Близо 290 км пътища са ремонтирани през 2019 г. със средства от ЕС

По ОПРР през следващата година продължава ремонтът на още 101 км пътища, на които е работено и през тази година

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

СМЯХ ! ПАРОДИЯ !

0

Това, че париту идвят от ЕС не значи, че Хан Анцуг не се хвали, че ТОЙ ЛИЧНО строи България. Не вярвайте на този човек.

Тези пари , другарю от БСП ще се върнат на 7 ноември 1917г. ,когато излезем от ЕС и тръгнем за Евразия със столица Москва и цар др. Путин-вашият любимец.

На снимката май всичко е очертано...Това в Русия ли е или в България? Само питам де.

Абе ... ремонтирани ...-добре ,ама ...КАК...!?.Дали ще издържат и до пролетта ..., ..пак -сдавай ...сначале...!?Нищо качествено не се прави ,защото мнооого се краде !Иначе ..идеята е добра ...!

Добре, че са парите на чуждите данакоплатци. Без тях нашите наглеци нямаше с какво да се хвалят !

Браво на правителството! Преди Борисов, държавата беше изпаднала в будна кома и нищо не се случваше.

Днес България си е направо казано в Кома.Както казва англйски разследващ журналист смело върви от безвремието към пропаста.

Частта от парите които са от националния бюджет със сигурност са вложени в "рехабилитацията". Въпроса е каква част от европейските пари е вложена в ремонта и каква част е "вложена" в нечий джоб.

изобщо не ми пука кой колко е взел - важното е че пътищата ги ползваме всички и си е благина

Всъщност 290 км са доста малко с оглед на общото Има забутани села, към които прилежащата пътна система е поне наполовина.

Въпроса е КОГА тези пари ще се връщат и с колко ще бъдат увеличени? Нали не мисли някой че са ни дадени даром?

Редакторката К. Петрова тиражира бруталната пропаганда на ОПГ герб. 290 км, съотнесени към 20000 е нищо. Дори за 10 г. се получават 2900 км, което спрямо 20000 пак е нищо. Някак си не успявам да намеря информация за акционерната структура на главните пътни строители. Да не би пък ключът от бараката да не се крие в някакви анонимни акционери ? Разбирате какво искам да кажа.

"Близо 290 км второкласни и третокласни пътища са рехабилитирани........" Нататък спрях да чета. Рехабилитация има в медицината или в наказателното право. По пътищата няма. "Редакторке" Калино, къде да ти изпратя един тълковен речник, за да не се излагаш? То всъщност май ти трябва буквар като начало.

Лелееее, цели 290 км, много бе, това е световно постижение, никой не прави пътища толково бързо, качествено и евтино, най-после и ние да се откроим с нещо положително!

Ганьо, Ганьо...