Близо 1800 лв. е заплатата на водачите в градския транспорт

Съюзът на транспортните синдикати в България възразява остро срещу опитите да се създава напрежение в четирите дружества

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Подобрения с условията на труд не се усещат на фона на на постоянното напрежение и натоварен трафик в столицата.Почивката на крайните спирки от две минути не е достатъчна за нищо.

Болестите от стреса и напрежението отчитате ли го синдикални боклуци.

Ментраджийски синдикати!

Тези кървави 1800 лева се взимат когато водачите имат трудов стаж над 25 години тоест класове над 250 лева,извънреден труд над 50часа на месец.Стига сте лъгали хората продажни синдикати.Нищо не става от вас.

1800 е брутото след одръжките 1100

Дрън, Дрън... Екатериноооо......, точно заради теб протестираме! Подай си доброволно оставката болен мозък! Благодарение на твойта меркантилност стигнахме до това дередже, щото си тъпа и понеже с разголване на задника си някой те е допуснал да стигнеш до тук! Ако зависеше от мен, и кози не бих ти поверил да пасеш!

Кога във и във Варна ще станат заплатите като на Софиянци

9 години трудов стаж в предприятието,миналия месец 43 часа извънреден труд и 13 лева заплата ,КЪДЕ ги тия 1700лв. И защо синдикатите по депата бяха цял ден с изключени телефони ? Защо водачите разбират (ако са разбрали ) за тая среща от медийте ,КЪДЕ са тия синдикати ? ДО КОГА ?

Като как Катето се явява "защитник" на транспортните работници а в същото и работодател като общински съветник от ГЕРБ и член на транспортната комисия?

Пълна лъжа, средната заплата е около 1300 лв. Кви 1,7/2.0 бона Ви гонят, лъжливи кретени, един новопостъпил шофьор взима 1000 лв, не 1700 лв. ВСИЧКО ТОВА Е ЛЪЖА ЗА ПАРИТЕ, ЛЪЖАТ И ЛЪЖАТ, НО ТОВА НЯМА ДА Е ЗА ДЪЛГО.

Вие луди ли сте бе. С толкова пари цели 4ма шофьори живеят в Казан.

Мисля че заслужават минимум 2,500лв нетна заплата

а ти заслужаваш поне по 30 копейки на пост. не по 5. една патка мислила мислила... сещай се. А тези в БАН заслужават 500, нали? нагла провокаторка.

Забравили сте да напишете "Платена публикация"

А аз се чудя защо транспортният синдикат не протестира?

Бедният и умиращ от глад български народ не иска да работи за 1800 лева на месец. Не стигат! Ни за лизинга на айфона, ни за кредита, ни за почивките!

Значи по собствените ви думи 1800 лв. е СРЕДНАТА БРУТНА ЗАПЛАТА В ЦЯЛОТО ДРУЖЕСТВО. Освен шофьори в него има и началници, секретарки, администрация и т.н. Изключително манипулативно написана статия!

Лош Боко, лош лош лош.. .само 1780 лева заплата. Без средно образование дори. А в БАН 1000 им се струват много пари.