Борисов: Икономиката ни продължава все нагоре

БВП расте, безработицата намалява, отбеляза данните на НСИ премиерът

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бойко Борисов е на посещение в Англия и е поканен от кралицата на чай. По време на срещата Борисов пита кралицата каква е тайната на успешния политик. Кралицата му отговаря: -Много просто, трябва да е обграден от интелигентни хора! Бойко пита: -А как се разбира дали някой е интелигентен или не? -Много просто – отговаря му кралицата – трябва да се зададе адекватен въпрос, ето сега ще Ви покажа. …Кралицата взема телефона, натиска копчето, за да може и Бойко да слуша разговора и звъни на Дейвид Камерън -Г-н Камерън, ще Ви задам един въпрос. Майка Ви има син, баща Ви също има син, обаче този син не е Ваш брат. Кажете ми, кой е този син? -Очевидно е, че това съм аз, Ваше Величество – отговорил Камерън. -Правилно, благодаря Ви – казва кралицата, затваря телефона и се обръща към Бойко: -Разбрахте ли сега, г-н Борисов? -Да, Ваше Величество, разбрах! Прибира се Бойко в България, вика Цветанов и го пита: -Абе, Цветанов, баща ти има син, майка ти има син, обаче този син не е твой брат, кой е той в такъв случай? Цветанов се затруднява да отговори и казва, че ще си помисли добре, за да отговори правилно. След това излиза и започва да разпитва министрите и депутатите от ГЕРБ, да му отговорят. Никой не съумява да отговори, затова след няколко часа мъки Цветанов се обажда на ректора на Софийския университет и го пита: -Г-н ректор, може ли да Ви задам един въпрос? -Разбира се, г-н Цветанов! -Майка Ви има син, баща Ви има син, но този син не е Ваш брат, кой е тогава? -Естествено, това съм аз – отговаря ректора. Доволен и щастлив Цветанов търчи при Бойко и казва: -Знам отговора на въпроса ти, това е ректора на Софийския университет! -Не, идиот такъв, това е Дейвид Камерън!

"съсипаха я тази държава" , мислят 3/4 от българите !! Пунта Мара, би рекъл премиера, ундурма. А пък "няма такава държава" - Славчови изтъзици.

как може да има толкова неблагодарници !Тези политици са лицето и имиджа на българското население,не са ги избирали германци,рашъни,американци!За да е Бойко премиер значи има причина и по достоен българин сред българите за сега и следващите поне десетина години няма!Това е то Бойко,Радев,Доган,Сидеров,Стани шеф,Корнрлия Нинова,те са нашето лице за пред светът!Без тях България ще загине икономически и физически!

още от първата диаграма си личи, че всичко е стъкмистика в полза на власта!

Нидей тъй ба Боко, ща ни завидят !!

Срам нямате, престъпници!

Голям човек, хубав човек !! Всичко, което прави е единствено и само за България [особено за северна], а сега и за балканите. Случихме на премиер.

Хората обичат Борисов и му се доверяват, не четете ли, хем всички вкупом.

Иска да размине това, което са направили комунистите, но още дори и сто години да "разминава" няма как да направи това, което беше по време на комунизма!

Образованието трябва да е на първо място, за да не ни управляват пожарникари и физкултурници както и трябва да се въведе образователен ценз за политиците - да ставаш депутат само ако имаш образование.

борисов, ама на "територията" са се явили някакви си "синдикати". това вече е изненада! не ги видяхме, когато мед.сестрите протестираха, но като да е да се раздават болнични на престъпници ги има. те са нещо като "демокрацията" на "територията". всички говорят за тях, но никой не ги е виждал... :-))) (с'ващаш ли хумора, а? :-)))

Абе Бойко стига си се хвалил! Икономиката е на самотек 3.5млрд. идват от ЕС и емигранти, ей ти ги 3.5% ръст. Дърьавата и без правителство да беше тоя ръст щеше да го има, демек 0 полза от теб и партията ти.

Още няколко години на изнасяне на младите и безработицата ще стане с отрицателен знак. Между другото така спадна и контрабандата на цигари - няма производство, няма контрабанда. Опс забравих за развитието на икономиката, ама няма да се сравняваме с Румъния и другите бивши соц. страни, сега де.

Пълен разпад в корумпирана мафиотска държава, в която емигрантите пращат милиарди, за да живуркат роднините им, която краде отвсякъде (и КТБ), в която престъпниците са в парламента и във властта и се борят за подкупите за купуване на всичко - от камъни и павилиони по улиците до изтребители на тройна цена от САЩ, на които са се нaгъзили и козируват и онези ги крепят на власт. Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, фалшифицираща избори, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

Само Падишахът може да оправи Вилаета!

До сеги веке тука можешe да си правим F-16 , a не да ги предплащаме!?

Икономиката се развива от хората, а не от управляващите. Просто в началото на прехода, бяха напълно неподготвени. После се ориентираха част. За това управляващите имат почти 0 полза. Те могат да развалят нещата, но не те я движат.

Да благодариш на политик, за нещо което е свършил с народни пари, е все едно да аплодираш банкомата, че ти е дал пари!

Виц от дир.бг.

А абсолютно е прав!Не може да казваме на бялото черно!Ето днес всеки българин си има личен автомобил че и по два и няколко и дори всяка българска баба ,всяко дете всяка съпруга има модерен ай фон и чати по фейсбуци и следи детето дали учи дали жената ходи някъде пазаруваме онлайн и всичко това е заради ГЕРБ и Бойко!Всички тези придобивки предполагат сигурни и стабилни доходи на масовият български народ!може ли човек със разходи по тези придобивки благодарение на стабилносттацна Бойко да реве че е бедени, няма какво да яде,не може да плаща лекарства ток вода ,няма дрехи а да кара джип и да пие уиски по скъпи заведения се чудя аз!

Галине явно е, че си от онези дето им дават по 30лв за защита на Гешев, но все пак да те питам, вярвяш ли си??? Има някакъв ръст в икономиката ни главно заради гастарбатерите - над милярд евро инвестиции!!! Новите инвестиции от външни фирми секнаха рязко!!! Дори вече наличните фирми искат да се махат, поради корумпираната и несигурна среда!!! Една Румъния, с която влезнахме в ЕС е вече много пред нас!!! А как ще обясниш мизерстващите над милион българи, които паботят?! Т.нар. работещи бедни???!!!

Голям си смешник! Това са факти, ама независещи от главатаря!

Целият свят се развива. И запада няма нищо общо с това което е бил преди 30 години. Защото по времето на комунизма тук, мога да ти разправям ужасии за запада по това време. Въпросът е как при комунизма сме били икономика номер 38? И къде сме сега сред някъде 200 държави по света? Правилното сравнение е ние тогава с другите тогава. И ние сега с другите сега. И икономиката не се развива от управляващите, те само могат да пречат. Хората се преориентираха, за което не бяха готови в началото на прехода. И тези от ГДР не бяха готови при обединението на Германия и огромна част станаха безработни. Въпреки налятите пари. И ги гледаха като втора ръка хора.

Ама сериозно ли ?

Защо не чувам аплодисменти?

Нагоре! Нагоре...! Тако скоро ще се озовем при Дядо Господ .

Ура,Браво!Какво не му харесвате на селянчето от Банкя Бйко,което изтегля българската каруца от блатото!Вижте вие сте прост народ и аз съм простоват човек значи ще се разберем!Разбира се със ДПС на АХМЕТ ДОГАН и други наши верни другари от нашите партии на нашите хора!

Не знам, на какво да вярвам от статиите написани в дир-а: Минимална заплата 500 лв , пенсии 250 лв (от догодина), над 2.5 милиона българи напуснали страната , същите тези НАПУСНАЛИ , внесли в страната 1.1 милиарда евро за помагане на родителите си , Цецу си купил апартамент за 1.6 милион Вип апартамент с личен асансьор , Цецка също си купила скъп апартамент , "новият посланик в Барселона ", апартамент с голяма незаконна тераса и барбекю , министри (Николина ) -"много-имотна" и зам.министри с къщи за гости с Европейски пари , Владито Горанов живеел.. "под НАЕМ".. в луксозен апартамент и.т.н ???? В същото време ТУК ,...чета , че Бойко говори , че ЦЪФТИМ ??? ОБЪРКАН СЪМ и ПОВЪРНАХ !!!;))

Борисов много хубаво го питаха онзи ден в парламента, как непрекъснато открива заводи а броят на заетите работници не се променя

Роботизирали сме се, бе!

Що за графики са това!Ами я да ми каже нещо за ДАУ ДЖОН,НАСДАК,ДАКС,курса на евро долара, цената на златото ,петрола във долари и те вървят нагоре!Не искам простоти искам нещо реално и конкретно!

Крадците на прехода и техните глашатаи (тролове и прочее жрици на нискоинтелектуалната мисъл) постоянно сънуват общонационално благоденствие. Проблема е в това, че бъркат личното си благоденствие на гърба на мнозинството с общо благоденствие. Разбиораемо е - така им е изгодно. Само че ние сме лидери по непазарно формирано неравенство в света.

Толкова нагоре отиде че съвсем не се вижда вече!

-България се развива успешно, след като се освободи от червеното комунистическо робство… - -Икономиката се развива успешно , … -БВП на страната ни е устойчиво положителен… -Работната заплата расте, безработицата е рекордно ниска… -Строят се нови магистрали,… Откриват се все повече станции на метрото… -Подновява се ЖП мрежата в Бъгария, въвеждат се нови съвременни мотриси,… -Все повече нови инвестиции влизат в България… -Все повече заводи се строят и откриват – нови, модерни, с ново високо технологично оборудване, ниско енергоемки… -Не като старите съветски мастодонти, с оборудване от педтесете години на миналия век, изискващи огромни потоци от енергия, със некачествено, скъпо-неконкурентно производство… за което и всички фалираха. -Бойко 16 пъти подред ви бие на всички избори, а червеногъзите мазохисти квичат от кеф… И сега гледам само смешните лъжливи червените безпомощни хлебарки пак са налазили форума с гнусните си лъжи. Нищо не можете да промените. Никой не ви ебава за слива. Полза от вашите драсканици - НИКАКВА. Ватенки скопени, изобщо не ви интересува България -интересува ви само да се величае русия! -ако ви пукаше за България щеше да разберете че за България е по-добре в ЕС и далече от путинска русия! -но вие сте просто едни тъпи платени тролове и няколко малоумни русофила Ако аз съм на мястото на вашите работодатели от кремъл и 1 копейка няма да ви платя. Но затова имам промоция за червената измет : Ваксинирам русофили срещу бяс и свинска чума. За пенсионери безплатно!

България се е освободила само в празната ти кратунка. Няколко стотин семейства ограибха страната, 201-и сме по свобода на словото, последни сме в Европа и разликата с предпоследния се увеличава! На всякъде картели, мафия и корупция и висчко бачка за връзкарите (робовладелците) ама вие троловете едно си знаете. Я се замисли, тиквенико, каква е тази свобода, след като ти си ТРОЛ и пишеш по поръчка?

ХХАХАХАХА умрях @Руски помияри всички с такива никове сте за хоспитализация. Дано парите които НПО-тата ви подхвърлят да ви стигнат един ден

Шизофренията МУ е с богата гама от симптоми. Хроничното МУ психично разстройство оказва негативно влияние върху мислите, чувствата и поведението МУ!!!

Този субект нарочно се изказва така за да ни дразни и става ВСЕ ПОВЕЧЕ непоносим. Гробокопач. Нищо хубаво не може да се очаква от това нещо на снимката, както и от другите партии, защото са си лика прилика навързани черва. Спи " народе ", спи си!!!

то и туморите растат ама полза йок. съяото е и с твоята "икономика" щом неможеш университетската болница да поддържаш, акво остава за другите посела ипланки. за друготе няма сми да се коментира.

Този тъпанар продължава да сънува. На всякъде в държавата мизерия и разруха, а той вижда ръстеж, да има ръстеж, към дъното. Вън този простак от властта.

Спомняте ли си тази песничка от детската градина: "Надувайте балона Надувайте момчета, Да стане на парчета, Пук...."

Безработицата намалявала. Колко ли още българи в работоспособна възраст са емигрирали на Запад, за да се получи тази лицеприятна стъкмистика, пардон...статистика?

Едно време в Работническо дело ни внушаваха как всичко е нагоре. Струва ми се, че този с приповдигнатия тон се подиграва с нас. Бори комунистите, а ги копира.

А какъв член е бил вожда на народа на 10.11.1989 година.Само за да е прекрачил вратата на милиционерската школа е бил член на любимата си партия БКП.Този един от хилядите пребоядисани уж демократи.Страшното е ,че става все по-самовлюбен и заобиколен със същите подмазвачи , като тези които бяха около бай Тошо.Затова се издига сам в собствените си очи.

Крадците от "прехода" ви обясняват какъв рай било настанало (за тях искрено и лично), а вие-ограбените им се връзвате. В някое по-зряло общество тия щяха да бъдат изринати преди много време.

Тиквата наистина е формен идиот! Тъп и неграмотен!

За една и съща държава ли говори вожда?

явно си мисли, че деветата божа заповед не го засяга

Бвп се изчислява в пари а не количество продукция.ако цените на стоките растат,то и бвп се покачва.свинското поскъпна с над 20 %, и според статистиката бвп се покачва,но пък според статистиката инфлацията не се покачва драстично.ако процентът на ръст на бвп и инфлацията е еднакъв,това значи че нямаме никакъв ръст на бвп.ако един хлебар е произвел 1000 хляба,и цената му се повиши с 15%, при произведени 900 хляба,хлебарят ще отбележи ръст.всичко е една голяма лъжа измама

Вместо приказки приказки и смешни картинки ще дам данни от НСИ. Населението на България към януари 1990 г. е 8 849 730 души. Населението на България към януари 2019 г. е 6 974 766 души. В трудоспособна възраст (18 – 64 г.) към декември 2018 г. са 4 200 909 души. Среден списъчен брой на наетите лица по трудово и служебно правоотношение през 2018 г. е 2 238 402 души. Среден списъчен брой на НЕнаетите лица, т.е. без трудово правоотношение лица през 2018 г. е 1 962 507 души. Напуснали страната в периода от 1990 г. до 2019 г. са 1 874 964 души. Айде лек ден. Забележка: * данните са от НСИ (Национален статистически институт).

За каква икономика говори този мегаломан. В Бг я няма отдавна.

Защо няма закон, за поправителен труд на лъжливите политици? Колко години трябва да работи младо семейство за да си купи жилище и да има две деца? За какво бъдеще говори този тлъст корумпиран чичко? Поправителен труд за него и трудов лагер трябва!

Шшшшшт, тихо.. Ще ти избухне газовата бутилка по грешка....

На теб ще ти избухне мозъка дето го нямаш добре г ое каазл а ти не го каза добре капут безмозъчен

И стига до Марс , дай Боже !

Дълго след кризата още не може да постигнем растежа, който сме имали преди БХ. И при Костов, и при Царя, и при СерГей дори. 2000 - 4.766% 2001 - 3.77% 2002 - 5938% 2003 - 5.156% 2004 - 6.435% 2005 - 7.124% 2006 - 6.874% 2007 - 7.344% 2008 - 6.022% 2009 - -3.586% 2010 - 1.324% 2011 - 1.915% 2012 - 0.031% 2013 - 0.494% 2014 - 1.838% 2015 - 3.471% 2016 - 3.937% 2017 - 3.811% 2018 - 3.081%

и нагоре, и нагоре, и нагоре...

Сложих си розовите очила и какво да видя прав е другаря Борисов БВП расте и още малко ще удари тавана. До края на 2019 ще бъдат произведени: 100 000 автомобила в Ловеч По 2 нови модела микробуси и автобуси в Ботевград Цяла гама по мощности трактори в Карлово Товарни камиони в Шумен Корабостроителницата във Варна пуска по един танкер на месец Елекрокари, мотокари, хладилници ............. Махам си розовите очила и поглеждам към вилицата в ръката ми а на нея пише произведено в Китай. Реалността е жестока ние вече не произвеждаме даже и вилици и лъжици да не споменавам че нямаме капацитет да произведем даже някаква си ютия. При това управленско безхабирие скоро безработицата ще е 0%. Кой каквото има разпродава и далече от България.

Икономиката растяла... БВП растял... Населението Намалява с 50-70 000 Годишно... ...а Останалите в България ..Неуспели да се Спасят от ГЕРБ... ...живеят в Бедност ! ... Къде отиват тези златни потоци които уж заливат България !??? ... ГЕРБ или лъжат Много ,или Крадат Много ... вероятно и двете !

Прости Му Господи! Той не знае какво говори. Блажени са НИЩИТЕ духом. Тяхно е царството небесно! АМИН! Видно е, че патологичен страх го тресе. Страх от кукловода Му. Не е в час, Горкият - да прегръща и целува американската посланичка. СРАМ! Сигурно се надява, че тя ще предаде целувките и прегръдките на господаря Му. Защо ли господарят Му го вика на среща? Той сигурно предусеща какво му се готви. Той със сигурност си отива. Въпросът е кого ще назначат на Негово място? Ще видим какво ще каже господарят.

На господаря си Той лично ще предаде целувки... по задните седалищни части на бай Дончо!

Готвят ЗАМЕСТНИК на Тиквата оня червенобузест НАГЪЛ чичко ВЛАДИСЛАВ ГОРАНОВ дето от страх от земетресения живее в къщата на кръстника масон

Интересно е защо пенсионните фондове УПФ бяха на минус за 2018г?!?

Приемаме казаното от премиера е вярно - значи дошло е време доходите на българските граждани да се увеличат 3-4 пъти. Ако правителството не го направи, трябва да обясни на бедните българи защо.

От населението на България 1.2 милиона са цигани без образование,без професия и трудови навици!!!Колко от тях работят и ако това,че им се плащат пари по програми за временна заетост към общините е борба с безработицата????От 6 млн.останали и живеещи в България,2.5 млн.са пенсионери,1 млн.малолетни и непълнолетни,800 хил.чакащи заплати от държавния или общински бюджети,а за 1.2 млн.цигани вече стана дума по-горе!!!Е колко останаха да работят и да плащат здравни и социални осигуровки????Нали единствено сме конкурентни с износа на земеделска продукция и то основно зърнени култури и работата на ишлеме в шивашката промишленост!!!