17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Наистина ли мисли американските инвеститори за будали?

САЩ не са станали 6-ти защото са увеличили инвестициите си,а просто защото тези преди тях са се отдръпнали от България.Когато тези пред мен с милионите си тръгнат,то аз с моите 50 лева ще остана и ще съм най-богат.Обикновен герберски популизъм.

Лесна е да се чете стъкмистика като дявол евангелие! Нека да оповести и другите цифри и тогава всеки да си сметне! Колко лапат централите? Полигона в Ново село защо не плаща наем макар че не база на НАТО а американска такава? Аз лично не познавам човек работил с англосаксонци и те да не са опитали тяхното магаре да е мъжко !

Много добре е за борисов,че България не представлява интерес за САЩ,даже не са си направили труда да го проучат,а Държавицата му скоро ще загине от "борбата"която води с КОРУПЦИЯТА. За липсващата Съдебна система пък въобще не ги е еня,малкото инвеститори тук ,точно от това се възползват,честни и почтенни по "български"

Schilo

Явно ще има избори скоро! ;-)

И пак Боцко печели. Само харчове

Мутрагеньо пак е заложил на куц кон-посланик Ерик Рубен демократ водил ПИАРа на кампания на с-во КЛИНТЬН които са смьртни врагове на ДоналдТРЬМП.1книжния толуп ако си мисли че с пари и контактите на посланик РУБЕН ще се добере до ТРЬМП значи е наивник и супер тьпак.Рубен НЕ смее да гькне пред администрацията на ТРЬМП понеже знае колко е нас*ан покраи близките си контакти сХИЛАРИ ,ТРЬМП реже на месо всички приближени на ХИЛАРИ и не ги брьсне за слива камо ли да ги изслушва или да ги приема на ауденции направо им скальпва обвинения а ако са дипломати ги праща в Афганистан и Пакистан при талибаните да ги стряскат всеки ден с коли бомби

Мутрата ги плещи тия ама още като кмет беше ясен на американците що за руско мекере и мутра е.

Да посланик Баерли ПАЗИ оше 1 папка сьс снмки как БОКО рита мачле с екс кмета на МОСКВА сьдружник и акционер в ГАЗпром Роснефт ЛУКоил-Лужков и руския бизнесмен мафиот Костя Циганов

как няма да се радваш като те държат за дебелата гуша?

НЕслучаино Щерката Венетка и Боико джуниур живеят КАТО ЗАЛОЖНИЦИ в Калифорния Санта Ана-Ориндж Каунти квартал кьдето жиеят родата на бившия ЦРУ шеф и настояш шеф на кабинета наТрьмп -МАИК ПОМПЕО/.Американците са хванали баи Хои здраво за топките и нямат намерене да пускат докато не им играе денонощно по свирките

Американци ловят риба в мътна вода и нищо друго.

- радвам се на Американските ТЕЦ-ове, - радваме се не американските мита. - радваме се че само за Българи от ЕС има визи. ДУПЕЛИЗЦИ , ПРЕДАТЕЛИ

На Лукоил ли да се радва

Последната ми заплата беше 2500 щатски долара за работа онлайн 12 часа в седмицата. Сестра ми приятел е средно 8k за месеци сега и тя работи около 30 часа в седмицата. Не мога да повярвам колко лесно беше, след като се опитах. Потенциалът с това е безкраен. Това е, което правя......>>>>>> Ecash10.COM

Ужас, колко болни хора има.

Браво на теб ;). А с каква цел се хвалиш тук? Май ти трябват балъци за зарибяване?

И сега като изкарваш толкова се чудиш на кого да направиш сви.ка ли?

Много се радват българските граждани на американските инвестиции,а най-много на американският ТЕЦ Марица.Цената на мегават напълно ни съсипва,но е само в полза на американците ,та преди изборите Борисов се ежеше ,а сега полегна доста ниско.От силните воени връзки засега полза няма ,освен потрошване на по-нова техника за чужди интереси в Ирак и Афганистан.

Неговите инвестиции от сащ никога не могат да се сравнят със загубите, които страната ни понася от ценралата в Белене, Южен поток, Бургас-Александропулис и други. Що се отнася до военното сътрудничество,направиха ни цели за поражение на руските ракети в случай на един бъдещ конфликт.

Неговите инвестиции от сащ никога не могат да се сравнят със загубите, които страната ни понася от ценралата в Белене, Южен поток, Бургас-Александропулис и други. Що се отнася до военното сътрудничество,направиха ни цели за поражение на руските ракети в случай на един бъдещ конфликт.

Аз НЕ се радвам на американските инвестиции и съм против всякакви връзки със сащ - държавата която непрекъснато се меси навсякъде във вреда на всички с полза за тях

Голямо навеждане пада, сигурно е пойскана помощ от големия брат. Вероятно нашите упраници са знаели за нелегалните цигар и за далаверите с ДДС, но са си трайкали и са си взимали лептата. А от американците сме получили за 28 години помощ един кораб с мухлясала царевица. Грабежа от Мариците загубата на Южен поток не построяването на АЕЦ Белене. Та такава е равносметката с инвестициите на американците. Но като се появят не е за добро. Там дето стъпят трева не никне. Ние българите не желаем да има американски бази в БЪЛГАРИЯ!!!!

"Голямата, силната част в НАТО са САЩ и не случайно имаме българско-американска база" българск-американска база??? Има американская база с български слуги в нея.мбууухахах мноо смешен тоя палячо ве

Кой за каквото е учил.

И базата е безплатна за сащ.Както и другите им бази у нас. Никъде го няма това.

Г-н Борисов, много старателно загробвате България чрез слугинажа към господарите си от САЩ, но народът някой ден ще ви потърси сметка за това. Затова на следващата закуска в бялата кочина гледайте да поискате политическо убежище в САЩ!!! (Само за информация от доброжелателност)

Инвестициите в телекомуникации излизат от Бг в посока майката. Инвестициите в един сладкарски цех например остават в Бг. Мамата си трае. Това е разбрал от Винету. И дърдори от сутрин до вечер.

Американските инвестиции в България. Иска да каже, американският грабеж в България. Какво според вас правят американците с ТЕЦ"Марица-изток1" и ТЕЦ"Марица-изток 3"? ГРАБЯТ! Това правят.Целият български народ плаща сметката. Нека Борисов си запише някъде, че такива грабителски инвестиции не ни трябват!

ТРОВЯТ сьс твьрди прахови чстици от ТЕЦовете целия Балкански п-ов резултата БЬЛГАРИЯе на1во масти поСМЬРТНОСТ вСВЕТАи 1място поНАИ-мрьсен вьадух ,да благодарим на украинскя евреиРубен и КОЗЯК 16 за грижите за Демографския СРИВ и РЕЦЕСЕИЯ ,както и за 30те ТОНА ТРУПНИ ЧОВЕШКИ органи излизащи от Бьлгария в посокаСАЩ ИСПАНИЯ Израел

Абе това тарикатче какви ги говори. Американски инвестиции - и къде са? Той май смята като купи няколко F-16 трета ръка за инвестиция. Аланкоолу - ние ще ги плащаме и то скъпо и прескъпо.

След като не плащат наем за базите ,да дадат самолети ,иначе наем и така ще си събираме парите !

Браво,от 14% на 24% за 9 години.Добре се тегли и харчи,а народа си е беден.Що ли?

Вдигаме заплатите, след като намалихме контрабандата, каза премиерът А ИНФЛАЦИЯТА!

АРТИСТ ,СТРАХ ГО Е ДА УДАРИ АЛКОХОЛНИТЕ БОСОВЕ И МАФИЯТА !!!Никой не ти вярва ,НЕ ДА ИМ СЕ КАРАШ МАФИОТСКИ , а да ги видим в затворите ,но не ти стиска и хората разбраха ,че те е страх ,щом е така просто си отивай и освободи място за смел и деен човек мислещ ЗА ПРОСПЕРИТЕТА НА ....ДЪРЖАВАТА !!!!!

Селски номера и прах в очите на хората ,за тези фабрики знаеха и децата на село само МВР не знае или сега ги "удари" ,защото не ти плащат ,смешник !

ПЕЩЕРНИТЕ босове са РУСКИ агенти наскоро са имали ВИПсреща с руския ФСБрезидент БАБАКОВ ,ако 1книжния ги пипне ще вдига често крьвно и ше му се привиждат спецназ парашутисти да кацат по тьмни доби в Банкя или ше сьнува ОМОНовци да му бият дузпи на футболното игрище на Бистришките тигри

.

МЕНТЕ ГЕНЕРАЛ НЕ РАЗБРА ЛИ НАЙ- НАКРАЯ , ЧЕ НИ ПРЕЧИ И ТО МНОГО !

А ЗА КОНЦЕСИИТЕ НЕЩО ДА КАЖЕШ?! И ТЕ ЛИ СА"ИНВЕСТИЦИИ"? А ЗА БАЗАТА КОЛКО НИ ПЛАЩАТ? И КАТО СА НИ ТАКИВА ПРИЯТЕЛИ ,ЗАЩО ВИ ИЗНУДИХА ДА КУПУВАТЕ ОТ ТЯХ ВОЕННА ТЕХНИКА,А НЕ ВИ ПОДАРИХА НЯКОЕ САМОЛЕТЧЕ ИЛИ ТАНКЧЕ?! НА ИЗРАЕЛ ПОСТОЯННО ПОМАГАТ,ЗАЩО ЛИ?! МАЙ НЕ СА МНОГО ЩЕДРИ КЪМ НАС ХАМЪРИТЕ,А?! И НИЕ ЗНАЕМ,ЧЕ КОЙТО ПРЕЗИДЕНТ/ПРЕМИЕР НЕ КУПИ ОТ ТЯХ САМОЛЕТИ, ВЕДНАГА СИ ОТИВА, В ПРЯК И ПРЕНОСЕН СМИСЪЛ!!! ЦЯЛА ЛАТИНСКА АМЕРИКА МОЖЕ ДА ВИ ГО ДОКАЖЕ!

Връзките ще са много силни - те ще летят с фантомите , а ние ще ги гледаме от долу!

Обратно няма как да стане, ако се замислиш. Ако можеш да се замислиш.

след като оня ден се изцепи че построените европейски заводи в бг ни правят независими от европа ся тряа да каже че американските инвестиции ни правят независими от америка.

А Блгария ще се зарадва ако изчезнеш от българската политика!!!!

Продажник.

къде видя американски инвестиции бе тиквоч

Няма една читава американска инвестиция- всички "инвестиции" са с цел ограбване на българския народ, а политиците услужливо мълчат, защото не се разпространяват фактите, които знае ЦРУ за тях и миналото им. Ако инвестиция е да дадеш четири мини на концесия и да добиват за година по милиард от всяка една от тях злато, а пък в държавата да постъпват само 100млн.долара...... ако не е пладнешки грабеж, здраве му кажи. Събуди се прости народе/ пак ли чакаш някой да те освобождава...../ иначе ще умреш в глад и недоимък, а в революцията поне се умира с достойнство!

Дали си е сложил блясък на устните, преди да целува американските …? Аз освен Мариците и Идеал Стандарт друга американска инвестиция не знам, пък и последното го продадоха на някакви жълти.

Бойко е велик ... хуморист! За политик и пожарникар не става, но цирка е загубил много в негово лице!

Първа е Русия по инвестиции,затова и тук заплатите са най ниските у света!

Браво за контрабандата, но това с производствата е минало време, услугите са базата на развитият свят.

Това не ни радва. Искаме Курни Техимпексова и Ахмед Доган за президенти

Дружбата ни със САЩ необходима е като слънцето и въздуха за всяко живо същество! Помните ли лозунгите от соца за дружбата със СССР? Пак беше същото, политиците ни винаги са гъзолизците на господарите ни, независимо кои са те!

Той се радва, българите плачат... Колкото повече американски инвестиции, толкова по-голям грабеж на българите..

Нали беше европеец бре??? Що не отчиташ ръст на ЕВРОПЕЙСКИТЕ инвестиции, ми си се хванах да се хвалиш с говеждите, задокеански продажник???

САЩ подкрепят Бойко и тази среща е поредно доказателство за това. Тъй че всякакви напъни и протестчета на анархокомунисти пред парламента и МС няма да успеят.

Борисов, вие сте един продажен цървул, разпродадохте и унищожихте България. Дано горите в ада дълго и мъчително!!!

САЩ са 6-ти по инвестиции, не защото са се увеличили, а защото другите инвестиции са спаднали.

тоя май го е ударил 320 волта???? измишлъотини и фалшиви новини!!!!!!!!!