Борис Джонсън прави безмитни зони, за да стимулира икономиката

Брекзит е възможност да направим неща, които не ни даваха десетилетия, казва британският премиер

Обратно в новината

Коментари - Борис Джонсън прави безмитни зони, за да стимулира икономиката | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

си Бобчо. Един друг ББ, вече превърна цяла една държава в свободна зона. За "наши" обръчи от фирми. Свободни да си правят каквото искат с държавата. Една държава, един вожд, една партия ! Звучи познато !

топлата вода вече е открита. Ограничавали ви. Сакън недей да плюеш по любимия ни ЕС. За него или хубаво или си червен. Преди почти 20 години имам писано доста на тема СИЗ - Специални икономически зони. Там Китайците са специалисти. Прати хора на специализация при комунистите-капиталисти :)))

Най-добре да направят цялата държава безмитна зона. Митата нанасят само щети, няма полза от тях. Създават само излишна бюрокрация при вноса и дават нечестно предимство на местните производители, като така стимулират тяхната неефективност и разхищение на ресурси. Нека другите държави да плащат част от цената на стоките и услугите. Например за британците е чудесно, че французите и българите им поемат част от цената, която плащат за земеделски продукти (защото ние даваме от нашия джоб за земеделски субсидии, а чуждите граждани се възползват от това).

Дано Българските политици осъзнаят какъв огромен прът в колелото на България се явява Европейския съюз.За да си добър политик не е нужно само да си лоялен към онези,които те съсипват,а да имаш визия и да видиш ясно голямата карина и мястото ти в нея. Борис Джонсън е политик в визия за бъдещето!

ще направим това,което не ни разрешаваха десетилетия...ще спестим десетки милиарди вноски в бюджета на брюксел...за всеки нормален човек е ясно,че десетки страни от т.н британска общност за които короната е институция,а кралицата-държавен глава ще работят за британската икономика...само ганьовци не разбрали и сънуват фантазии въобразявайки си,че едва ли не британия си заминава...британия тръгва нагоре..

Ъъъъъ човекът е много добър в лъжите....щял да прави преговори с хамериканците....те каубоите глупави.....бонуси ще им дават....а относно парите давани в ЕС....а колко получават от ЕС ....цялата работа е че UK плаща около 4 млрд паунда в ЕС...всички останали пари се връщат от ЕС...т.е. за да имаш достъп до свободния пазар плащаш 4 милиарда, който ти носи доста голяма част от БВП....проблемът на ингилизите е че искат само икономически облаги без никакви ангажимети, което няма как да стане....твърд Брекзит е началото на разпад на Великобритания...щотландците 100% ще спретнат референдум и ще се отделят....а след Шотландия е Северна ИРландия която най-вероятно ще се обедини с Ирландия...тоя говори за безмитни зони....а бе кау...н тя страната е пред разпад той за далавери мисли...

какви преговори ще прави с хората отвъд океана...та те са си едно цяло....

И кво от това Кой ще работи там? Англичани. С английски заплати? Или ще вкара още пакистанци. Да бачкат за по 100 лири месечно? Едва ли Това че Китай се разви на база безмитни зони не е панацея. Требва евтина работна ръка за тях. А британците я нямат

Борис Джонсън прави безмитни зони, за да стимулира икономиката Кой в ЕС е забранил безмитните зони,та Борис Джонсън разчита на тях след Брекзита. В България има няколко безмитни зони. Или Борис Джонсън е идиот,ако е казал това , или този ,който е написал статията.

Са верни!