Булгаргаз може да поиска поевтиняване на газа през април

Това ще стане, ако цените на газьола и мазута останат на сегашните нива

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кога? На Първи Април Ли?

Новината е малко в стил... ха дано, ама надали:)))!!!

Като мине сезона ,цИната ще падне.Кев...р са отврат

Излъгаха народа да минат на газ,а сега монополистите си правят каквото си поискат.А глобите от ЕС пак са от нсшите пари.Ама вие се самозабравихте изроди.

Тате ще ми купи колело! Ама друг път...

Булгаргаз може да поиска поевтиняване на газа през април А през октомври пак ще поскъпне.

Странно, долара е с 15-20 % по-нисък средномесечно в сравнение с последните три години. Цената на петрола падна рязко на световните пазари след последното решение на ОПЕК и ще остане така поне тримесечие. Само нашите смотаняци продължават да качват цената на газта, след като я качиха за година с близо 35%. На кой му е до намаление през април, след като отоплителния сезон е сега, бе? Защо непрекъснато има оправдания, я с цени на мазут, я с Украйна, я с инвестиционни планове, които никой не следи как се изпълняват. И напълно безполезните говеда от КЕВР дори нямат въпроси....

Не знам за какво поевтиняване говори Булгаргаз, но след вчерашният отказ на ГАЗПРОМ да участва в БОРСАТА НА БОЙКОВИЯ ХЪБ и след заработването в началото на следващата година на ТУРСКИ ПОТОК , ГАЗ ОТ УКРАЙНА ПРЕЗ БЪЛГАРИЯ ЗА ТУРЦИЯ НЯМА ДА ИМА!!!! НЯМА ДА ИМА ГАЗ ГОСПОДА ДРУГАРИ !!!!!! КАКВИ ЦЕНИ КАКВИ ХЪБОВЕ КАКВИ ПЕТ ЛЕВА?!!! БУЛГАРГАЗ КЕ СЕ ПРЕВЪРНЕ В ПУНКТ ЗА ВТОРИЧНИ СУРОВИНИ ПРОДАВАЩ НА БЕЗЦЕНИЦА СКРАБ ОТ ТРЪБИ КОИТО НЕ СТАВАТ ЗА НИЩО ДРУГО ОСВЕН ЗА ПРЕТОПЯВАНЕ!!!

Турски поток я тръгне, я не. Няма да се учудя, ако Турция продължи да купува газ. Но по принцип се говори за газ идваща по Турски поток, от Украйна, от ТАНАП и от газов терминал в Александруполис. Защо да е Фейк нюз в която се говори за поевтиняване на базата на световните цени? Много интересна сган е това путлераста, на реални неща вика Фейк нюз, а на измислената пропаганда от Путлеристан вярва, като малоумен идиот.

Глупи, а какво би казал за новина, че ще има..."поевтиняване" на газа чак април месец, при положение, че цената му в момента е... изкуствено надута:)))??? И да те попитам..., от април ли започва отоплителния сезон или тогава... свършва:)))??? Когато цената на газа тръгне нагоре, увеличението на услугата след три, четири ли месеца се прилага или веднага???