Чехия не планира да приема еврото, заяви премиерът

Еврозоната преживява сериозни проблеми - това е аргументът на Андрей Бабиш

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Уважаеми управляващи, веднъж поне направете нещо умно и последвайте примера на чехите

Чехите са едни изключително гадни студени хора. По-немци от немците. Особено от баварците. Но в случая са прави. Само аз да ги питам - ако цялата еврозона се срути - те на остров ли ще останат? Не си е работа и това.

Явно чехите са много глупави. Я един Тиквон да им обясни как се прави икономика

Ние не сме Чехия. Хиперинфлация там не е имало и валутата е в сила от 1953 г.

Не сме Чехия, много по-тъпи сме. Правим всички възможни грешки и след това пак, от начало. Властта е в ръцете или на много глупави хора или в национални предатели. Ако не си изберем истински българолюбци на върха на пирамидата няма да мръднем, от последното място в Е.С. и след още 30 г.

Да, не е имало хипернфлация щото не са глассували за комунистите/турците след като комунизма падна... Много по-умни са Чехите. А ние си изтървахме нашия шанс. Чехите си продадоха фабриките на скъпо през 1990 и много големи Западно-Европейски и Американски конгломерати започнаха да развиват бизнес там. А ние си ги задържахме държани, набъхтихме ги с заеми и до 97 ги фалирахме всичките или ги продадохме на безценица защото държавате беше фалирала и и трябваха бързи финанси и защото западът вече беше изгубил интерес от пост-комунистически фабрики. И всичко това заради малоумнито комунисти които бяха на власт. Тогава си спомням че комунягите твърдяха, че ако си продадат земята или фабриката на германец, тя ще стане немска територия... Боже милио каква малоумна държава и какъв малоумен народ... Заслужихме си напълно да се стопим като население.