Бизнесът подкрепи предложените изменения на Кодекса за застраховане

В открито писмо АИКБ и КРИБ се обявиха за въвеждането на методика за определяне размера на обезщетенията при катастрофи

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кученца на верижка или много алчни крадци, изберете сами!

нали са все търгаши!? Каквито са управляващите, такива са и чорбаджиите, все искат да дерат кожи! Само народна революция ще ни спаси, тези идиоти сами няма да си отидат!

щом бизнеса подкрепя предложенията, значи са лоши за хората. Тези пишман-бизнесмени отдавна са доказали, че ги интересуват само и единствено парите. щщд и ямх

Хубаво е да прочетем статията, преди да оплюем. Работодателските организации искат да се създаде методика за изчисление и изплащане на обезщетенията. От това ще се изплащат по-справедливи обезщетения, а от там и цените за Гр. отговорност ще са по-ниски. А сега може и мен да ме оплюете и да ми разцъкате минусчетата.

А мнението на обикновената рая защо никой не го иска ??!

Ами да не застраховат такива, които са рискови - застрахователят може, след като си прецени риска, да откаже да застрахова! Но не, лакомо дупе иска да прибере парите и да не плаща!

Остави таз песен любовна! Ти да не си брокер? При застрахователите е като в казино - всичко е изчислено, да си правят сметката застрахователите, а не ние да плащаме за тяхната некомпетентност!

Тези абревиатури какъв "бизнес" са?!

Така е, само кръвопускане ще им набие някои граници в съзнанието!

Е вече лъсна напълно чии интереси защитава въпросната мензис!

С това трябваше да започнат, а не с малоумието бонус-малус и заканите за 1000лв гражданска. И народа щеше да е спокоен, и нещата под контрол

Щом тъпаците и идиотите от бизнеса се намесиха на българите им е еб*ана майката! Тези крадци каквото и да мислят все ще е как нещо повече да откраднат!

няма бизнес ,мизнес, а да бъде както при жилищата ,искаш -застраховаш се ,не искаш-не се застраховаш, съответно носиш си вината при настъпване на събитие ,защо трябва да е задължително,да си пълнят гушите разни идиоти

Обезщетения за болки и страдания - е, намалява ли ви болката със 100 000 в джоба при това не от виновния, а от някой си застраховател? Явно да. Почернени хора, стават и тръгват хоро да играят, особено при по-големи суми. Тая глупост трябва да се ограничи и изобщо да не се плаща.

Това правителство работи единствено за едрия капитал и за собствените си джобове.Обикновените хора не са важни.

И как няма да ги подкрепи, като точно за това си е платил някой от "бизнеса".