Борисов заяви, че парите за газовата връзка с Гърция са осигурени

Двете страни имат интерес от други енергийни и инфраструктурни проекти

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тая връзка когато решиха да я правят бях млад. И Борисов също.

Тази вечер ББ по БТВ: "хиляда милиарда..........."

Това е началото на края на Газпром. Освен тази тръба ще има и други за Европа-от Катар и Израел. Американския газ за Европа също ще става все повече. В Южна Корея се дострояват още 10 кораба за газ за Америка. Гербът на ватенките трябва да бъде променен, кардинално. В него задължително трябва да има петролна кула , тръба и гола бедна задница. Всеки трябва да има в дома си икона с изображението и цялата страна трябва да се моли всяка сутрин и всяка вечер върху тях, за да не секне единствения доход на руската помийна яма….

Това го чуваме от 12 години, кога ще е ГОТОВА ме интересува?????

Газът достигна Европа, заобикаляйки Русия. Газът от областта Шах-Дениз премина през Трансанатолийския газопровод (ТАНАП) и достигна турско-гръцката граница, съобщава Интерфакс, като цитира съобщение от държавната азербайджанска нефтена компания SOCAR. Германският канцлер Ангела Меркел заяви, че страната й е изключително заинтересована да развие SGC, за да диверсифицира доставките на газ за Европа.

Руските педали в своята безизходица и задлъжнялост на Гъзпром са направили предложение за 25% намаление на цената на газта за Украйна. След като тя спря от 2015 година да купува руски газ. Интерконекторът Комотини-Стара Загора да влезе в експлоатация през 2020 година. Връзката ще осигури: - природен газ от Каспийския регион чрез Трансадриатическия газопровод, -както и втечнен газ от Гърция, чрез терминала – газ от Америка, Катар и др. Интерконекторът гарантира сигурността на доставките в Югоизточна Европа -газ от огромните находища край Израел и Кипър. Бавно и мъчително, малко по малко , стъпка по стъпка ватният гЪзпром УМИРА !!!

Силно замириса на фалиращ Газпром и фалираща ватна кочина. Дните на бензоколонката раша са преброени... Всяка година влизат в работа все нови терминали- Полша, Испания, Германия, Литва, , за разтоварване на втечнен газ от Америка, Катар, Израел... Дори и съседката на тъпите ватенки Литва бяга от закупуването на газ от помийната яма русия. Литва е купила от Норвегия - Hoegh LNG и ще инсталира терминал за газ. В момента тя получава повече от половината от необходимата и газ, като целта е да се постигнат изцяло 100% не-руски газ. Всеки ден някой забива по още един гвоздей в ковчега на Газпром. Като се има в предвид, че Русия е само една бензоколонка за Европа. 70% от руския БВП пада върху газта и петрола. Общо 95% от БВП на империята пада върху природни суровини – това което земята дава даром на ватните маймуни, а само 5% падат върху други индустрии, включително оръжие. С намаляването на износа на газ ватенките са пълен КАПУТ. Руска бабичка в Сибир слуша лъжите за Гъзпром по радиоточката, цъка с език и хвърля поредната дървена цепеница в печката за да се стопли.

Идва края на робството на България с руският газ, които тя продава на други държави по 170-180 долара. А на "братска" България путиновите фашисти продават газта по 235 долара. С новите връзки вече идва газ от Азербайджан, там ще се включи и Туркменистан с огромните си залежи. Американският и Катарския газ чрез терминала в Гърция ще захранва страната ни. Бум на заявките за доставка на втечнен газ в Александруполис. Синьото гориво от Александруполис ще захранва потребители в Гърция и цяла Югоизточна Европа Изключително успешният резултат от първата фаза на пазарния тест и големият интерес от страна на важни регионални и международни газови играчи към проекта за терминал за втечнен природен газ край Александруполис е ключова стъпка към изпълнението на проекта и най-вече към подобряване на енергийните позиции и диверсификацията на енергийните доставки на Гърция, България и целия регион на Югоизточна Европа", заяви изпълнителният директор на Газтрейд Константинос Спиропулос. .По този начин ще осигурим доставки на природен газ за България от различни източници, включително и от САЩ, Katar, Izrael. Това каза неотдавна енергийният министър Теменужка Петкова по време на среща с американския посланик Ерик Рубин.

МАЛОУМЕН келеш.

По тази връзка ще идва американският сгъстен газ от терминала в Александруполис, а нашите ватенки пак ще си чакат дребните копейки от руската кочина, която ще го духа.

Мноооого щедър ББ - с пари, идващи от народа! Оляха се вече!

Бацата осигурява пари във всякакви размери. Абе, Баца, я осигури едни пари за мисия до Марс! Не е кой знае каква сума.

Парите за газовата връзка са осигурени!! Също като парите за изстребителите. От американска банка, на "разумна" лихва. Защото вече ДЦК не можем да пласираме. Изразходвахме си лимита от милиард за тази година.

а газ откъде