Богатството на българите нараснало 8 пъти от 2000 г.

България на 38-о място сред 53 изследвани държави в света по богатство

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ха ха- нетните финасови активи в България се увеличили 8 пъти!!!! А бе тези малоумници, които преписват от тук от там наясно ли са какво означава "финансов актив", особено пък "нетен"? Финансовите активи биват Пари и парични еквиваленти, търговски и други вземания. Е, я сега да видим на кои категории български граждани стъпва тази статистика, особено в частта с "търговските и други вземания". Хора, не ви ли писна да ни манипулирате? И с к'ва цел го правите, след като е всеизвестно, че на българина сливовицата му държи ума "жеуезен"! Ха ха ха

аз се чудех защо минфина слага капчуци от злато а то просто сме забогатяли...

А то точно обратното - обеднели

Това е за власта и олигарсите бедния става все по беден след като си траят малко им е.

За Словения не сте познали , а може би и за част от другите цитирани държави.Който е ходил там знае за какво става въпрос.Словения е част от бившата Австро-Унгария.Винаги е била най-богатата република още в състава на СФРЮ.Няма никакво място за сравнение.

Бре па аз не съм знаел че съм забогатял

бабите хвърлят хиляди през балконите...има резон....

и Словения, вервайте ни, баста!

Да прави сте ! Стъкмистиката ви е вярна , НО!!!! 8% се е увеличило богатството на този 1 % от мутрите и робовладелците, които безчинстват и мародерстват Българският Народ (който за нещастие все още си мълчи робски). това е едната истина, Другата е --погледнете само как живеят старите хора в тая "богата" територия.. вижте кой рови в кофите за боклук за да преживее, говорете с тези , който и двамата работят в семейството и ЕДВА свързват двата края.Погледнете младите семейства, които не могат да си купят жилище и поради ред причини не могат да си позволят повече от едно дете(въпреки, че искат). Погледнете под лупа вече изчезналата средна класа в БГ...ПОГЛЕДНЕТЕ всичко товч и тогава сядаите и пишете платената от НЯКОГО статйика за ЗАБОГАТЯВАХЕТО особено в България!!!!!

На калпава чеврена мека ракета ....курни и е крива !

е много груб майтап

най-важното изречение е последното - за разпределението на богатството. Заприличали сме на латиноамериканска държава с разликата, че нямаме демографски растеж, а катастрофален спад. Интересни времена ни очакват. И, за съжаление, те няма да са непременно положителни.

Благодарение на неуморните, непрестанни грижи на премиера Борисов и ПП ГЕРБ България върви уверено по пътя на процъфтяващото благоденствие! Управлението на Бойко Борисов не само извади България от жестоката икономическа криза, но и успя да я превърне в остров на стабилността и просперитета! Гордеем се с теб и те обичаме!

Баце спри наркотиците.

И аз съм солидарен с твоето становище. За това си обяснявам и петвековното робство. " Преклонена главица, сабя не я сече."

Браво. Избройте ги. Хайде - всички поименно, не са много.

Посочете ги поименно.100-200 имена няма да ви затруднят.

Да, богатството на едни точно определени хора в БГ е нараснало много в последните години. Ние си ги знаем кои са. За останалите нищо не се е променило. Ама само си представете реално колко се е увеличило богатството на онези няколкото, щом като се раздели на 7 и половина милиона, излиза, че всеки е станал 8 пъти по-богат.

Знаем ги тези хора, около 1000 човека са. Всеки нормален българин би ги обесил без никакви угризения.

Тц, не тйй баце, както та учат....виж влоговете...и пак риви, че нема за крадене като при тоше !

Богатството нараснало 8 пъти, а инфлацията колко пъти? Например за последните две години парното е поскъпнало 2 пъти. За последната година само единия прост хляб поскъпна с 20-25%. А ток, вода, храни, винетки, такси на какво ли не...

Ама яхтите повтиняха.

И аз имам 8 пъти повече спестявания. 0х8=0...

Верно бе! То и аз така!

поправете заглавието! Богатството на някой българи е нараснало 8 пъти от 2000 г. Това е вярното.

Тези средно аритметични статистики никой не им вярва вече поради простата причина, че огромна част от това богатство е в ръцете на малцина. Средната работна заплата също не е критерий, трябва да се взема медианата, т.е. най-често срещаната заплата, която е към 600 лева.

Вследствие на тия кражби и корупция и липса на истинска прокуратура и полиция, а нЕкви имитиращи тая дейност умрели структури, народът в България е доведен до най-голения бедност в сравнение дори с африкански страни, където пенсиите и заплатите надвишават тези в България....България днес в този час е в състояние на клинична смърт, мърдат тука само умрели от глад и студ възрастните хора със 100 евро пенсии и една клика от страшни убийци и крадци на еврофондове и източвачи на банки и други пирамиди като НЗОК, частни пенсионни фондове, застрахователни дружества като Олимпик и т.н. подобни пирамидална структури от сорта В същото време офшорни концесионери източват кой квото може от богатствата ( злато, метали) и активите ( летища, енергетика) на страната

Това са парите на богатите робовладелци!!! На 38 място сме,а с най ниските заплати в света!!!Нещата изобщо не са в ред!!! 5% от населението държи повече пари от цялото население на България,че и от населенията на съседните държави,нашите робовладелци са много по богати от западните!!!!

А и как са пропуснали да обявят, че и имотното състояние се подобрили, защото преди около 9 милиона имаха 110 993,6 квадратни километра, а сега 7 милиона имат същата площ, което си е 8% повишение?

Стига повтаряхте тия лъжи бе...след 2014 се отвори трудовия пазар за българите в Европа, днес в България живеят и работят по малко от 4 милиона....тъпаци , същите лъжи като недостига на работна ръка в държава без икономика...Къде са обявите за тия работни места бе както е в indeed за работните места в Европа, а ? Само едни и същи лъжи повтаряте....да пукнете дано

Много благодаря за определяне на интелектуалното ми ниво - сиреч съм "тъпак". Може ли обаче с малко по-ясни изречения да обясните какво имате предвид с по-горният си пост, защото от написаното разбирам, че съдите за другите по самия себе си.

След 10 години 2-та милиона българи и 2-та милиона цигани които доцапат до тогава ще са направо БОГАТАШИ