Борисов в Мюнхен: Необходим е амбициозен бюджет на ЕС

Премиерът се срещна с еврокомисаря по бюджет и човешки ресурси Гюнтер Йотингер

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кратки въпроси към Б. Барисав , мин. председател : 1. Ще поиска ли около 2 МИЛИАРДА обезщетение от Русия, ако тя спре да изпълнява договора с България , действащ до 2030 година, за транзит и доставка на газ през Украйна, както е до сега ? 2.Ще задължи ли България, с НОВИ над 3 МИЛИАРДА лева, за тръбите на ‘турския” поток с руски газ, който , като знаем как руснаците изпълняват договорите си , ще ни се изплаща – поне 20 години ? 3 . Колко газ, можем да си купим, ако осъдим Русия за над 2 милиарда лева, / 1.2 милиарда $ / при неизпълнение на договора , действащ до 2030 година, по който получаваме над 100 милиона $ годишно – от такси пренос ?? 4 . Кой и как ще отговаря , ако на наши фирми и на държавата ни , бъдат наложени санкции от САЩ, за тръбите на “турския ‘ поток , през наша територия ?

Няма смисъл да проси българската мафия,сивата икономика имат достатъчно евра, долари,злата и имоти,както се казва във пари гази,а жаден за пари!

просто казано човекът иска по патриотарски за благото на нашата партия и обръчите от фирми на нашите хора,пари и още пари гарантирани и сигурни парични извори,които да се контролират естествено от наши доверени хора,защото като партия ГЕРБ е на кормилото на властта ще има пари от немските данъкоплатци да се строят пътища в София и до новопостроените луксозни имоти на нашите прогресивни и инициативни богаташи и малко остатъци от трохите за изостаналата и обезлюдяваща провинция,чудно ми е докога ЛИ ЩЕ ПРОДЪЛЖАВА ТАКА, да просим пари и инвеститори!

нещо амбициите пак са насочени към репресивни мерки с цел осигуряване на роби , то сигурност ,то фондове , то кръгове от фирми , то чудо неземно

Къдей Ррезидента... За какво му плащаме