Бизнесът по морето се оплаква: Туристите са бедни, пазарят се яко

Презастрояване, липса на индивидуалност и на търговски нюх водят в България хора с ниски доходи, наблягащи на пиене и безплатни забавления

Обратно в новината

Коментари - Бизнесът по морето се оплаква: Туристите са бедни, пазарят се яко | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами бедни са. Като предлагате само простащина разбира се че ще привлечвте само бедните утайки на запада..

лъжа който разбира не повтаря в булгаристан. мутри мръсотия и надути цени.

Слънчев Бряг е в окаяно състояние, тротоари и улици като гробница, все едно доскоро е имало бомбардировки, улиците са мръсни, навсякъде "ухае" на урина, по-скоро прилича на БИТАК, ...Пфу..., цари хаос и безвкусица, по-скоро МИЗЕРНО , жалко, много жалко за прекрасната ни природа, осрана до неузнаваемост! Да не говорим за руснаците, които са БЕДНИ, ГЛАДНИ и по-зле и от българските мангали, тичащи само по хранителните магазини и трепещи се за най-евтината стока!!! Много гладни тия руснаци, бе ? Свирепо гладни и нахални, ето това са ни уродите на морето, докато не ги изгоним тия парцаляци, няма на какво качествено да се надяваме!!!

Туристите не харчат, но вие се дръжте! Сипете още бетон и ще стане!

Всичката долнокачествена блят, която е спастрила 300-400 еврака се мъкне тука, да се правят на интелектуалци от "Питера" или "Масква" и да демонстрират положение. Нормалните, с пари, ходят в Испания, Италия, Турция и Гърция.

питер, бе става дума за румънци ,италианци и пияни и дрогипрани англичани.Руснаците са или в собсвените си имоти или са на северното черноморие и Адриатика

За Турция 300-400 еврака са предостатъчни да си изкараш 3-4 пъти по доволен.

Одете си в гръцко :)

Ще се пазарят, я!!! Да не искате да ви заравят с пари за смрадливите боклуци, които им предлагате!!!

Докато бизнеса вижда кинти вместо туристи така ще е. Преди време бях на почивка в Турция и се почувствах ЧОВЕК

Не, че туристите са бедни, а лакомията ви е голяма.

Поздрави от Флорида, хотилиерчета.

След много години, тази година се реших и аз да почивам на нашето Черноморие. Невероятни гледки, мръсно море; красиви хора, обслужване под критика, изумителни цени.

И аз и приятелите ми харчим доста когато ходим на море, със сигурност много повече от безработните англичани и проскубаните западноевропейци които разчитат само на олинклузива и не харчат никакви пари, освен за най-евтината водка менте. За последен път бяхме на лай.номорието преди десетина години и скоро няма да повторим тази глупава грешка. Харчим си парите в Гърция, Турция, Испания или Португалия, прекарваме чудесно, а децата не страдат от стомашно-чревни разстройства.

Велик си ти бе! Що не станеш Грък? Или не, ти си имаш типичната Българска черта да мрънкаш незаслужено? Ми като си толко велик и богат, що не ОПРАВИШ черноморието ни? То си е красиво? Кажи бе, шибан еничар?

Лесно ти е на тебе, все си чакаш някой да те оправи и те оправят , видно е :)

Нашето море е сладководно в сравнение с другите и това е причината за чревните инфекции, но въпреки това е много по-добре когато влезеш в Черно море отколкото в някое друго. Естествено като са на Ол инклузив хората да не харчат другаде, освен някъде за алкохол. Не са дошли на пазар и за дрехи, които често тука са по-скъпи от разпродажбите в техните си страни.

Не съм стъпвал по морето родно от десетина години. Плюя сера и им пикая на хотелите. 1ст няма да видят от мене:))))) Бойкот и това е . Лошото е че на почти всички други места където съм ходил и понякога в пъти по-скъпо... без природата да е по-хубава... Много хора ходят на нашето черноморие именно защото е безумно евтино.

А ти си безумно тъп брато, ама няма да те коментирам. Чак се мисли за велик, че е еничар :D ми що не идеш ти да направим един ХОТЕЛ бе!??! Един не чух, иначе всички дружно пеете една песен " не стъпвам" и "давам си парите в майка Гърця и Баща Турция". Браво, ааа и плуенето! Значи философи сте, богаташи сте, велики сте, преоткрили сте да не ходите на нащо море, ама ЕДИН няма дето да има амбиция с цялото си величие да го оправи? Що ли - щото сте същите тъпи еничари, който просто се правят на интересни. Но с това ви презирам!

Mи оправи го и бе специалист.Нали си голям патриот ,как се оправя море заграбено от алчни феодали я обясни. Те цялата държава са заграбили ае що не оправиш ти държавата а?Айде излизай на площада искам да те видя как правиш ревоюция.

не може с ориенталска пасмина да правиш европейски бизнес. Това родният "бизнес" няма как да го разбере, защото именно той е в ролята на ориенталската пасмина.

И дами, разбира се. Знаете ме къде съм.

Млъйвай, тъп еничар. Там си остани!

Бизнесът по морето ни е плиткоумен и примитивен... такива ще са му и клиентите.

Платена статия насочена против Валери Симеонов

Всички бг -бизнесмени със раздадените куфарчета ,не можаха до един да успеят да развият нещо. Само ,който са на държавната хранилка кретат. Това говори много за интелекта,образованието и желанието за работа на въпросните същества.

мда, целенасочена медийна кампания за очернянето на българското Черноморие съчетано с масово изкупуване на видиш ли това лошо Черноморие от руснаци, не мирише ами направо смърди! Аз лично се плаша от тоя сценарий, Черно море е станало руско езеро и територията е маркирана

Богати туристи в България, това е все едно аз да отида на почивка в циганската махала.

че пазарете се и вие, или вий сте богати

"Презастрояването, мръсотията по плажовете, липсата на свободни зони и на пречиствателни станции увеличава потока туристи, но от тях ползата е малка." Единствената логика която виждам в това изречение е че описаните условия увеличават потока в посока на вън и по-далече от курортите.

По-добре бедни туристи отколкото никакви. Не се спират с тези строежи. Не виждат, че няма персонал, няма и клиенти, но пак искат и последните пясъци да бетонират. Ето сега и Силистар ще прецакат. Малоумниците от община Мичурин с новия си план ще прецакат красивото южно черноморие. Ахтопол и Синеморец са все още спокойни и не са презастроени, но целта е това да се промени. Ще ме накарат да се изнасям лятото към Крапец.

според мен отблъскването на българските туристи от родното черноморие има за цел заселването му с руснаци и откъсването му от България по примера с Крим.

и се прави с целенасочена и ежедневна пропаганда по всички медии. Само лоши новини за морето ни и плажовете. Не е случайно това!

Само болен мозък може да съчини това.

Морето някога беше рай ама пак за някой, хората по селата си мряха без да знаят къде е морето, кремиковци и другите рабфака си имаха башка общежитие със столова някъде из папура, златните и слънчев бяха за партийци от соца, а тия на плютбюруто и сега се ползват само от родата на цк. и са още рай.

Коментарите ми стоплиха душата. Обичам ви, братя и сестри! Но нека освен с бойкот унищожим мафията с предприемачество и добри примери за бизнес. Трябва да ги надрастнем и да си върнем България!

Догодина ще си внесат персонал и туристи от Сомалия, Конго и Нова Гвинея

Типичен турист на златните, хваща автобус номер 409, отива до Варна, минава през колхозния пазар за кило домати, взима бутилка водка от магазина и обратно в хотела.

Румънци , унгарци , италиянци, руснаци възможно най-лошите и противни туристи. Хак да им е на нашите “млади меринджеи и бивши борци. След като отвратиха и изгониха нормалните и платежоспособните. На зла круша - зъл прът !

Италянци няма те не търпят толкова гадна храна!

Така им се пада на чорбаджиите, дето искат за един сезон да станат милионери ! Голем кеф !

Прането на мръсни пари от нагли идиоти не е бизнес! Лайноморието и Банско са отврат! Една стотинка няма да им дам на тези боклуци! В Гърция ходя на море от 7-8 години. Че и работата си сменях доста пъти, за да избягам от еснафщината и да работя с нормални хора. Бизнес, моля ти се...

Търговията е проста работа за умни хора.

С трици маймуни не се ловят...

Не съм чел никъде в историята на човечеството да е имало случай в който генетично детерминирани, като нагли крадци типове / у нас са известни,като мутри и мутреси/ на които е гласувано доверие да рапределят общите пари, да го правят не по братски, а справедливо и в интерес на избралите ги. Нещо повече- нашите непрекъснато ни убеждават,че ако не им ръкопляскаме и викаме на "бис" заради поголовните кражби, държавата ще фалира и обезкостяваните ще плачат със горчиви сълзи за тях. У нас този феномен е налице! На печелившите-Честито!

Сега като изкарат стъкмистиката за сезона , ще се окаже , че сме много по добре от миналата година , а ние затъваме ли и затъваме , но излизане от говната няма.

Цените ни гонят гръцките. Там нощувките са по евтини. Ресторантите малко по скъпи заради стандарта. В крайна сметка не те карат да им плащаш за паркинг, за чадър, за шезлонг... Излиза ти същото!

Без бетона, тъпканицата и задължителното разстройство

Дини, нектарини и грозде са даже по евтини. И то в курортите им. Като продавачите почти винаги слагат нещо отгоре, ако си с деца. Вечерно време продават и директо селяни, с "днешна" стока директно от пикапите им. И никъде не ти надписват сметки (освен ако са ги объркали :-)), и даже не се опитват да те цакат на дребно.

По нашето не знам как са цените на ресторантите, поння само таксата "свободен стол" от миналото лято. В Гърция порция прясна риба, порция тиквички, две салати, една порция дзадзики, минерална вода, хляб,безалкохолно и две чаши узо няма и15 евро. Обслкужването е на ниво и въобще с кеф да си похарчих парите. Като си плащам сметката в бг ресторант почти винаги имам неприятноо чувство, че правя грешка

Малко си прекалил с прясната рибка дето е 15 евро. Все и ние сме ходили в Гърция. Точно рибата е супер скъпа и неясно защо. Носят я сурова, мерят я пред теб, и така плащаш, колкото излезе и бая излиза на цена. По две си е 30 лева. Пак сравни цените. Иначе са узото си прав, то идва от ресторанта обикновено, една чашка за добре дошъл.

Оргиналния Келвин Клайн се вижда от самолет на снимката!Но кой ли е нашия данъчен дето е подминал сергийката?

Мутри плюс бетон. Чудя се що ли не искат да плащат по-скъпо?

Е какво не?!? То на нашето Черноморие по-скъпо от Гърция. Даже и по западналите курорти.. освен това получаваш бонус мутри селяни и стомашни вируси

Колкото и да е гадно, мутрите сами си ги отгледахме. Минах през Кранево: кола до кола, селянин до селянин (имам предвид оня негативен смисъл на понятието "селянин"), чадър до чадър и мутра до мутра. "Селянина" жули яко кинти на мутрите и те гледа от високо. Вероятно е много горд с глупостта си да плати 94 лева за чадър и 2 шезлонга (напълно реална цена в Кранево). Откровено не мога да разбера глупостта на българина: оплаква се от мутрите, а с готовност се реди на опашка да им плаща рекет.

Абсолютно същото си помислих в Несебър.

Туристите бедни, хотелиерите мутри, наетите по заместителство украинци и молдовци не получават заплати. Пожелавам на целия измислен, безвкусен и лъжлив български туризъм да се продъни вдън земята и морето да го отнесе към СССР-то.

Дааа. след като изравнихме цените с гърците, едва ли нашето море може да е конкурентно на тяхното! Мисля че се надскочихме ...

А не бе гърците имат 15000 км. крайбрежие ние ще ги конкурираме 350 км и то какви!!!

Горещо препоръчвам Сейшелите. Пътува се през Истанбул или Абу Даби. Наема се корабче и си пътувате между островите и кораловите рифове. Рифовете са прекрасни. На един от островите заведох две кифли да пием по бира в един "бар". Барът бе барака от палмови листа с барман негър. Докато поръчвах на английски три бири и из зад нещо като завеса се подадоха първо две учши а после и една ухилена физиономия. Оказа се собственикът на "бара". Българин....

Свят широк, наши всякакви....

Най-хубавото на пазарната икономика е, че оставя прошляците да загинат. Като не знаете как се прави бизнес - банкрут и отивайте да орете на нивата! Ама то и за това се иска майсторлък и яко труд.

Не само не знаят как се прави бизнес, но и не желаят да се учат. С една дума мутрички.

от тази порнография, наречена нашето Черноморие... Аз живея във Варна, но от над 20 години не стъпвам на нашите плажове. Ходя по цял свят, но никога тук. Ако искам чисто море, чиста храна и чисто пиене, отивам до съседна Гърция. Варна и цялото ни крайбрежие е източник на тотален провал в туризма!!! Жалко, но факт!

Не разбирам нито от бизнес, нито от икономика, но си мисля че за да има развитие в даден отрасъл, трябва да има някакво виждане за неговото бъдеще, както искате така го наречете, план, стратегия, политика. Аз не виждам такова нещо.

Само кефа си гледате, а не искате да работите и да почивате,като хората. Да управляваш държава е тежка работа, това не е зарови пръчка пии вино. Само в чинията на отговорните зяпате, а не в борбата им да ни извадят от онази клоака в която ни вкараха кумунистите. Много важно,че годишно само за една седмица ще имате мижави проблеми.Заради тази никаква почивна седмица загърбихте евро напредъка, шанса да направиш фирма и да печелиш сам , а не със държавен собственик.Черногледци кумунистически!

Да бе, да правиш частна фирма, частен хотел, после чакаш държавата да инвестира в комплекса в който е хотела ти, да поддържа инфраструктурата, да привлича туристи и за благодарност, укриваш данъци.

няма такова нещо като "зарови пръчка пии вино"! Нито си в час, нито си грамотен.

Вкарахте ли си го сами, а? И кой ви е виновен: евреите, турското робство, руснаците.... ?

Най добре го е казал"Изпустял дедко".Свърши се тя деца.Почивката е и малко романтика, спокойствие и кеф.сега всичко е химия и физика.Химич-в храната, в сутиена, в джуките и боксерките, виагра, екстаи и "Белу оризонте" и стероидни релефи.Физиката-електроника със звук до пълно полудяване.Бетон,Бентли и Бавсякъде-Диневи, Винед и минет.И дай кинти,кинти, евра и мутри.Това си е жив мазохизъм деца.А мазните физиономии на треторазредните мишки зад сергии и дюнерджиници ме карат да повръщам.Ако можехте за едно лято да се върнете някъде от 1975 до 1990 година, никога няма да стъпите при тези отвратителни хиени по българските курорти.

"бизнес" сам си е виновен. Направи така, че да ни изгони всички от морето , нека реват сега. Никога няма да се върна на нашето море.

Аз също..