Бизнесът иска свободен внос на ваксини - и на неодобрени в ЕС

Държавата може да се справи сама, а не да чака одобрение от европейските чиновници, смята Васил Велев, председател на АИКБ

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хенри Кисинджър - един от владетелите на света : "Веднъж след като стадото приеме принудително задължително ваксиниране, играта приключва. Те ще приемат всичко - принудително кръводаряване или даряване на органи - за "общото благо". Контролирай умовете на овцете и ще контролираш стадото. Създателите на ваксини правят милиарди - печалбата е многократно голяма. Уредяваме стадото, докато то ни плаща за изтребващи услуги"...ПРОЧЕТЕТЕ И ЗАПОМНЕТЕ ТОВА ИЗКАЗВАНЕ НА ЕДИН ОТ ТИЯ, КОИТО НАРИЧАМЕ "ГОСПОДАРИ НА СВЕТА" И СИ ПОМИСЛЕТЕ КОЙ ЩЕ НАДДЕЛЕЕ - БЛИЗО 8 МЛРД. НАСЕЛЕНИЕ НА ЗЕМЯТА ИЛИ 500 РЕПТИЛИ АНТИХРИСТИ ?!!! КОЙТО РАЗБРАЛ - РАЗБРАЛ !!!

Морал и кураж !! Когато един учен притежава и от двете - истината излиза на бял свят. Бившият шеф на респираторните изследвания в Pfizer д-р Майкъл Идън и бившия шеф на Департамента по обществено здраве там д-р Волфганг Водарг: Ваксината срещу СОVID-19 на Pfizer е стерилизация за жените ?!!! А д-р Дж. Антъни Морис, бивш началник на отдел Контрол на ваксините и вирусологичните проучвания към Комисията по храни и лекарства, САЩ казва: "Има много доказателства, че ваксините причиняват повече зло, отколкото добро". ВНИМАНИЕ: Спешна молба от д-р Wodarg и Dr. Yeadon (Ex-Pfizer) в EMA (Европейска агенция по лекарствата) КАЗВА: Спрете незабавно тестовете на СОVID ваксините - учени изпращат петиция до Европейската комисия по лекарствата !!! Не слушайте pressтитуките, инФЛУенцърите и Сороспиите, които се надпреварват да ви лъжат !!! Повярвайте: НЯМА ПО-ВЕЛИКА РЕЛИГИЯ ОТ ИСТИНАТА !!!

И Турция подписа с Русия, че ще произвежда руски ваксини в Турция и ще ги ползва за населението си.

Нито са пуснали в страната всякакви арабски измекяри, които освен да тежат на бюджета и да извършват престъпления, нищо не искат да правят. Нито позволяват да ги тровят със скъпи западни ваксини. В Унгария политиците имат воля и характер. В България тези, които англосаксите ги изнудват с престъпните им досиета, само плащат милиарди на същите тези агнлосакси и правят всичко, що им нареждат отвън, искат да ни ликвидират, за да завземат територията ни за без пари.

Кой гарантира ,че това което се внася от ''бизнесмени'' е ваксина, а не физиологичен разтвор!!!??? Само на правителството и ЕС имам доверие.

Е наш тия двете щи забият кола в гъ...а.....пардон Гърба.

то ако е физиологичен разтвор е по-добрият вариант...

Помниш ли печатницата с бюлетените на ГРОБ в Костинброд? С месеци върви простестът в Бг срещу мафиотско управление и нито един в ЕС го е трогнало това, не ни забелязват! Не им дреме за нас нито на ЕС, нито на ГРОБ!

"За да се наводни пазарът на ваксини у нас трябва да се регистрират всички продукти, които вършат работа. Не трябва по странни геополитически причини да загърбваме някои производители, които доказано имат ефект". Съвсем прав е Васил Велев! Явно в България има и умни хора.За икономиката ни е от огромно значение ваксинирането да се извърши бързо. Колкото по-бързо,толкова по бързо ще тръгне тя и нещата ще започнат да се нормализират. Прави са от бизнеса,когато заявяват, че всяко забавяне е с висока цена. За обикновените хора също е важно по бързо да се върнат към нормалния си начин на живот! ПРЕСТЪПЛЕНИЕ Е ДА СИ ШАМПИОН ПО СМЪРТНОСТ,А ДА ЗАБАВЯШ ВАКСИНИРАНЕТО НА НАРОДА СИ ПО ПРИЧИНИ СВЪРЗАНИ С ГЕОПОЛИТИКА И ЧУЖДИ ИНТЕРЕСИ!

Гербария е на последните места в Света по брой ваксинирани. Страни като Англия,Израел Русия,Сърбия са на първите места в света. ГЕРБ завинаги ...до 4 Април 2021. Гласувайте и не разпилявайте АнтиГЕРБ вота!

Не можах да разбера само, Унгария няма право да разпространява ваксината Спутник и е за вътрешна употреба. Ок, но това означава ли, че някой унгарец, ваксиниран с нея, при преминаването на граница не му се признава ваксинацията и пак трябва да си прави PCR тестове и подобни.

Longines

кой "бизнес" ?

Хитро. "Бизнесът" се готви да въведе руски ваксини. Но интересно дали ще предлагат руско плацебо под имеот Sputnik-V или ще откраднат от руската здравна система истинкси Sputnik-V ваксини и ще "ваксинират" ограбените руснаци с незнайна течност, а ще продадат откраднатата истинска ваксина у нас. Щото производствените възможности на всякъде в света трудно се справят с ударно производство на големи количества. За няколко рубли повече си играят с живота и надеждите на хората.

Българските олигарси скочиха на слугата на САЩ,премиера Боко Тиквата !!?? Олигарсите искат Руски и Китайски ваксини,...българите ги искат също.. ...ЕС също Разреши .... ГЕРБ обаче ...не Разрешават !!!?? Защото САЩ са ги хванали за малките топчици, и защото Евродепутатката от ГЕРБ Майдел ...пази пазара за Астра Зенека на която майка и е шеф в България !! Живота на българите,и възстановяването на икономиката нямат значение за Мафията ГЕРБ!

Точно за тези, които искат внос на съмнителни ваксини, животът и здравето на българите не струват нищо!

Кои са според теб съмнителните ваксини?

Ваксинирането би попречило на опразването на територията ни, която е удобен плацдарм за война с Русия, а отделно са и хвълили око и Турция и чифитляците и т.н. кой ли не. ТАк , че ваксини няма. Яко ще се мре. Каза го генерал Годжи. Повтори го и герберския парцал Балтов, да ви имам професорите калинки.

А ИМУНИЗАЦИЯТА У НАС Е БЕЗПЛАТНА ! ТОВА СЕ КАЗВА ГРИЖА ЗА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ , БИЛИ ТЕ БЕДНИ ИЛИ БОГАТИ , ЕВРОФИЛИ ИЛИ РУСОФИЛИ !

Скрий се бе евротолераст...На теб ваксина не ти трябва-пиеш белина и си биеш Доместос по препоръка на детронирания тромпет,нали...

Безплатно е сиренцето в капана за мишки. Все едно дали ще ги платим директно или през фонд на ЕС ваксините. Като член за зоната и ЕС всички ще връщаме. Всички икономики са на спад и колапс, а се харчат трилиони по света - тоя заем кой ще го връща? Богатите стават по-богати, а бедните ще им платим и новото богатство и опапаните заеми. Интерсно - бизнеса нищо не получава у нас, а ще връща заемите на властта. Няма не искам тука. Безплатно било. Ахмак - казвам го с най-добри чувства. Мислиш някой друг да ти плати масрафа. А стига с безплатното. 45 години гонехме безплатно и яко платихме после - с геноцид, бягство в чужбина, беднотия, простотия и т.н. Не искам безплатна ваксина. Искам да си я платя и за до 3 месеца да се ваксинираме 70 процента.

Нали Боко се хвалеше, че КАКТО ВИНАГИ!!! е предплатил ваксините! Ама Пфайзер са го хванали веднага САЩ и Англия, над 1 млрд бройки, та за плебеите като българи ще го има след дъжд качулка, като ще измрат половината от българи.

Кое е безплатно бе?! Нали ЕС, пък и всички останали предварително плати за ваксините?! Тия пари да не мислиш, че ги печатат някъде?! Събират ги от членовете си. Безплатно било. Намери си интервюто на другарката от Белгия, която се "изпусна" и сподели, колко струва всяка от ваксините.

Ваксинирането е само поредния провал на герб и управлението им. А какви комисионни и чужд натиск стоят зад този провал можем да разберем ако наритаме шайката яко на 4.4.21ва директно от парламента и МС в съда. Справедлив и честен процес, справедлива присъда. Изоставането е огромно с ваксините. Първо са калпави гербаджиите , второ са крадливи, трето продажни. Някой им е казал какво да правят. С чужда пита помен не се прави. Чакаме ЕС да плати. Еми не може. Вадиш от джоба и си плащаш - таа е при капитализма. Другото дето гербаджиите искаха да стане е извратен някакъв комунизъм - някоий друг да ни плати щото има, някой друг да ни работи щото може , а ние да лапаме щото сме гладни. Е , няма.

Боко и останалите играчи (калинки) требе да пълнят шкафчетата! Нема как да ги прескочите!

Moя близка руска лекарка ми каза , в никакъв случай да не се имунизирам със Спутник V или някоя друга руска ваксина , защото не се знае , какво може да ми се случи ! Каза ми , че руските ваксини са нискокачественни , произвеждат се по много стара технология и не са изследвани до край страничните и опасните им въздействия ! Каза ми , ако можеш иди в Западна Европа за 1 месец и си направи две вливания на която и да е разрешена там ваксина ! Един ден след като ме накара да оставя телефона си , отидохме в кухнята , пусна водата и ми каза тихичко , че след имунизация с руските ваксини , има много починали при това хора на средна възраст без страничи хронични заболявания , но на това не се дава гласнот , защото всички медицински лица извършващи имунизацията , предварително са подписали декларация да не разгласяват никакви данни свързани с имунизацията , особенно случаите с летален изход или тежки пневмонични усложнения при имунизираните пациенти !

цикло-клизмо-фазо-трон у твоя жоб?

само кожена инхалация ще ти помигне

Абе дежурния антируски трол,колко цента е копи-пейста под всяка статия за ваксините?

Това с водата ми хареса. А не пуснахте ли и някаква музика?

Червей, нечий демократичен гъз е твоята родина и там живееш! Не можеш да си в Русия!

Ни взима за канарчета! Щом италианците искат руска ваксина, та не ни лъжи толкова тъпо, колкото може само гнусер украински трол

е измислил ваксина

Единственият начин за бизнеса е платената приоритетна ваксинация. С тези темпове на безплатната ваксинация, трябва да се чака още 20 години, а дотогава - всички ще фалират. За момента обаче, търсенето на ваксини многократно надвишава предлагането и няма как индивидуални поръчки да застанат пред огромните държавни поръчки. Най-добрият вариант е фармацевтичните компании, в следващите дни и месеци да отделят количества на по-висока цена за свободния пазар. Който иска бърза ваксинация - просто си плаща.

Хубаво лобира човека, лошо няма. Ама след като представлява индустриални капитал, не му ли хрумва някак си нещо по-индустриално, така в духа на примиренчеството, като например да попита: "а, бе що не ни дадете рецептата да я произведем тази боза и да се боцкаме на воля?". Изглежда все едно индустриалния капитал се бори за нек'ви комисионни от чужбина, което е меко казано жалко.....

На втория ред да се чете: В духа на предприемчивостта.

Мутренската седесарска демокрация реши да замени заводите с туризъм и услуги. Не можем да произведен нито автомобил, нито ваксина. Можем само да внасяме - от боб и картофи до евтини, стари, неефективни антибиотици и автомобили. Цивилизационен избор - да си все последен в ЕС и да чакаш подаяния.

Е докога ще го караме по социалистически, все да се надяваме някой да даде. След като имаш капитал, чак и представител на индустриалния капитал си имаш, що не го организираш да произвежда нещо?! Чак пък толкова ли е страшно, че ще ти го гепят псевдокомунистите, които управляват държавата последните 30 години?

И за какво й е на България да произвежда автомобили? Когато в целия свят има свръх производство на автомобили.

Обяснявам: Хиляди платени работни места директно, косвено десетки хиляди. БВП милиарди отгоре годишно директно от колите и косвено от други бизнеси. Нови технологии. Екологичен ефект от подмяната на стари бракми с нови. Намаляване на вноса. Увеличаване на износа. ДДС за бюджета. БДЖелезници ще възкръснат, както румънските заради Дачия. Още милиарди от производството на резервни части, масла, филтри и от поддръжката на автомобилите. При това качество и произход най-сетне. Повишаване безопасността по пътищата и т.н. Преход на икономиката към качествен реален растеж, стабилен и с перспективи. Достигане на заветните 5 процента ръст годишно за продължителен период. Не и с герб и патриотите. Те просто не могат, дори да искат, дори да не крадат толкова, те просто не могат.

Докато " аз съм прост и вие сте прости" е на власт добро за народа не чакай. А ако мислиш зализака за нормален бизнесмен яко си се объркал - направо си и ти вътре в кавичките.

Нашите олигарси се усетиха че могат да хапнат и те парче от мазната баница и започнаха да търсят начин да се наместят на софрата ,понеже не могат да се докопат до ваксините на Пфайзер, Модерна и Астра Зенека които са и предплатени отдавна ще се опитат да вкарат китайски и руски ваксини които са и по евтини и могат да им сложат и яка надценка.

Баце, много подценяваш нашите олигарси. Да не мислиш, че случайно е избрана Астра Зенека!? Защо биха избрали според теб най-евтината, след като я плаща друг и все още неодобрена ваксина, след като ти трябва спешно? То даже се знае и точно кой е шепнал в ушенцето на властта за този избор, аре информирай се малко.....

Един път и този да каже нещо смислено. Само дето пропуска факта че управляващите умишлено целят да бавят ваксинацията и да подържат пандемична обстановка

Нали се сещате, че просто плещят руска пропаганда... До оня ден ваксините бяха вредни и много зле Сега са на първа линия да се ваксинират

Тебе като те е страх от руска пропаганда, погледна ли сутринта в тоалетната дали не те дебне някой казак?

Управляващите ще пуснат руската и китайската ваксина няколко дена преди изборите.

Ако не е одобрена в ЕС, трябва да се одобри в България. Г-н Велев, от кога българските чиновници са по-ефективни от европейските? Не говоря за решения, които тутакси обслужват частни интереси в ущърб на България!

или ако ги натиснат политически;)

Какво му е толкова да се сложи един печат? Две минути работа и имаш време за една цигара даже. Ти да не мислиш че някой прави изследвания?

Ами по принцип трябва да се прегледат едни документи. От това Ви зависи живота...нищо друго...... Хайде заврете си проруските послания вгз

Аз не знам след като всичко трябва да се реши и одобри от ЕС, на нас за какво са ни правителство, чиновници и парламент?

Предвид това, че от КОВИД-19 преболедуват безсимптомно болшинството от хората, 15% го карат като лек грип, а 5% тежко (това са предимно хора с влошено здраве), питам каква е логиката народът да се държи в страх, под домашен арест, да се лишава от поминък и да се принуждава да се ваксинира с ваксина, която не е минала клинични изпитания и за която никой не дава гаранции за каквото и да било.

Добър въпрос, но се съмнявам, че ще ни отговорят.

Намаляване на населението. Спасяват планетата.

Няма бъдеще за бедните. Зомбират ни. Следят ни в телефони, със софтуер дето уж казва дали си бил близо до болен Домашен арест за целия свят. В Милано даже пушенето забранили на открито при това. Цифровизация а? Всеки който поиска да знае всичко за нас. Чипиране му викат някои - ами факт е. Щом камерите те разпознават по улиците какво като си оставиш телефона у дома. Те пак те знаят къде си, какво правиш. Сега идва на ред базовия минимален доход. Все едно сме свине за угояване. Седим дома, дават ни малко пари да си купим келява храна, с която мозъците ни няма да работят нормално, няма да задават въпроси, а създадения страх и паника ще ни внушава, че ни държат дома и ни хранят за да ни предпазят. Не, държат ни дома за да ни угояват и доят шепа олигарси по света. Бъдеще няма. Убиване на националните държави, нациите, гранците, идентичността. Просто свини в кочина.

Руснаците неистово и по всякакъв начин се опитват да си пробутат ваксината и задействаха всичките си агенти. АКО ВСИЧКО ИМ Е НАРЕД С ВАКСИНАТА И НЕЙНОТО ИЗПИТАНИЕ ЗАЩО НЕ ПОДАВАТ ДОКУМЕНТИ ЗА РЕГИСТРАЦИЯ В ЕС, А ИСКАТ ВЛИЗАНЕ ПРЕЗ ЗАДНИЯ ВХОД?????

Руснаците имат добри вирусолози, за разлика от бил гейтс, оня на СЗО, всичките без еди ден медицинско образование.

тъпанар в СЗО половината лекари са руснаци.... земи се гръмни най-добре.

Руснаците са си подали документи за одобрение на спутник в ЕС. Само че Орбан знае как стават тези работи и затова човека си се рабзра с тях. Не му се чака един вид.

Само че на нашите не им стиска да направят като Унгария, Сърбия, Турция и т.н.

Коя икономика запазва добра форма, според този червен дебил? Едрите индустриалци, в които държавата наля пари, без дори да са спирали работа. А малкият и среден бизнес не знае на кой свят е! Тези, на които се подариха куфарчета и предприятия, и никога 1 лв не са изкарали с предприемачество, този, Краси Дачев и цялата червена сган да вземат поне да млъкнат вече!!

Ни е направил всички заложници на чекмеджето и да не му ритнат столчето от ЕС. Освен това е пълен с необразовани калинки, които нямат представа за какви ваксини става на въпрос, че да ги внесат.

Моля ако има хакери тука, да ми намерят ip адреса на тоя Павел, и да отида директно в тях да го пребия, то е ясно че ще ме излъже както излъга вече не веднъж, затова МОЛЯ намерете ми IP адреса му

Ела бе лайненце , ела да те разпоря като риба копеленце нещастно !

Кажи къде живееш макар че знам че пак ще ме излъжеш

Мога да дойда и у вас и да ти спестя придвижването , щеш ли мишко страхлива ?

ето...ти си мишка.. Кажи къде си бе

Предпочитам да дам предимство на дамите като теб да си кажат адреса . Ако се срамуваш мога да го публикувам ?

имам деца и не мисля да си давам адреса, ама ти предложи да си кажеш твоя....ама излъга...отново

Не каза нищо относно питането ми аз да ти публикувам адреса посерко ? Ако много държиш ще го направя , нищо че ще ревеш относно защитата на личните данни ! Щеш ли копеленце ?

Пак ли си самотен, душице?Видно е , че имаш проблем, но те поздравявам, че се жертваш за едната кауза. А и не отричам, че става веселба с твоите писания под всяка статия, тъй че със здраве и за много години!:-))

Той цар Киро забъркваше ваксини, а и ние го можем, при това с абсолютно екологични суровини.Комшията има бяла, моята ваксина е червено черна и леко нагарча.Приема се по свобона схема без каквито и да са изисквания в свободно избираеми количества.Обяд наближава и отивам да си наточа една няколкоразова доза.Остане си със здраве и не се поддавайте на внушения.Всеки трябва да има избор и да го защитава.От това си умират от страх търговците с душите и съдбата ни.

Руснаците едва ли и те имат бройки за износ. При тях са имунизирани много малко хора, пред да ваксинират поне 70% едва ли ще имат изнесат кой знае какво. Като дойдат за руската Коледа няма да има много смисъл до тогава от всички ще има достатъчно.

Така че няма да чакаш много.

"председателят на Асоциацията на индустриалния капитал в България (АИКБ) Васил Велев" е червен до мозъка на костите си и е нормално да разпространява руска пропаганда Ако има странични ефекти, кой ще поеме отговорност - Васил Велев ??? Или тогава също ще оревем, как правителството не си е свършило работата и не е проконтролирало какво се продава .... Голямо натискане да олижем на Путин задника ....

„Ако има доказателство, че ХИВ причинява СПИН, това би трябвало да е научно документирано и демонстрирано. Такъв документ няма.” (д-р Кари Мулис, биохимик, получил Нобелова награда за химия през 1993 година).

Вижте как се опитват да лъжат герберите. В ЕС бил одобрен само Пфайзера, а как така държава като Гърция се е снабдила със Спутник ГЪРЦИЯ ВСЕ ОЩЕ Е В ЕС.....НО ТЕ ПОНЕ НЕ СА ГЪЗОЛИЗОВЦИ КАТО БЪЛГАРСКОТО НИ ПРАВИТЕЛСТВО

Поръчали са я и са я взели, не е толкова трудно А защо в САЩ също има Спутник....или и това е лъжа

.... и това е лъжа! В САЩ има 2 одобрени ваксини само - Файзе ри Модерна и двете ги произвеждат в САЩ

Тези се чудят как да печелят и от страданията на хората.

Понеже е много голям"демократ" и радетел на свободата,голям международник,но и голям ПРОСТАК.

Най-добре е ФИГУРАНТА да врътне на Решетников и да осигури някоя и друга ваксина от СССР.

Колко да поиска , 200 бр та да стигне за всичките червенотиквеничета да им вървим бавно последсвие ?

чезвай от тоя сайт бе путко

Все пак интересното е че руснаците са ваксинирали много по малка част от населението си от българите. В същото време там никой не се оплаква че ставало бавно и да настоява да разрешат вноса на алтернативни ваксини. Защо ли?

Как може? Това е бунт срещу европейските ценности! Наричате ЕС несвободен? :):):):)

баце нашите тулупи се издъниха хайде про-руската си пропаганда си я заври отзад......

Каза мунчо с про-съюзната пропаганда

Леле, колко задръстеняци пишат тук. За Вас всичко е пропаганда в полза на Запада или Изтока ,а словото България отдавна е изпразнена от съдържание....

„Микробът е нищо, теренът е всичко.” - Клод Бернар (1813 – 1878 г.)

Чел съм го! Много е точно!

направо ги дайте на цар Киро д аги прави. Идиоти

тоя тъпанар може да забележи, че ваксините трябва да отговарят на едни норми за да бъдат приети. Руснаците говорят с ЕМА и вероятно ще получат одобрение.

Норми които са много по леки и ниски от нормални лекарства. Например не се тестват срещу истинско плацебо.

А дали този бизнесмен, който иска това ще си сложи лично той неодобрена ваксина?

Нали и Спутник не е одобрена от ЕС....защо я има в Гърция тогава

няма я в Гърция глупак. Само в Унгария я има!

не ме наричай глупак ТЪПАКО А ПРОВЕРи ЛЕЛЯ МИ Е ЛЕКАРКА В ГРЪЦКА БОЛНИЦА И Е ВАКСИНИРАНА СЪС СПУТНИК КАК ЩЕ МИ ОТГОВОРИШ СЕГА БЕ КРЕТЕН

ЗА ИНФОРМАЦИЯ НА ВСИЧИКИ (НЕ)ЗНАЕЩИ ВСЯКА СТРАНА ИМА ПРАВО ДА ОДОБРЯВА/РЕГИСТРИРА ЛЕКАРСТВА В Т.Ч. ВАКСИНИ САМОСТОЯТЕЛНО.ОСВЕН ТОВА АКО ЕДНО ЛЕКАРСТВО ИМА РЕГИСТРАЦИЯ В ПОНЕ ЕДНА СТРАНА ОТ ЕВР.СЪЮЗ ДРУГАТА МОЖЕ ДА ПОЛЗВА Т.НАР.ПРОЦЕДУРА ПО ВЗАИМНО ПРИЗНАВАНЕ И РЕГИСТРАЦИЯТА ДА СЕ ИЗВЪРШИ ПО СЪКРАТЕНА ПРОЦЕДУРА-3-4 МЕСЕЦА.ТАКА Е ПО ЗАКОНА ЗА ЛЕКАРСТВЕНИТЕ ПРОДУКТИ.ДРУГ Е ВЪПРОСА АКО ОТ БРЮКСЕЛ ПО ЕДНА ИЛИ ДРУГА ПРИЧИНА ВЪЗПРЕПЯТСТВАТ ТАЗИ ВЪЗМОЖНОСТ.НО ОРБАН СИ Е ОРБАН.

Гърция нали са в ЕС....до колкото знам да. Е там има ваксина Спутник

няма! Само в Унгария след провеждане на тестове в Унгария получиха разрешение. Спрете да лъжете.

хахахаха кво няма бе...хахахаха Леля ми работи в Гръцка болница, да няма да ме излъже мен...хахахаха ебти малоумниците сте

И като каква работи там моЙто момче , ближе подлогите до блясък ?

Директор на Болница в Закинтос... И Павеле.....казах ти да мълчиш

А стига спами бе изрод!

Правителството и съответните институции тряба да бъдат разследвани за препродажба на ваксините, предназначени за българския народ!

От Гешев ли??? Най много да осъдят някой бездомник

Така е! Израел получи милиони ваксини, а на България й показват среден пръст. И властта мълчи и не завежда дела, като италианците. Значи им е изгодно!

Прав е. Пронципно съм противник да се използват все още недостатъчно проверените продукти на всички производители, но очевидният провал на ЕК по тази тема вече блести с ослепителна светлина. След като бяха изляти милиарди, следва пълна абдикация, отказ да се поеме отговорност, невъзможност да се отговори на нуждите, като преди това, за да се осигури оборотът на фирмите, се пречеше на достъпа до пазарите от трети страни. Сега се оказва, че милиардите са използвани, а производството изнесено именно в тези трети стрени и ваксини за ЕС няма. Браво Урсула, ти си най-доброто доказателство, за фактическия разпад, който за голямо съжаление се случва в съюза. Още малко такава политика и още малко пандемия, след което можем да му пеем реквиема.

хайде русофилче се скрий.... Българските власти се издъниха!!! Всички страни в ЕС са пред нас....

Да де ама едно одобрение на ваксина не е лесна работа. Отделно всяка страна в ЕС да си го прави .. еми хубаво ... да го разпаднем ЕС и пак да си станем безгласно сателитче на някоя велика сила.

Ама защо спорите изобщо? Всички ваксинирани с Американски ваксини ще пукясът или ще имат сериозни здравословни проблеми в рамките на следващите 2 години! За останалите не съм много сигурен! Който не се ваксинира и се разболее ще си създаде имунитет или ако има много странични заболявания ще премине в отвъдното! ХАУ!

Ако след 2 години ваксърите почнат да измират, ще гледам отстрани с пуканки и хич няма да ги съжалявам като почнат да ходят по анти-ваксърски протести.

"Нерегламентиран и случаен" внос на ваксини ще напълни с въздух чекмедженцето на главния герой на съвременната Българска живопис. Целите са други.

Може - но като на цигарите да пише НЕОДОБРЕНА ОТ ЕС, (руска, китайска и т.н.) А може и тревата да разрешат покрай това, като се е почнало да се раздава каквото падне..

Култовият надпис Made in Germany" е поставян на стоките точно по тази причина - да предупреждава британците, че това е лоша стока. Онези британци, които се престрашили да си купят стока с този надпис бързо се уверили, че произведеното в Германия е в пъти по-добро от произведеното в Британия.

Вова е вкарал спец. чипчета вив ваксината които стимулират дебилството.

Можеш да повериш здравето си на хора, които затварят планините, за да не се заразиш от другите наоколо и в същото време отварят дискотеките.

От опит говориш, виждам.

Ще ви боцкам с каквато искате ваксина.

ДО ДИР.Вчера се появи ваше съобщение че сте в топ 5.Добре.Поздравления.Но питам ви.СПАЗВАТЕ ЛИ еВРОПЕЙСКИТЕ ЗАКОНИ И ПО ТОЧНО Люксенбурската конвенция по правото на човика.Защо допускате подобни постове.И ще ви кажа "Които си приличат се превличат" Може би това е вашата философия, да търсите един сегмет от тъпанари да пишат във вашият сайт.Моля запазете чисто вашето име реплика +1 -2 2021-01-26 09:45:50 Павел (нерегистриран) Както казах путка можеш да викаш на майка си копеленце червено ! В другият вариант ще се окажеш разпорен като риба лайнометче ! Капиш ?

и аз не говоря много нормално повечето пъти, но се изнервям на някои прости индивиди точно като тоя Павел.