“Булгаргаз“ поиска 14% скок на цената на природния газ

Когато поскъпването е повече от 5%, това води до вдигане цената на парното и топлата вода

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ураа, Ураа!

Двете повишения общо ще доведат до 25% поскъпване на газа. Без повишение от Газпром. Това се дължи на предстоящото превключване от омразен руски газ към подобен, но вече окултурен и демократизиран през Турция. Както и на любезната помощ на вече демократична Украина която постоянно вдига транзитните такси. Впрочем газопреносната система на Украина щеше да става американска собственност, не знам дали се реализира.

Поредните руски лъжи. Украйна не вдига постоянно транзитните такси, а Газпром с вдигането на цената, защото цената се формира от изразходвания газ за компресорните станции. По-рано цената на газа за Украйна беше на ниска цена заради базите на руснаците в Крим и съответно таксата се формираше на базата на тези цени, но сега Газпром изнудва Украйна с нереалистично високи цени, а на всичко отгоре нагло ги изпраща в окупираните източни територии, които не плащат и стотинка на Навтогаз. Украйна вече от над 500 дни кара без газ доставян от Русия. Изобщо никога не е имало момент, в който Газопреносната мрежа на Украйна е щяла да става американска.

Мафия и монополи!!! В тая държава няма пазар и конкуренция...........

що се отказа от ЮЖЕН ПОТОК. СЕГА плащай транзитни такси на Украйна която ги увеличи 3 пъти от преди повече от 2 месеца ВЪПРЕКИ РЕШЕНИЕТО НА СТОКЛОЛМСКИЯ СЪД. А Бруксел се скри, уж ни пазел, а мамен БиБи взе валчер, А ТИ ПЛАЩАЙ

Нагъл лъжец. Транзитната такса в Украйна е 2.50 долара за 1000 куб.м на 100 км. Кое и от колко е вдигнато 3 пъти, бе наглец?

Цената на газта подскача у НАС, защото преди няколко седмици (18-юли-2018) Братска Украйна увеличи транзитните такси 3 пъти с одобрението на Брюксел. Наш БиБи се съгласи и подписа, нали живеят от комисионни и подхвърлени Валчери. Няма как Ще подържаме финансово Превратажиите. Колонията е за това да плаща, нищо лично и исторически рефлекс.

Цената на газа зависи от гравитацията, т.е., - колкото по-към северния полюс, толкова по-ниска цена и обратно.Както е казал Кърт Вонигът - от както китайците заявиха, че могат да управляват гравитацията, всяка сутрин се събуждам с ерекция.

Къде е кретена Наблюдател 1, пак да се направи на умник и да каже, че не може цената, на която продава Булгаргаз, да е по-ниска от цената на която купува от Газпром.

mathur

Време е тоя герберски Идиот да го изрием завинаги...

Честито! От 1 октомври шоуто започва! Нека синдикатите се подготвят със сметките, колко ще ни коства това. Защото днес са родили смехорията, че увеличението на тока и парното ни коства нищо и никакви 7/седем/ лева! Дребна работа! Кво му плащаш! Само да не ги хвърли самара този път. Управляващите, де!

Дано дожияея, поне веднъж да намалят нещо в тая шибана държава. Хора, не се поддавайте на апатията. Стачки, камъни и дървета по гърбината трябва. Въз основа на какво се увеличава цената на каквото и да е в БГ. Вижте гърците и румънците какво правят.

Цената на газа се определя от цената на петрола в района на балканите. Когато тази цена се вдигнеб автоматично руснаците искат повече пари за доставките си. Кевр просто вдига цената заради това.

Украинците и румънците не искат ли увеличение на транзитните такси?

Транзитната такса зависи от цената на газа, защото компресорите работят на газ. Явно гордите неандерталци не знаят и това.

Да не си спал когато цената на газа беше свалена от 600 на 280 лева. Дори и сега е по-ниска от тази през 2014

ще плюнчи, ще слюнчи и ще разреши 10%