Борис Джонсън: Ще впрегнем силата на моретата за евтина зелена енергия

Ще пеем "Властвай Британия", защото ще продължим да властваме над моретата с националната корабостроителна стратегия, каза премиерът на Обединеното кралство

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Както казват англичаните в британия никога не е съществувал "еврейски въпрос", защото никога не са се мислили за по-глупави от евреите! Съвременното общество дължи на агличабите много от начина си на живот от футболните запалянковци до високите технологии във формула 1 всичко е създадено от британски интелект или британска простотия! И нека напимня че дори за нас англичаните първи са подкрепили съединението ни, а официалното писмо с което изказват съболезнования за причинената от ирладските войски смърт на Димчо Дебелянов, както и отдаването на военни почести на ген. Вазов са класически пример на какво ниво са спрямо мужишката мъка!

Каква подлога си само ! )) Тия дето те смятат са по низш,за някакъв балкански селяндур и 5 пари не дават за теб ! Ти си благоговей,на тях точно такива тъпаци и мекерета им трябват !

Турците ще съсипят Европа, от една страна ермангал, от другата Борис.

А химята властва над Борката..........

И един мармот ще завива шоколада...

Лелеееее, изгубихме Черно море ! Англичаните ще властват над него, леле-леле!

Борко, земи се среши най-накрая, че белким някой почне да те взема насериозно поне заради външния вид. То е ясно, че от тия глупости, дето ти ги бълва устата, няма да се случи...

тоя мегаломан е на ниво средновековие. добре че Америка ги спаси от потапянето на целия им флот през всв, иначе щяха да видят морета през крив макарон

И кой точно е щял да потопи 'целия им флот', умна главо? Нацистка Германия е имала слаба морска авиация и нито един самолетоносач.

Джонсън явно не знае, че когато Англия е властвала над моретата, роднините на Джонсън не са били британци, а турци...

Добре дошли в глобо-концлагера организиран ни от кукловодите в чиято групичка е и перуката Борис Джон-сън или спящия Джон-) От януари 2020 г. целият свят е обхванат от свирепата реализация на плана за заключване на планетата в глобален концлагер. Пандемията, или по-скоро план-демията, е жестока схема за безпрекословно подчинение на „масите“. Ситуацията ще се влошава. Това, което ви обяснявам не е от „конспиративните теории“. Това са фактите за конспирацията им. Какви са те? Да започнем с тайминга. Защо вирусът, или биооръжието, ако е такова, беше пуснат именно сега? Отговорът е прост – след дълги години на глобализиране на капитала дългът на Запада достигна такива екстремни нива, че световната икономическа система колапсира и се срина. Онези, които са на власт – задкулисието, дълбоката държава, не искат да поемат отговорността за това и се нуждаят от изкупителна жертва и оправдание. А тъй като не могат, поне засега, да започнат ядрена война, си съчиниха вируса и го пуснаха – „Е, не ние сме виновни, а този проклет вирус!“. А това биосъчинение им даде възможност да наложат нов тоталитарен, глобален, неофашистки режим не само в една държава или в отделен географски район, но и за първи път, върху целия свят. Това има предимство над всички предишни тоталитарни режими, че сега няма да има кой да се съпротивлява срещу тях. Така нареченият прозорец на възможността на обикновените хора бързо се затваря заради апатия, неразбиране, безразличие, конформизъм, страх и глупост, въпреки че тяхната съдба е да бъдат затворени и погребани в този глобален концлагер на англо-американския ционизъм. Целия материал https://pastebin.com/w0sE7D6p

То с приказки ако ставсло, и ние щяхме да властваме над балканите

Вероятно би могло, но не и с такива начело, като тоя: тъпи, нагли, лъжливи, алчни, долни крадюхи. Проблемът на британците не е че излизат от ЕС, а че ги управлява в момента същата некадърна лицемерна и лъжлива измет, която управлява и ЕС. Е като тоя тука!

Ето на как се вижда турската жилка в семето на този. И той като Ердо иска да властват.

Тоя една реч нема без да излъже навалицата нещо... Сашо Томов му е блед ученик ,начи...

Е то англичанитр отдавна я започнаха играта "тука има тука нема сделка", така чё явно това и ще е отговорът към предприемачите.

интересува ни М-у-н-ч-о и чичка-тиквата какво е обещавал на СССР мутрите !

Абе те и тия са една империя вече ...

ТАКА СА ИМПЕРИИТЕ, ВИНАГИ ИСКАТ ДА ВЛАСТВАТ! А НИЕ СЕ СВИВАМЕ КАТО МИШОЦИ И ЧАКАМЕ КАКВО ЩЕ КАЖАТ НАЧАЛНИЦИТЕ ОТ ЕС И ФАЩ! ДОКАТО СЪВСЕМ СЕ ЗАТРИЕМ!