17-11-2017 20-11-2018

Коментари

чука на брчкселската зелка..пардон порта

Чиновниците в ЕС са идиоти! Какво право имат те да се месят в вътрешните дела на страната, в случая Италия. Бюджет е техен бюджет, а не на ЕС. Това олнаво обединение - ЕС трябва да се разпадне.

А ти ще продължиш да бъдеш беден !!!

А ти ще продължиш да бъдеш беден при всички положения !!!

Могат само да му лапнат кураа!!!! Кур в спагети с брюкселско зеле!!! Да им е сладко!!! ЕвроГейски кетъринг!!!

Избърши си лигите, просяко и тогава влез в Църквата!!!

сигурно от мизерият а вкоято живееш имислиш,че всички са като теб.

Ха, "дисциплинарни мерки срещу Италия "? Чиновниците в Брюксел накрая ще се окажат конфронтирани с всички правителства на държавите в ЕС. Нещо много на сериозно се взеха.

Тоя европейски съюз е вреден за народите на всички даржави аз мразех СИВ ама то имало и по лош съюз и явно върви към разпад ИТАЛИЯ ако излезе и мача свършва

Ето го италианския Валери - цървул с дънки и сако, правещ се на патриот.

Цървула си ти продажен

Аз живея добре в Европейския съюз , по-точно в България !!!! Имам добра професия , защото имам добро образование, получено В БЪЛГАРИЯ !!!! Всички тролове хейтъри, които пишат срещу ЕС, са или платени , или просто хейтъри, или и двете !!!

ЕС е престъпен след като пречи на една държава да си направи полезен за народа и бюджет. Значи всички бюджети трябва да са като бг,мнозинството бедно,гладно,пари за нищо няма,а евромарионетките захранени от еврофондове , некачествено строителство,и ремонти.

И когато се окаже, че този "народен" бюджет води до огромни дългове, тези дългове ще ги плащат чугуни като теб !!! Лесно е да се трупат дългове , кой обаче ще ги плаща !!! Популистите са царе да раздават чужди пари !!!

stankow

САЩ, Полша, Унгария, Испания, Англия - никой не ги бръсне вече евробюрократите. Направо им се смеят в лицето. И те какво да правят. Накрая ще остане само България да ги гледа в очите. Даже не България, само ГЕРБ ще остане. И даже не целият ГЕРБ - само Цв. Цветанов ще остане да им слуша глупостите !