Брюксел вдига 6 пъти данъка за "дизела"

Новите правила ще важат дори за най-съвременните дизелови автомобили

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Утре розовия мензис на дъртофелниците в Брюксел,може да се съчетае с хемороидални изблици на старческо тъпоумие и да ни задължат да караме каруци????Трябва ли на тия ненормалници да им се връзваме?

Ето им възможност да си пълнят общинските бюджети. Вярно дизелите са мръсни, но само до преди няколко години ни ги предствяха за екологични. Сега наказанието за тази лъжа пада несправедливо върху потребителите, а не върху производителите и контролните органи.

Експерти посъветвали да продадат старите дизели в Източна Европа?!? Нали се сещате как за тях сме просто помийната им яма. Единна Европа - друг път.

"Дизеловите автомобили в Белгия са с 1/3 повече от бензиновите по данни на статистиката и доскоро купуването и употребата им бяха непряко подпомагани от властите." Ха сега де! До вчера са стимулирали покупка на дизелов автомобил, днес той е най-големия враг. Откъде да знаем утре какво ще им скимне!? Страните към които се стремяхме заради пазарната икономика все повече действат анти на принципа на пазарната икономика, който на нас ни го представяха като манна небесна по време на прехода.

Нали знаеш какво казвал оня на шофера на заден ход - Давай, давай,... А сега слез и виж какво направи! Та и тези. Но и при нас е същото!

.....и като дойде у нас директива №.......от Европа за задължително изпълнение ... и ако в .......срок решат че не я изпълняваме......следва европейски съд и ГОЛЕМИ ФИНАНСОВИ НАКАЗАНИЯ ЗА ДЪРЖАВАТА...... т.е. средствата ще са от голямата каца наречена държавен бюджет......и в резултат - орязване на финансови средсва от различните ресори....... стачки....недоволство.....оставки на правителства (няма значение от кой цвят ще са) ....недофинансиране....или запълване на дупката с още по-големи държавни заеми ....връщане на заеми и лихви... Ще спечелят единствено европейските банки , които ще ни дадат кредит и съответните европейски политици (последните ще ни притискат с тежки условия защото ще сме им финансово зависими...... Жив пример е южната ни съседка - веднъж задлъжняла към Европа - няма измъкване ......

и още нещо - трябва България сама да се справи с икономиката си и да не разчита нито на Европа, нито на САЩ, Русия , Китай или друга голяма държава . Щом сме бедни ще стягаме коланите и ще живеем по-скромно. Забравете за европейските заплати - докато българската икономика не ни ги осигури никой друг няма да иска да се занимава с нас . Но за това се иска политическо желание а не дребнави дрязги в НС.