Бум на заявките за грантове за малки фирми: само за ден парите почти свършиха

Проектите се оценяват по най-бързия начин. Първите преводи ще бъдат направени през юни

Обратно в новината

Коментари - Бум на заявките за грантове за малки фирми: само за ден парите почти свършиха | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За фирмите има, за хората не! И после ще ми говори популистки ББ, че трябвало да си продадат лимузините! Е, като трябва да ги продадат, защо им давате пари? Бизнеса е частен, не са държавни предприятия, за да се дотират с държавни пари! Като печелят защо не внасят някой и друг милион в някакъв гаранционен фонд, от който да черпят при подобни кризи, а сега ще се харчат държавни пари за тях, вместо да се разпределят кеш на всички хора или да се дадат на крайно нуждаещите се, но само на тези, които някога са внасяли данъци на държавата или пък на здравно осигурените! Не може да храним ромите, от които държавата няма абсолютно никаква полза, освен като евтини гласоподаватели за политиците ни!

Защо фирмите които плащат данъци да събират фонд?А предлагате на хората да се дадат пари от къде?Тези хора защо не им направи държавата един фонд да си внасят там пари и при криза да получават помощи от тези фондове.

Чорбаджиите гледат да се налапат и сега

В Германия в началото на април се въведе плащане на помощи за бизнеса, при това по най-бързата процедура и с почти никакви доказателства за каквото и да е Руски гражданин, с фирма в Германия, си подаде документите - както се казва "на майтап', защото не вярваше. Обаче след 3 дни получи в банковата си сметка сума, равна на печалбата на фирмата му за 3 месеца. Вярно, че Германия е богата държава, но си беше изненада наистина колко лесно се случиха нещата.

"супер" марио. всеки бандит го може номера с печатарката на мънгизи бе, луууузъъър! :-)))

Всички цигански кухарки ще се наредят. Тия имат по 50 фирми - по няколко да успеят да пробутат и са вързали бюджета за годината.

защо не се смеете, м? :-)))

страшни времена идат за комедианта на американските евреи - господин "супер" марио... :-)))

Трънки, проблеми със системата имаше от сутрината до обяд. А не само на обяд.

Не бяха ли гранДове? Поне така ги нарича нашият премиер. :-)

да не мислиш че е чувал тази сложна чужда дума преди?

МОСКВА, 15 мая. /ТАСС/. "Роснефть" полностью прекратила свою деятельность в Венесуэле и вышла из всех проектов в стране, включая добычные и нефтесервисные предприятия, заявил глава компании Игорь Сечин.

Интересни цени имат във Венецуела... (11 май 2020) Галон бензин е 0.004 долара :)

Интересно, че др. Путин според някои данни има лични 40 милиарда. Все пак държи неголеми проценти в доста нефтени фирми, заедно с Медведев и други играчи - тук 12%, там 7%, в друга 9%.

Това се европ. пари и правителството само ги обслужва. Отделно от ЕК за България са определени 2 МИЛИАРДА ЕВРО за възстановяване на бизнеса и чак най накрая и държавата е длъжна да помага за сметка на нашите пари в нейният бюджет. Има и други европари по различните програми, които също са за помощ- от миналата година раздават над 170 млн по програмата за щастливи кокошки. Става дума за много пари и реални възможности при справедливост , хората да не останат на улицата. Стига да не се краде, като за световното.Може би заради това, когато онзи ден Президента каза,че трябва да има прозрачност и отчетност, всички заинтересовани лица викнаха: У-у-у-у-у, фатмак, зелен чорап..... все едно,че в очите им бръкна. Сега ще видим Ментата как ще се справи със задачата, той има опит.

За сега най -важни са Градска мобилност,Лудогорец,Бистришките тигри,и Левски

Аз работя сам за себе си от близо 1 година. Започнах активна дейност през април 2019. Да ми е честито

Дончев,барем Ти ли бре,като налседника с "ум" ми говориш за ПРОЗРАЧНОСТ хахаха. Чиновника на Кой Кара.. си се изпусна...ХУНТА МАРА СЪС "СНИЖАВАНЕ"НА НАПРЕЖЕНИЕТО. МАРШ МУТРИ!!!

Досущ, като схемата за кражби "саниране", изненадани?

Време е за нови 10 милиарда кредит но в Евро Сто милиарда раздадени а ще се отчетат кат за 10 милиарда

И правете сметка как всички молби минават точно през една определена адвокатска кантора срещу 500лв само за подаване на документи без гаранция че ще стане. И отделно пак тази същата адвокатска кантора прибира между 10 и 20 % от отпуснатата сума. Аман от тъпи и нагли схеми.

Чи, който е хем неграмотен, хем няма приятел, който да му попомгне с подаването, така ще е. В самия ИСУН попълването на формуляра отнема около 3 мнути. Подготвянате на четирите декларации е работа на счетоводителя и уравителя на фирмата, но пак става за половин час. Значи, когато е за електронно подаване, не могат да се орпавят, а когато е за писане на простотии в сураткетаба и качване на клипчета с гьобеци, всички се справят идеално.

И какво пречи, всеки да си я подаде сам. Един КЕП и готово. Аз вземам 300 лв. Кандидати????

В тая дяржава е така -- " кой превари , натовари " на свойте фирми ги пуснаха 2 дни преди това ,а ние сме с пръст в .......................

Дончев журналистът от ПИК върна ли ти 40-те бона или ще ги връща чрез пърдялковцина!

За Ива Николова ли питаш?

И аз имам заявка за грантове, че имам ипотека да изплащам.

Джиросаният пак се е скрил като мишка плъх.

Бум на заявките за грантове за малки фирми: само за ден парите почти свършиха Много шуро баджанаци в това ГЕРБ бре!

Парите се отпускат от ЕК . Не си разбрал, или толкова ти е пипито?

Познавам едни хора на които детето им учи в чужбина подпомагано от европейска фондация. Демек учи и се издържа без пари. Тук обаче тате усилено се занимава с политика и е у парламенту! Считай как се раздават тези пари!

Щом са свършили парите, да им раздават фурми... Гледам, че получателят им е там.

jingiby

Както се пееше в една стара чалга: Човекът взе парите, каза чакай малко... Сега придворните Каленки ще се нагушат, а после държавата, тоест ние, ще им връщаме борчовете, барабар с ония 10 милиарда, дето ДПС и ГЕРБ ще ги опукат до края на годината....

А за новите фирми като мойта държавата е определила духаЙ СУПАТА!!! Значи да попитам кой е по засегнат стар или нов бизнес отговор не чакам. Явно ще пия една студена вода и съм дотук!!!! А и откакто почна вируса клиентите рязко загубиха интерес към нехранителни продукти!!!

Ясно! Печелят заявките само от Герб.

Е глупости! ДПС също.

Джиросания ги е гепил,щото идват нови избори

Мъка за червената свиня

Тези пари свършиха преди заявките. Сега е правят хора на лудите....

Няма безработни в България - каквото и да поискаш от бюрото по труда - няма го - или се предлагат хора които се предлагат повече от 15 години- едни и същи които не стават за нищо - така е във всички бюра не само в нашето - запознал съм се със ситуацията и затова го споделям.

Поредната схема за измами. Всички фирми лъжат мажат само да се докопат до някой лев.

шефа ти,спермояд? Три дена се крие като лалугер!

безработни, в най- силния сезон! Те поГербаха България! Виденов ще ни се стори пич!! Представям си наесен и зимъс какво ще е чудо! Тогава го искам Годжи с пагоните по телевизора да ми се поти и извинява всяка сутрин!

Отпада селското стопанство. А туризъм, хотели, кръчми, на които им намалявате ддс-то, за тях нещо да кажете? И те ли отпадат, или имат право и на тези пари?

От 4 месеца се занимавам с един сайт който изглеждаше съмнителен, реших да пробвам тъй като не ми коства нищо. Миналата седмица изкарах 1287лв. След таксите и т. н. Доволен съм тъй като не губиш нищо. https://freebitco.in/?r=34541387

съмнителен ми изглежда и няма да го пробвам. нищо че не губя нищо

Абе по-добре си е сега,едно време като имаше само по една в някои сфери по две държавни моди макари ад беше сигурно,все пак сега когато имамного и то частни моди си е много по-добре стига всеки да може да има и да му се развива.

Авантата е чиста печалба!

Много бързо ги източихте Горанка, да не се окаже, че накрая домейна е посетен от има няма 500 човека.... а вие сте раздали на 15 000 фирми....

Къде изчезна СПАСИТЕЛЯТ на нацията? Откакто му предложиха да стане горд собственик на едни акции никакъв го няма. Сега мисирките и тулупите се опитват с пресконференции да разсейват миризматата от пълния МУ памперс! Няма ли да МУ организират някоя обиколка с джипката да посъбере малко овации? Пълна трагедия!

Жалък прозрачен опит да се замажат очите на българите чрез намаляване дънъка в-у книгите. Най- големите крадци -хотелиери и ресторантьори получават прекрасен подарък от ГЕРБ. Те разбира се ще се отплатят още сега и после догодина на изборите. Направете сравнение с продажбата на книги и оборота на заведенията. Минете край Витошка и сравнете колко са консуматорите в едно от заведенията с тези в книжарницата так на Витошка ъгъла с Патриарха.

нация която отваря кръчмите преди училищата и детските градини не може да бъде унищожена..

Томито, известен още като "Гьотето" се очертава като празнодумец номер 1 на Републиката. Основания да направя подобна прогноза са днешните общи приказки и бръщолевения на въпросното лице на поредния безмислен спектакъл с чисто българското наименование брифинг

Всичко това е пунка мара. Ще ви побъркат от проверки, ако искате такъв грант! Може да платите повече на проверяващите, отколкото ще е стойността на гранта!

Душко, ако въобще беше кандидатствал, щеше да знаеш, че всички проверки са ти по служебен път. Така или иначе цялата информация е в НАП. Аман от мрънкячи, дето карат такси

Дааа, жена ми е счетоводителка и разправя едни нагли как извършвали руристически услуги и тяглят яко. Освен че никакъв разход не са имали а са взели парите на клиенти то не им ги връщат даже и разправят че понеже нямали дейност и зарди кризата.... Пита се кви разходи са имали.... Колко ли такива боклужи има и колко ли безконтролно и на близки фирми се раздава от общата пара....

Епа щом парите са от мене и са безвъзмендни как няма да има бум?