Борисов: "Зелената сделка" на ЕС ще влезе въпреки усилията ни за отлагане

Европа бълва едва 8-9% от въглеродните емисии, понижението им няма да се усети осезателно, изтъкна премиерът

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И кой плаща въглеродните емисии на Етна. А това далеч не е най-големият вулкан в Европа - Евала г-н ДОНЧЕВ, ЕВАЛА

Абе как поляците успяха да си опазят всички тецове? Хем са на нож с всичко в ЕС, а наш БОку е изтривалка на всичко и сега ние вместо да продължим да си ги ползваме, или дор даполучим 20 милиарда за спирането + компенсации, ще вадим нови 20 милиарда лева, след удара с четирите блока на Козлодуй.

Правителството продължава да говори "по народному" - "а кой ще плаща замърсяването от Етна?". Как беше - аз съм тъп и вие сте тъпи, затуй се харесваме... Съвсем очевидно България е на последно място в Европа по жизнен стандарт. Живеейки в такава страна ми се струва, че нашата първа задача е да се поучим от по-успелите от нас и да започнем да ги настигаме, а не да ги поучаваме какво те да правят. Ясно е, че ние, ако сме знаели какво да направим, за да не сме последни, нямаше да сме последни. Понеже сме последни, то е логично нашето мнение и позиции да се приемат със скептицизъм, освен ако не се игнорират директно. И правителството носи цялата отговорност за това дередже.

България можеше вече да е решила поне наполовина проблема с въглеродните емисии, ако не беше спрян АЕЦ Белене. Точно Боко, който се прави на загрижен и ходи на конференции за климатичните промени я спря и е виновен и не мога да разбера каква наглост е това виновникът да се прави на загрижем вместо да е в затвора. Да не говорим, че ТЕЦовете освен глобално замърсяване причиняват и мръсния въздух, заедно с горенето на въглища и дърва. Според ООН в България 15 000 българи умират заради мръсния въздух, който можеше да е много по-чист, ако същия този не беше спрял АЕЦ Белене. Сега той е виновен за смъртта на десетки хиляди българи.

Малко бъркате CO2 с Финните прахови частици

Започва се голямото усвоПРИСВОЯВАНЕ.ЩЕ ПОСЕГНАТ ОЩЕ НА ТОКА И БЕЗ ТОВА ВИСОКИТЕ ЦЕНИ ЩЕ СТАНАТ УБИЙСТВЕНИ.УЖ ЦИГАНИ ,УЖ БОЯНА, ,А НАЙ ВЕЧЕ ЩЕ ПОСЕГНАТ НА ГОЛЯМАТА ЧАСТ ОТ БЕДНОТО НАСЕЛЕНИЕ,ДЪРВАТА И ВЪГЛИЩАТА ЩЕ СТАНАТ УЖАСНО СКЪПИ,НО ПОНЕ НИ БЕШЕ ТОПЛО ВЪПРЕКИ ,ЧЕ ПО ЕДНА ДВЕ СТАЙ ТОПЛИМЕ.АКО НЕ БЕШЕ СПРЯЛ БЕЛЕНЕ ДА БЕШЕ ПОСТРОЕНО,А БИЛО ГЬОЛ,А СЕГА НИ ВМЪКНАХТЕ В БЛАТОТО .ВЕЧЕ 30Г. НИ ПОДЛОЖИХТЕ НА ГЕНОЦИД,А ВЧЕРА ВИЕТЕ НА ЧУЖДИ ГРОБОВЕ,А НЕ ПОГЛЕДЕТЕ КАКВО ОСТАВИХТЕ КИТНАТА НИ ДЪРЖАВА ,,ПЪЛНА С БОКЛУЦИ ОТ ЕС И БОКЛУЦИ БОГАТАШИ ЗАЕДНО С ШАЙКАТА ПИЛИТИЦК ГЪЗОЛИЗЦИ ЗА ПАРИ.ДЕВЕТО ВИ Е МАЛКО ИЗРОДИ

Сделката ще влезе,ама вие няма да я спазвате,както всичко останало.Къде ще горите тоновете светован отпадък?Нали затова не се спираш тук,да не пострадаш,тук всичко е вредно и храната и водата и въздуха.Нищо не ни остави,само поразии