Бруно льо Мер: Коронавирусът променя глобализацията

Не можем да продължим да разчитаме на Китай за 80-85% от активните съставки във фармацевтиката, каза френският финансов министър

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В Европа,умнико, "най- ценната инвестиция-човека" е крайно недостатъчна и с ясна тенденция към постоянно намаляване.Факт!

Ако западните държави са разградени, то България каква е?

Добро утро идиоти! От алчност затворихте собствените си производства и преместихте заводите си там, където е най-евтино. Превърнахте народа си в крепостни селяни и роби. Разградихте държавите и смесихте в една държава хора с различни обичаи, различни религии и природни закони.... до къде мислехте, че ще стигне всичко това.... мислите, че островите и затворените комплекси, където живеете ще ви спасят ли... не, тръгне ли да се съсипва света, ще бъде съсипан и вашият свят робовладелци...

И по-зле ще става с победите в Германия, Австрия и други ЕС държави на Зелените джендър комунисти. Не може да задушиш цял един континент с еко идеи, докато същите тия лайна пак се произвеждат, но в другия край на света. А европейците лицеметно правят Зелени сделки. Тотално индустриално унищожение на Европа благодарение на зелените комунисти и джендър либерали, в комбинация с лакоми корпорации.

Еми нали това искахте - работниците да се презряни баламурници и всичко да се аутсорства където е най-евтино, а вие да сте само мениджъри, консултанти и лаладжии и да обирате добавената стойност. Цели отрасли се преместиха в Азия. Утре ако избухне война, вие няма да можете да си вържете и гащите. Ще трябва да се създават отначало цели структури в най-критични области.

До 10 години сигурно над 90% от тези съставки ще се произвеждат в Китай. В цяла Европа забравихте за най-ценната инвестиция - човека, така че не се силете много. Благодарение на "спецове" като този е създадена и фразата "Бог създаде света за 7 дни и след това всичко създават китайците" .