Борисов се срещна с шефа на "Лукойл" в Давос, той обеща инвестиции

Премиерът разговаря и с американския заместник-държавен секретар Кийт Крач за енергетиката

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тези не плащат почти никакви данъци, само смучат от държавата ни. Нашия глупак къде ходи и се предлага като проститутка. Това са умни хора, когато видят нашия примитив и започват да се облизват...

боклуци

обещаното не е като даденото!

Инвестиции в неплатени мита и акциз? И кой прави инвестиции в дружество на перманнентна загуба?

Защо в България са най скъпи горивата преди облагане с акциз

Лукойл да инвестира в страната, която вече не произвежда чесън.

Такива дитирамби за несвършена никаква работа не е имало и по времето на Бай Тошо.

Браво, Баце! Малко съм притеснена само тез' всичките огромни инвестиции, дето си говорил за тях и са ти ги обещали, да не тръгнат към Белгия;) Ти нали ясно каза булгар, булгар?

И къде ще инвестират, в държавните ни мъже ли?

Що не го е питал защо в България е най-скъпия дизел преди облагане с данъците?

възстановете Плиска, катедралата в пълния и вид и великолепие. и нека има дъжд сняг и вода и благодат за българите.

Руснаци, одить в дамой.

АКо някой застреля Боклук Борисов, ще се оправи всичко в България. Тоя давал БЪЛГАРСКИ документи на чужди башибозуци араби и негри да ГЛАСУВАТ на Българските избори. Който застреля Боклука ще СПАСИ БЪлгария, а и ще има пари и РАБОТА и за него и за цяла БЪлгария. Дори и Стефан Стамболов и поп Кръстьо НЕ са били такива големи ПРЕДАТЕЛИ като Боклук Борисов.. Онези ги убиха..Дори и да го свалят от власт, пак НЕ се оправят автоматично ПРЕДАТЕЛСТВАТА на тоя .. Трябва да утрепят предателя, за да знаят арабите и негрите, че или ще бягат към Африка, или и тях ще изтребим.

Това няма да помогне. Американците ще ти назначат “демократично” друг “лидер”. Как работят може да се види във Венецуела, където стават смешни вече. Все едно да гледаш начинаещ “фокусник” на бавен кадър как ти краде портофейла.

Все е нещо! Играйте редовно с малки разстрели и ще спИчелитИ! :)

baytosho

Всъщност, се е срещнал с президента, на една от фирмите на Рокфлер....

Преди приватизацията нефтохима даваше 100 0000000 долара годишна печалба. Откакто лукоил го гепи за 100 000000 тоест за цената на едногодишната печалба, данъци никакви...

ЦИРК....Цирк....цирк......

Не,бе!Къде е билата?

Абе , тия, чуждите инвестиции, като влизат, от къде излизат?

А, с ПРЕЗИДЕНТА на АДИДАС кога!

Тръмп харесва това.

Форумът в Давос е тийм билдинг на богатите бе, ей! Близо 3 хиляди човека, между които политици, милионери, милиардери са там! Как може да сравнявате форума в Давос с вота на доверие?

Да му бяха изгладили ризките поне на този срам за България. Скъпи са, нови са, но си личи къде са сгъвани. Ходи като чобанин и ни излага на всяка крачка.

Пурко е впечатлен от червената връзка против уроки на Бай Ганя! Колко ли от присъстващите в Давос са се закичили така?

Тоз да запише една реч с хвалби, как България просперира, как привлича инвеститори, колко е чудесно, как изпълнява заръките на ес, нато, колко е лоялна и т.н. И да я праща на всички срещи, срещички, форуми, конференции, вместо да ходи лично. Щото независимо, каква е темата, говори едно и също. Бая пари ще се спестят.

Приятно съм изненадана от огромният брой оптимисти,които се хабят да коментират гърчовете на един комплексар. Дерзайте, дръгльовци!

Интересно ми е каквито и чужди инвестиции да са влезли или ще влязат за напред каква полза от това когато изтормозеното общество не усеща нищо от това ,а само шепа ......,,хора,, Поне една сделка от тези външни инвестиции да отива за гладните и бездомни хора...Искам да видя едно такова дарение от,, държавата,,НО не те нямат насищане.От дебел по дебел или от дибил по дибил

Нали отвори някакво заводче, за седалки ли, фарове, нещо от сорта. А кой ще дойде, като знае, че тук не се диша, пък и вода нЕма?

Лека нощ, Енвер Ходжа!

Подкрепям услията на БСП за сваляне на правителството. Бойко Борисов се оказа най-последователният руски слуга в България. Никога не съм гласувал за БСП или за ГЕРБ, но вече ще гласувам за БСП.

Молодец ! Так держать !

Да го пита що не плаща и лев данък. Алчни руснаци.

Луд изяжда и десет зелника ако има кой да му ги дава.

аМи то кво са 2 МИЛИАРДА ЛЕВА неплатени от ЛУКойл ДДС и даньци за 10 ГОД откакто ГЕРБ са на власт ,джобни пари за Премиера от Банкя

Бочко, това ти посещение в Давос няма да избегне вота на недоверие ! Пътник си, човече ! Да присъстваш на форум, посветен на климатичните промени, когато в страната ти гражданите дишат мръсен въздух, нямат вода и са задръстени с боклуци от цяла Европа е голям цинизъм !

Руски трол българомразец.

Отче, руски трол е този, който ръкопляска на тази среща, нали тъй ? Аз не съм от тях !

Отче скрий се някъде, че много си ми неприятен

тъпотиите продължават ....поне да беше онодил иванка

Вова тъпото беше ли поканен или си стои в Сибир.

Не го канят, щото не знае чужди езици.

Тебе скоро в Сибир трябва да пратят, че белким поумнееш