферат написан за поредната измишльотина с име на гръцка бука... или пък не - OMICRON = MORONIC

Причина, повод, винаги намират, вълка от Уолстрит, имотния балон... Така е много отдавна, тези циклични кризи на капитализма не се учат, не се преподават, само господарите в закрити вътрешни структури ги знаят, могат и да ги тригерират в някой диапазон по рано или по късно... Тъй като глобализацията приключи, просто не успя, Африка няма много да помогне като периферия за експанзия на капитализма, в момента тази криза е последната, просто демонтират и капитализма, предлагат ни не толкоз хубаво кастово общество, ;) Цялата ковид операция, не е само прикритие, а метод за терор, подчинение, а омикрона е виноват за краха ;)

върху нивото на река Дунав в сантиметри... Вулвов!

Защо никой не е научил българите да мислят?!?! Знаете да решавате кръстословици и името на река с 3 букви в Северна Индия, но нямате ГРАМ логично мислене!!! Първо, твойте примери НЕ ОЗНАЧАВАТ НИЩО!!! Твойте 5 примера не са наука! Научните заключения се вадят при анализ на по големи популации от тебе, жената ти и комшийката! Ковид води до към един 1% смрътни случай при заразени. Това означава на всеки 100 човека, 1 ще умре! На 7 милиона - населението на България - тази цифра ще е към 70,000!!!!! Като умре майката или баща ти, ще ти питам тогава дали ще се лекуваш в къщи с пача и чесън. Тъпанар нещастен!!!

Истински сценарий - преброяването на овцете се разпространява още по бързо. Поробителите, пардон , преброителите стрижат вълна с бясна скорост, и вече точат ножовете за прясно месо.