Борис Джонсън обмисля имунизационен паспорт за вход в пъбовете

Премиерът се яви пред парламентарната комисия за връзки с обществеността, където "хвърли няколко новинарски бомби"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вече хората ще бъдат разделени на "валидни" и "невалидни" по медицински принцип! Не го допускайте!

Хахабабабабабаа ДЕМОКРАЦИЯ ДЕМОКРАЦИЯ ДЕМОКРАЦИЯ ДЕМОКРАЦИЯ ДЕМОКРАЦИЯ ДЕМОКРАЦИЯ БАНАНИ БАНАНИ БАНАНИ БАНАНИ БАНАНИ БАНАНИ БАНАНИ БАНАНИ

Боби, предлагам да въведем сертификат за интелигентност и с IQ по-ниско от 150 да не може да живееш във Великобритания, все пак Кралицата не заслужава малоумни поданници....

Тая ваксина е кьор фишек!!! За зелен сертификат требва да ти направят изследвания за спин, херпес, халамиди, сифилис, хепатит, папиломен, тифен и цялята здравна енциклопедия и като ти нема нищо и те боцнат за всичко ,ще ти се даде зелен сертификат за да се фукаш с него по кръчметата!!!!

Страхотна вест

аз не знам що изобщо се изказвате по статията след като първо е за великобритания, второ - много малко българи там си позволяват да ходят на пъб, защото една бира е 8-10 паунда

Ходим, ходим. В Wetherspoons бирата е 3.5

Екстра...и директно да ги свържат с тяхното НАП! И така навякъде...да се знае колко бири пие къде ходи,с кой,защо!!! Не заради тоталният контрол...чисто любопитство и за тяхна полза най вече!!!

Боце, да не си се постригал, та говориш глупости.

Утре очаквайте в Германия, после Франция и т.н.

Неизменно си остава в мракобесната монархия на този остров. Най-тъмната част на планетата.

Инквизицията в действие, идиот до идиота, все по-малоумни действия извършват....След като не е задължително ваксинирането, никой няма право да те спира са ходиш където и да е. Ако ли не тогава, ваксинирането става принудително...типично за еврейските инквизитори....

ДС са аматери. Електронен ваксинационен паспорт. Навсякъде трябва да се регистрираш за да влезеш, ресторант, кенеф, фризьор, бензиностанция , хотел. И готово, всичко в дигитален формат в реално време, с кого си бил, къде си бил, абе Китайски модел от китайския грип.

И какъв е смисъла от тази забрана при положение, че ваксинираните са вирусоносители. Освен това ми се струва, че здравето е грижа на индивида а не на обществото. След като страхливите са ваксинирани не виждам смисъл ограниченията да останат за останалите хора.

като си ИНДИВИД отивай в гората и не се мешай в ОБЩЕСТВОТО да заразяваш.

Политиците продължават с изтрещяването. Пиенето на алкохол никак не е безобидно занимание по отношение на здравето. Ако то не е разумно дозирано може да доведе до много по-дълготрайни и лоши последици от Ковид-19, при това не само за пропилия се. С други думи, ако Борис Джонсън наистина е загрижен за физиологичното здраве на хората в пъбовете, то по-скоро трябва да им спре пиенето, дори и това да ги зарази с Ковид-19. Само дето хич не е ясно дали хората в пъбовете искат баш такъв като Джонсън да се грижи за тяхното здраве чак толкова интензивно. След огромния провал, почти навсякъде в Европа, сега куцо, кьораво и сакато се е хвърлило още по-ожесточено да приема глупави бюрократични малоумщини. И колкото по-голям е бил провала, толкова по-глупави са в момента хаотичните опити да се демонстрира някаква дейност. Борис Джонсън е неоспорим лидер сред политиците-идиоти, за съжаление следван плътно от други, един от които ни касае далеч по-пряко.

Луд умора няма на и този идиот

Още от миналата година съм казал, че това е пътя към имунизациите... или битовия алкохолизъм.

Е нали беше "теория на конспирацията"? Я накой от правоверно вярващите в телевизора и мас медийте да ми каже пак че съм луд да вярвам на подобни "измишльотини". Пишете ще очаквам вашите промити мозъчета да натворят "истини".Между другото да не забравите да се ваксинирате,защото иначе ваще безценни атеистични възгледи може да се погубят завинаги.Овци!!!

Опс! засягаш тема, която масово не се знае. Още от 2005г, Чичо Бил Гейтси има разработки за точно ваксини, неутрализиращи определен начин на мислене. Тогава за да се бори с крайният радикален ислям, той заявява че трябва това мислене и изпляскване на "терористите" да се коригира именно

Борко у клоуна на Европа.

Шепа луди са на власт в почти всички държави. Не е лошо персонала на лудниците да ги прибира тези кукувици.

Нали знаеш кой ги обучава и назначава.Я ги виж къде са завършили, кой им е плащал грантовете и в кои фондации са работили.Разбира се изключвам Винету,нашия вожд и учител,който е роден гений и не е трябвало да учи,за са знае всичко.

Ама то имунизирания не може да се зарази, но МОЖЕ ДА ЗАРАЗЯВА, ТОГАВА ЗАЩО ИМ Е ПАСПОРТ.

Кире, кой ти каза че имунизирания не можел да се зарази? Така ли казаха по телевизора? Затова ли напълниха болниците с имунизирани? Който не го хване грипа, ние ще го заразим хахаха

Е ако могат И да заразяват тогава ПЪК ХЕМ НЯМА СМИСЪЛ ОТ ИМУНИЗАЦИОНЕН ПАСПОРТ!!!

не само болниците напълниха "имунизираните", а и гробищата са на път да напълнят...

Баш Майстора го каза вчера. Костадинчо Чувалестия.

Може да се зарази! Зеленият паспорт дава законно право на ваксинираните овце да заразяват! Походът на необразованите в целият им блясък!

И кво като написахте актове на жената с кафенето? Пръднахте ли й на шутката? Хайде всички да го напълним пак. Въпроса е принципен. Лойко, Ботокс, щабове и прочее калинки кога ще връщат заплатите, командировъчните и бонусите за времето на локдауните?

1 калинка и 1 ковидиот натиснаха -

Скоро и у нас !

ще ставаме ингилизи ?

Няма, но до това е някаква тенденция, да насилват хората по света, да приемат неприемливи неща.

Като бях дете въведоха коланите в автомобилите. Тогавашните антиколани не ги слагаха, а ако видеха КАТ си мятаха на гърдите без да ги закопчават. Някои от тях загинаха. Естествено много малка част от общия брой на антиколаните. Та така и с антиваксърите. От неваксинираните до края на годината ще починат поне 3000 човека. Нищо не е за тях. Те и 5000 биха преглэтнали

то ваксинирани , не ваксинирани важно е да си плащат докато им дойде ; повиквателната ; , на това се крепи вашия ред

Шофирам така, че дали съм с колан или не няма никакво значение. Въпреки това свикнах да си го слагам за да не ми пищи и свети по таблото. А ако в насрещното ми влезе наркоман с SUV или заспал турски тираджия, точно колана ще ме спаси да знаеш ..

Нищо общо няма.

Много тъп пример. Можем да приемем,че колана помага,но не и ваксите.,в които има чужд генетичен материал,и не са ваксини.

И какво като има? Ти като жулиш кифтета там да не би да няма чужд генетичен материал?

В днешните коли не можеш да тръгнеш ако нямаш закопчан колан. Иначе и аз си спомням времето в което въведоха коланите. Преди такова чудо не бяхме виждали.

и коя година беше че си спомняш бе ЛЪЖЕЦ СКАПАН ??? . виж си долния пост (дето си бил забранил личния да слага ваксини на децата ) !!! или много дърт си ги правил тия деца или вече не са деца

Борис Джонсън, Меркел, Тиквун, Ботокса и сие ще ми казват кой да ми влиза в частната собственост точно когато вали ама не мокри. Тия нещо се взеха за полубогове. Малко остава да прелее чашата. А футболните хулигани там не си поплюват.

След една година на ненужен и побъркващ локдаун, извода е, че могат да правят с наридите си, каквото си поискат.

Не е точно така. Явно още не са минали тънката червена линия. За сега им замазват очите с хартийки. Скоро ще разберат че с тези хартийки могат само да си избършат гъза. Помниш ли така наречените жълти жилетки как правеха Париж на мармалад. Е представи си го това x10 или по x100

Няма да ходя по пъбове. Много важно. Накрая тези политици, прокарващи бизнес интересите на разни алчни типове ще си отрежат клноа сами.

ЛУД, ЛУД ЗА ВРЪЗВАНЕ!!!!

Няма да се ваксинирам! Ако пък живота стане толкова умишлено затруднен за неваксинираните, срещу 100 лв ще се превърна във ваксиниран. Нали им дават по 10 лв. На нашите лекари за всяка поставена ваксина. Аз ще му дам 100 лв. за изхвърлена ваксина в канала. Пък може и да съм го направил вече ахахахахах.

никой не го интересува жалкото ти мнение по въпроса

Така възнамерявам да направя аз и цялото ми семейство. Записани сме при личната ни лекарка с условието да не слага каквито и да е ваксини на децата. Тя така и прави. Отмята ги за ваксинирани и им издава бележки за пред училищните власти.

колеги с алки деца казаха за такива боклуци като теб които си пускат децата на градина и училище ЗНАЕЙКИ , че са болни (ама да не им се пречкат в къщи). резултата е половината детска градина болни и съответно новозаболелите деца си заразяват съответните родители

Без ваксина нема бира! Кой как ще да го разбира. Леле-ее-е! Като чуя"бира" и ми идва музата!

Човек предполага- Господ разполага! С тая смъртност след вакса, може да фалират много пъбове. Щото мъртвите не ходят на Пъб!

али баба обмисля да смени PIN кода на пещерата

Това е начинът. Рано или късно ще стане така навсякъде. По-добре да е рано.

Глупак