17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сега вече край на всякакви видове робство на Острова! Щом британска полиция се е заела, си еб.ало майката!

"...мъже от България, Чехия, Естония, Полша, Румъния и Словакия.." Какво да видим ? - неграта и арабеските ги няма ! Не ще тая Европа да си признае кой й работи и кой й цеди социалната система.

Това става във Велиокбитиания , няма го това нещо по Европа, Великобритния цеди изотнчо евроепиците и дава на всякви азиатци шанс, имах щеф арабин не знаеше колко е 54+ 8 но на него му гласуваха доверие, точно тези араби гласуваха за брексит срещу Европа, за тях източно Европеиците са конкуренция искат пак да сме с ограничени права за да могат за без пари да те експолатират, Европа гарантираше правата ни.... вземете се в ръце и почнете да мислите без стереотипи. Сега имах колега турчин , работлив но не много добър... 5 пъти на ден се джугара мугара на турски по телефона, закъснява за работа, прецака ги като си хвана друг контракт, него Бритнацит го харесват и ще му пазят работното място да се върне във фирмата , на източно Европееца няма , ние ги дразним защото сме с по различно мислене .... и това бяха хората които гласуваха за БРЕКЗИТ ....Европа е тази която ни даде права за да може да с еконкурираме с арабите, турците и .... турчина взема 400 паунда на ден ....ей така .... с нещо което учи 2 месеца,... българина никога няма да взема толкова ако ще да го е практикувал 2-3 години

5 пъти на ден се молеше турчина .... и тези си го харесваха ... но недаи си боже да ядеш храна с надпис на кирилица почват да те гледат на криво .... това са Британците, това не е Европа

Виждам че потърпевшите са от държави които са най върли подръжници на Запада и ЕС :-) Хем да те таковат хем да им ръкопляскаш :-)

Британия не е ЕС ...Фараж такова източно Европеиците и вие сте му най големите подръжници, хем АНТИ Европа движенията такова източно Европеиците хем го подържате... гласувха за БРЕКЗИТ само за д ас емаханат Източно Европеиците , шефа на групата за БРЕКЗИТ на консерваторите, и шеф на Джамбазки се казваше Салим ...

А СТИГА БЕ ! ми с'я ? боже , пази британия ! 'ми за къде е британия без роби ?

Аз му показвам нещо а той ми гледа и коментира пръста с който соча :-) Новината е за Англия но става и в Италия и други дръжави от Западна Европа!

И ако няма Европа или ЕС, няма ли да е в 1000 пъти по зле ... или мислиш ,че като си кажеш не на ЕС и правта които ти дава ще стане по хубаво , особено ако слушаш шефа на Джабски Салим

аз ти говоря от опит бил съм 16 години в чужбина и от как ЕС се появи живота за Източно Европеиците стана добър ....ФАКТ !

Късно е, чадо, вече ви обрахме ягодите и цветята, да не говорим за лука и другите фрукти и веджетабли! Искате ли на изпроводяк да ви пометем сокаците и да ви изчистим за последно и канализационните тръби? Не бе, не се стеснявайте, кажете си!Наште и без това не държат особено на нас, само така изглеждат за месечния фиш.

Европлантаторите ви клатунят па вие им лижете мудята и Кракатау!ХАХАХАХА Булгаристан уж е в ЕС, ама само у ЕС нивите и оранжериите! Жалки напъни за евроживот, ама такая и не но намерихте из евронивите и безурайните европолета.

Когато си прост и накъдърен, трябва някой да те бие, да те награждава и да ти казва какво да правиш. Понеже българите и другите Изт. Европейци са точно такива, на тях им трябва Господар....този Господар днеска е ЕС и Западна Европа. Затова ти се струва че живееш по добре..защото ти и собственото ти племе са толкова некъдърни в самоуправлението си, че всеки който може да ти предложи малко хляб и покрив над главата ти се струва "по добре". И си прав! По добре е! Така както африканските държави бяха по добре под колниалното управлание на Западна Европа. Станаха независими и видя какво им се случи...преврат след преврат и мизерия. Къде по стабилно е било да си на верига и да те хранят по малко - положението на повечето Източно Европейци и най вече българи (има изключения разбра си, но едно 70% са така както го описах).

почти като у нас !само гдето тук робите са си нашенски !

От една страна погледнато тези хора са в това положение защото не знаят езика. Дошли са и са се съгласили на нископлатена работа, защото в техните си държави нямат и толкова. Ако имаше работа с добро заплащане в България нямаше да тръгнат за Англия или другаде. От друга страна погледнато англичаните в повечето случаи си плащат и гледат да спазят закона. А закона е определил минималната надница. Тук в схемата може да се набута някой алчен нашенец /или циганин/ който да обещае на работодателя, че ще му докара работна ръка в изобилие. Естествено си иска и цена. Докарва хората с обещания, после им бави парите. Те НЕ смеят дори да го попитат кога ще им плати. И така докато минава номера. Англичанина може да вижда, че има нещо нередно, но ще си позатвори очите, защото той си е спазил правилата. При тези дето са ги наели за детегледачки схемата е по-друга. Попадат в семейство и живеят там. Трябва да се грижат за децата. После се оказва, че трябва и да готвят. През това време къщата се посещава от чистачка и от градинари /да подстрижат храстите и окосят тревата/. Семейството се усеща, че може да спести пари от чистачката и прехвърля тази работа на детегледачката. После решават, че може да и прехвърлят и градинарската работа. Така работата се раздува, а заплащането остава същото. Детегледачката обикновено няма достатъчно пари на разположение за да ги напусне, а ако просто избяга няма да си получи възнаграждението. Ако тръгвате някъде ВИНАГИ имайте резервен план. Ако ви приберат паспорта да знаете, че това е незаконно. Имайте си винаги като резерва личната карта /валидна е в Европа/.

Нищо не е в състояние да промени колониално-робския манталитет на горките англичани. . . и французи... Великата британия е била първата и най-голяма колониална държава в света. Стотици години тя е изсмуквала, без да подбира средствата и методите, жизнените сокове на държави и племена по целия Свят. Изследователите на световния колониализъм пишат: -"Първа и втора колониални световни империи са съответно Британската империя и Френската империя." -"Между 50 и 55 милиона души са жертва на Западния колониализъм по целия свят и то след края на Втората световна война." А преди това, в по-тъмните и мрачни времена? -"Мисля, че колониализма не е изчезнал след Втората световна война, нито през 50-те, нито през 60-те години." -"Първите концентрационни лагери в света не са построени от нацистка Германия, а от Британската империя -в Кения и в Южна Африка.".