Бизнесът с призив: Без задължителен PCR тест за влизащите в страната туристи

Още с известяването на намерението за въвеждане на изискването са започнали анулации на резервации

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А в противен противен случай маса народ ще умре.

Тоя бизнес цял ден с призиви.....

Направи ковид болни карайте тука на бизнеса за по-дебели печалби...да ги излекуват

"Бизнеса" ще продаде и майка си.

Що се цепим от Европата ? Там почнаха ли един по един да искат ?

Задължителен тест ок, но да не е PCR задължително.

Да бе, че да вдигнем пак нивата! Правилно е да имат PCR!

Без PCR в Занзибар :)

Така наречения "Бизнес" е изцяло изтрещял. Нека да погледнат какво правят гърците, и тогава да правят призиви.

Пак ли искате да пламнем заради скапаните ви гнусни хотелчета???

Аз пък мисля че трябва да се отнасяме със всекиго както те се отнасят с нас. Примерно гърците искат задължителен PCR и пускат само през едно КПП. Същото и за тях! И така нататък!

Подкепям идеята, но като част от ЕС би трябвало да пътуваме свободно в Европа. Оказва се, че някои страни въвеждат допълнителни условия като PCR тестове и други. Логично е и ние да имаме реципрочни действия ( PCR тестове и други преди влизане в страната).

Сейшелите искат вече задължителна ваксинация, авиолиниите е въпрос на време и те да поискат същото, но да не реват след това, че няма наплив на туристи.

И какво иска бизнеса... да си клати краката по екзотични дестинации, докато прислугата за дребни пари обслужва туристите. Като се позарази прислугата я сменяме, че в кризата се редят на опашка гладните. Па после като ни позатворят, пак на държавна хранилка ще висим и ще мрънкаме. Те това е бизнесът...

Милиционеро-Бизнеса, кани и дори ще плаща разноски на UK, ЮАР и Brazil на доказано болни, ко нямат КОРМИД поне ХИВ, сифилис и хепатит С

"Бизнесъ т" да си гледа работата. Моят призив е давайте на всички по 3000 лв. месечно... ама нали...

Другите държави карантина държат, тия смешковци за теста се дърлят. Който е решил да дойде в тая кочина, пср-а хич не му пречи......

Щото гъркът се е засилил да идва тук.

Толкова тъпи парчета са станали бизнесмени.....

EEEEE оляхте се с това "иакам да искам". Навсякъде искат тестове и задължителна карантина, това е положението. И на нас ни се иска да ходим на ски, но няма .. Италия, няма Австрия. Там бизнес няма може би.

Да го духат.

Стига сте ревали.Бизнеса ви го спасяват,но работниците нищо не получават. Ако ще подпомагат работника,да му дават направо на него-като безработен.А не чрез вас милионерите.

Хич не са тъпи, а безумно алчни!

Българите може да си правим тестове за туризъм а останалите не могат , когато се налага да влизат в БГ.... Който има сериозни намерения и желание да отиде на туризъм в България един PCR тест не може да го спре! Това са поредните инсинуации от бранша.

Абе що не си е.ете ма.ката и "бизнесмени" скапани!! Абе то човек ви подаде пръст вие искате ръката да му отхапете бе говеда прости. Абе миналта година кой ви спаси сезона бе тъпунгери скапани. Абе ние ви търпим мръсните хотели и скапаните манджи вие пак ревете бре. Абе задължителн тест и това е !!

Ами тези пишман бизнесмени да не врещят държавата да ги дондурка, а да поразучат чуждия опит. Миналото лято имах резервация за хотел в Гърция и точно тогава гърците въведоха задължителен PCR. Цялото семейство чинно си платихме за теста, но като отидохме в хотела дръпнах насаме управителя и му казах, че ако иска да задържи уважението на клиентите си трябва да ни възстанови теста. Човекът гък не каза и веднага ми написа ваучер за консумация в заведенията на хотела за същата сума. Изкефи ме, че хем държат на гостите си, хем са си тарикати - да правиш консумация на място :)

Тези от туристическия бизнес построиха хотели с крадени пари! Къщи за гости направени с парите на европейския данъкоплатец.Сега щели да фалират. Цяла Европа въвежда задължителни тестове, а наш бай Ганю иска да ги маха. И заради тях отново локадаун. Тестовете за всички влизащи в страната ни трябва да са задължителни.

Да му давали те на него дето имал пари хотел да вдигне,да му спасявали хотела.КОйто не работи и няма разходи и персонал също. И как така да ти дадат пари?!? Какви работни места спасяваш?!?! В празен хотел -персонал няма. Айде оляхте се да искате

Аее .. бизнеса що не си навре нещо в изхода ?!?!?!

А като дойдат тук болни туристи и се тръшнат кой и къде ще ги лекува,бре "бизнесмени"?

АКО ПРОДАЛЖАВАТЕ ДА ТЪРСИТЕ ТЕСТОВЕ И ВАКСИНИ НЯМА ДА ИМА НИКАКВИ ТУРИСТИ. ТОТАЛЕН ФАИТ ЩЕ ИМА ЗА РЕСТОРАНТИ И ХОТЕЛИ.

Заради миризливоте им хотелчета дайте сега да запалим страната! Аз не съм на това мнение! Да се борят за българския клиент, за да оцеляват. За него не се иска тест за страната. Ако ли не - да фалират! Щом не ценят нас, съотечествениците си, що да им съчувстваме?

Да, засилил се е към Банско и Пампорово. Ти къде си мислиш, че отиват гръцките туристи на ски? Особено тия, които цяло лято се пекат по островите в хотелите и ресторантите, зимата идват тук!

Туризма и развлеченията вече никога няма да са същите. Оруел излезе прав. Биг брадър в бели престилки ще управлява света. Политиците вземат глобални решения. Наивно е да мислите , че в България ще бъде по различно и хотелите и ресторантите ще цъфтят за сметка на другите! Наивни нахалници!

ко тва бизнеса, кво тва държавата ? некви ЧИНОВНИЦИ имат си имена кажете ги, а не бизнеса, държавата, правителството.....!!

В момент, в който са намалели активните случаи, не трябва да се позволява да се влиза без pcr тест!!!

Що ли нещо не ти вярвам?

Парите над всичко, щамове глупости няма, тия са готови и съществуването на вируса да отрекът само да има кръв да пият.

айде бе

Националният борд по туризъм и Българската туристическа камара - ей тия от тези двете организации да ги хванеш и да ги биеш на почивки! Тамааан малко от малко свалихме бройката, та като отворим хотели и заведения и дойдат за зимен туризъм да ни напълнят пак болниците! Щото сме ларж! Да спасим неуките, за сметка на здравето на всички! Ебаси олигофрените!

кой точно "бизнес" иска това, сенчестия ли? а нема ли да им присене? да се радват ако изобщо им додат туристи...

много сте тъпи, бе, не видяхте ли англия как го извъртя ? влизаш с PCR тест, ама си плащаш и един 'на място' за всеки случай после - 10 дни карантина - в хотел и румсървис за твоя сметка после още един тест - и ако е отрицателен - може да береш ягоди, ако не - карантина или напускаш страната алооу, хотелите и ресторантите - за това трябва да ревете

Някой пак има намерение и интерес да печели и страната ни отново да пламне. Вместо сега да се затворят границите и летищата и да не се допусне трета вълна, те искат обратното. Луди хора. После хората били виновни че не слагали маските.

Да ги стигнем и ние.... Занзибарците!

Да идват всякакви заразени копелета, искаме да лапаме парите, така ли бе?

Абе всички да мрат, важно е хотелите да са пълни.

Метрото кога ще отваря?

Хахахаха, това е несериозно???

На българите искат тестове навсякъде, да искаме и ние. Искат ни визи, да искаме и ние.

НЕ,НЕ и НЕ каквото в цяла Европа и САЩ-това и тук.ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН PCR.