Коментари - Близо 5 млн. лв. инвестира "Пампорово" АД през годината. Стартира ски сезона | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нямах идея как точно е в Пампорово, но от коментарите разбрах че няма смисъл да бия път до там, за мое огромно съжаление. Не че Банско и Боровец са китки, но поне пътя до там е по-малко рисков и кратък.

Да сменят лифта от Малина до Снежанка, да свържат Мечи-чал със снежака. Да сложат едни тоалетни, там контролът и да е малко по-дискретен не всеки път като минавам през чекирането да ме гледат все едно съм някакъв престъпник... Мен зали и басейни не ми трябват. Какво спа с чешмяна вода...

Да се смееш ли да псуваш или да плачеш Защото ; (тук няма Вина само фирмата АД Пампорово , но резила е и на държавата ) Миналата зима пътищата бяха занемарени и не очистени ,особедно пътя за Щирока лъка (до като депутатско-министерските фирми си вземат редовно парите за почистване на пътищата ) При бедственото положение дори не си направиха труда да почистят край пътните отбивки и паркинги , две леки коли трудно се разминаваха . колкото до ски-пистите и курорта ,никъде няма обществени тоалетни ,всеки ходи по нужда ,кой където намери . Не е изключено да пламнат епидемии при по-топло време . На повечето хотели обратната канализация тече във гората или по пътищата . Да го е страх човек да се разходи пеш .Леле е---и ужаса..

Време е да се ориентират към друг бизнес защото зимата в БГ е история - тази година ще е нулева и ще занули доста хотели и "бизнесмени"

Да оправят малко центъра на това място. Ръждясали лампи, изпочупени парапети и т. н

Пампорово е най добрият ски курорт в България. Банско с тая кабинка са пълна трагедия. Боровец си е прилично, но е по скъпичко.

Какви хиляди бе журналя, на уеб камерите на Студенец и Снежанка нямаше жива душа