Бум на заявките за грантове за малки фирми: само за ден парите почти свършиха

Проектите се оценяват по най-бързия начин. Първите преводи ще бъдат направени през юни

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Епа щом парите са от мене и са безвъзмендни как няма да има бум?

Дааа, жена ми е счетоводителка и разправя едни нагли как извършвали руристически услуги и тяглят яко. Освен че никакъв разход не са имали а са взели парите на клиенти то не им ги връщат даже и разправят че понеже нямали дейност и зарди кризата.... Пита се кви разходи са имали.... Колко ли такива боклужи има и колко ли безконтролно и на близки фирми се раздава от общата пара....

Всичко това е пунка мара. Ще ви побъркат от проверки, ако искате такъв грант! Може да платите повече на проверяващите, отколкото ще е стойността на гранта!

Томито, известен още като "Гьотето" се очертава като празнодумец номер 1 на Републиката. Основания да направя подобна прогноза са днешните общи приказки и бръщолевения на въпросното лице на поредния безмислен спектакъл с чисто българското наименование брифинг

Жалък прозрачен опит да се замажат очите на българите чрез намаляване дънъка в-у книгите. Най- големите крадци -хотелиери и ресторантьори получават прекрасен подарък от ГЕРБ. Те разбира се ще се отплатят още сега и после догодина на изборите. Направете сравнение с продажбата на книги и оборота на заведенията. Минете край Витошка и сравнете колко са консуматорите в едно от заведенията с тези в книжарницата так на Витошка ъгъла с Патриарха.

Къде изчезна СПАСИТЕЛЯТ на нацията? Откакто му предложиха да стане горд собственик на едни акции никакъв го няма. Сега мисирките и тулупите се опитват с пресконференции да разсейват миризматата от пълния МУ памперс! Няма ли да МУ организират някоя обиколка с джипката да посъбере малко овации? Пълна трагедия!

Много бързо ги източихте Горанка, да не се окаже, че накрая домейна е посетен от има няма 500 човека.... а вие сте раздали на 15 000 фирми....

Авантата е чиста печалба!

Абе по-добре си е сега,едно време като имаше само по една в някои сфери по две държавни моди макари ад беше сигурно,все пак сега когато имамного и то частни моди си е много по-добре стига всеки да може да има и да му се развива.

От 4 месеца се занимавам с един сайт който изглеждаше съмнителен, реших да пробвам тъй като не ми коства нищо. Миналата седмица изкарах 1287лв. След таксите и т. н. Доволен съм тъй като не губиш нищо. https://freebitco.in/?r=34541387

Отпада селското стопанство. А туризъм, хотели, кръчми, на които им намалявате ддс-то, за тях нещо да кажете? И те ли отпадат, или имат право и на тези пари?

безработни, в най- силния сезон! Те поГербаха България! Виденов ще ни се стори пич!! Представям си наесен и зимъс какво ще е чудо! Тогава го искам Годжи с пагоните по телевизора да ми се поти и извинява всяка сутрин!

шефа ти,спермояд? Три дена се крие като лалугер!

Поредната схема за измами. Всички фирми лъжат мажат само да се докопат до някой лев.

Няма безработни в България - каквото и да поискаш от бюрото по труда - няма го - или се предлагат хора които се предлагат повече от 15 години- едни и същи които не стават за нищо - така е във всички бюра не само в нашето - запознал съм се със ситуацията и затова го споделям.

Тези пари свършиха преди заявките. Сега е правят хора на лудите....

Джиросания ги е гепил,щото идват нови избори

съмнителен ми изглежда и няма да го пробвам. нищо че не губя нищо

Мъка за червената свиня

Ясно! Печелят заявките само от Герб.

А за новите фирми като мойта държавата е определила духаЙ СУПАТА!!! Значи да попитам кой е по засегнат стар или нов бизнес отговор не чакам. Явно ще пия една студена вода и съм дотук!!!! А и откакто почна вируса клиентите рязко загубиха интерес към нехранителни продукти!!!

Е глупости! ДПС също.

jingiby

Както се пееше в една стара чалга: Човекът взе парите, каза чакай малко... Сега придворните Каленки ще се нагушат, а после държавата, тоест ние, ще им връщаме борчовете, барабар с ония 10 милиарда, дето ДПС и ГЕРБ ще ги опукат до края на годината....

Щом са свършили парите, да им раздават фурми... Гледам, че получателят им е там.

Бум на заявките за грантове за малки фирми: само за ден парите почти свършиха Много шуро баджанаци в това ГЕРБ бре!

Джиросаният пак се е скрил като мишка плъх.

И аз имам заявка за грантове, че имам ипотека да изплащам.

Дончев журналистът от ПИК върна ли ти 40-те бона или ще ги връща чрез пърдялковцина!

Парите се отпускат от ЕК . Не си разбрал, или толкова ти е пипито?

За Ива Николова ли питаш?

Познавам едни хора на които детето им учи в чужбина подпомагано от европейска фондация. Демек учи и се издържа без пари. Тук обаче тате усилено се занимава с политика и е у парламенту! Считай как се раздават тези пари!

В тая дяржава е така -- " кой превари , натовари " на свойте фирми ги пуснаха 2 дни преди това ,а ние сме с пръст в .......................

И правете сметка как всички молби минават точно през една определена адвокатска кантора срещу 500лв само за подаване на документи без гаранция че ще стане. И отделно пак тази същата адвокатска кантора прибира между 10 и 20 % от отпуснатата сума. Аман от тъпи и нагли схеми.

Време е за нови 10 милиарда кредит но в Евро Сто милиарда раздадени а ще се отчетат кат за 10 милиарда

Досущ, като схемата за кражби "саниране", изненадани?

Дончев,барем Ти ли бре,като налседника с "ум" ми говориш за ПРОЗРАЧНОСТ хахаха. Чиновника на Кой Кара.. си се изпусна...ХУНТА МАРА СЪС "СНИЖАВАНЕ"НА НАПРЕЖЕНИЕТО. МАРШ МУТРИ!!!

За сега най -важни са Градска мобилност,Лудогорец,Бистришките тигри,и Левски

Това се европ. пари и правителството само ги обслужва. Отделно от ЕК за България са определени 2 МИЛИАРДА ЕВРО за възстановяване на бизнеса и чак най накрая и държавата е длъжна да помага за сметка на нашите пари в нейният бюджет. Има и други европари по различните програми, които също са за помощ- от миналата година раздават над 170 млн по програмата за щастливи кокошки. Става дума за много пари и реални възможности при справедливост , хората да не останат на улицата. Стига да не се краде, като за световното.Може би заради това, когато онзи ден Президента каза,че трябва да има прозрачност и отчетност, всички заинтересовани лица викнаха: У-у-у-у-у, фатмак, зелен чорап..... все едно,че в очите им бръкна. Сега ще видим Ментата как ще се справи със задачата, той има опит.

Аз работя сам за себе си от близо 1 година. Започнах активна дейност през април 2019. Да ми е честито

Чи, който е хем неграмотен, хем няма приятел, който да му попомгне с подаването, така ще е. В самия ИСУН попълването на формуляра отнема около 3 мнути. Подготвянате на четирите декларации е работа на счетоводителя и уравителя на фирмата, но пак става за половин час. Значи, когато е за електронно подаване, не могат да се орпавят, а когато е за писане на простотии в сураткетаба и качване на клипчета с гьобеци, всички се справят идеално.

МОСКВА, 15 мая. /ТАСС/. "Роснефть" полностью прекратила свою деятельность в Венесуэле и вышла из всех проектов в стране, включая добычные и нефтесервисные предприятия, заявил глава компании Игорь Сечин.

Душко, ако въобще беше кандидатствал, щеше да знаеш, че всички проверки са ти по служебен път. Така или иначе цялата информация е в НАП. Аман от мрънкячи, дето карат такси

нация която отваря кръчмите преди училищата и детските градини не може да бъде унищожена..

Не бяха ли гранДове? Поне така ги нарича нашият премиер. :-)

Трънки, проблеми със системата имаше от сутрината до обяд. А не само на обяд.

страшни времена идат за комедианта на американските евреи - господин "супер" марио... :-)))

да не мислиш че е чувал тази сложна чужда дума преди?

защо не се смеете, м? :-)))

Всички цигански кухарки ще се наредят. Тия имат по 50 фирми - по няколко да успеят да пробутат и са вързали бюджета за годината.

"супер" марио. всеки бандит го може номера с печатарката на мънгизи бе, луууузъъър! :-)))