Британец дари 100 млн. лири на Университета в Кеймбридж

21 млн. от парите ще бъдат разпределени за редовите студенти под формата на стипендии

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А тук се чудят как да сринат до край образованието! Цвъ е примера .как може една гуменка да въри цял народ на малкия си пръст и няма нужда от наука и образование.

Ами, българските университети са произвели такъв "материал", като него и доктора по пожарникарство, пък английските - като въпросният британец и затова сега всеки си жъне, това което е посял...

Да сте чули, видяли или прочели , че някой от нашите олигарси е дарил пари на някой български университет? Просто питам. Не знам, пък може и да са дарили?!

нито цвъ нито бб са продукти на университет!

В Европа и милиардерите им други......

Това, че се е намерил милиардер да дари 100 млн паунда едно на ръка, но е изумително, че за една година очакват още 400 млн паунда дарения! Т.е. ежегодно те получават подобни суми като дарения. Разбирате ли за какви пари става дума? Половин милиард паунда или над 1 милиард лева за дейността на един, единствен университет от ДАРЕНИЯ за ЕДНА година!

Seaseal

Даряват тайно, защото не искат да са публично известни...хахаха

но все пак трябва да сте наясно, че ние не познаваме нашите "олигарси". Тези тъпи марионетки, които ежедневно "благославяме", са само едни подставени лица. Те не правят каквото искат, а каквото им кажат. Не казвам, че биха дарили, ако решаваха сами или, че големите клечки даряват. Просто казвам, че те не искат да ги познаваме. Има едно хубаво четиво "Енциклопедия на дарителството в България". Ако се интересувате, можете да прочетете колко много са дарявали българите, особено за образование, по "фашистко". И днес има емигранти, които даряват, но те също са забегнали отдавна и са "вкаменелости" от онази България. Комунягите само взимат.

stankow

И 100 трилиона да дари, децата си там няма да пуснем. Аз с внуците си няма да говоря на английски по скайпа. Ще тичат около мене !

Ами за децата на политическите Отрепки от България ще има ли стипендии? Ако са подлоги на цвъкльото и тиквата - пара ще има ли? Ми ако са мангали ще им дадете ли от доларите?

В Кеймбридж пък са приритали да ти приемат децата... За децата на някой, като теб - Бургаски свободен, а ако много държат да учат висше на запад - ЮЗУ...

stankow

В Кеймбридж не, но ги примамват в другите английски университети. Щото, нали, най-най. Да им промият мозъка с дегенеративна идеология. А това съобщение си е рекламно. Пропаганда на еничерството.

Викаш - науката е дегенеративна идеология, а качественото образование - промиване на мозъци?... Нека позная: земята е плоска, американците никога не са кацали на Луната, от самолетите ни пръскат с химикали, с които ни контролират и правят обратни, ваксините причиняват Аутизъм и Путин е най-могъщият, най-мъдрият и най-справедлив политик?...

Кога комунистически олигарх ,ще направи така. А в БЪЛГАРИЯ има много примери до 1944 година.Ще посоча само един-братя Евлоги и Христо Георгиеви

в дребната разлика сам да спечелиш едни пари и да ти ги дадат в куфарче или да ги откраднеш. В първия случай може да имаш морал и знаеш, че ще спечелиш още, а във втория със сигурност няма морал и няма вероятност пак да се "спечелят" :)

За сега само децата на Корни са със стипендии - от Техноимпекс