Биткойнът удари и "кота" 11 000 долара

С понижения обаче се търгуват другите водещи криптовалути

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Купувайте смело, няма нищо страшно, всички пари вкарайте в крипто, няма никакъв шанс да загубите ;))) Цялата световна икономика от 50 години се върти около една единствена валута, а сега имаме над 5000 крипто валути. Как мислите, дали ще оцелеят всички и дали изобщо има нужда от тях. Единствената причина да се вдига в момента е търсенето, което е предизвикано от поредните сухове и масова истерия. Май ще излезе, че биткойн поколението са най-слабо образованите инвеститори и се ръководят само от слухове когато хвърлят парите си някъде. Както и да е, ставайте милионери без да работите, нали това е целта на цялото ви поколение.

Умните са купували на 3300, когато ти пишеше същите постове :) А сега продават...

Ако сега продаваха, цената щеше да пада, ако изобщо разбираш как работи пазара. Проблема е, че са алчни и чакат да станат милионери. Да ти кажа честно човек, който купува въздух под налягане за $3300 изобщо не влиза в категорията ми за умни хора. Не се притеснявай, скоро пак ще можеш да си купиш за $3300 и да продадеш за колкото си искаш.

А още един дето го е яд и се пръска по шевовете Леко пич ще си докарашнякоя язва

Хаха пак искат да се закачат балъците и да им оберат парите. Хората така и не разбраха, че емитираните от всяка централна банка финикийски знаци са покрити от състоянието на икономиката и количество произведен продукт , съответно съотношение внос/износ. , всичко друго е балон и до време

tonk11

Всъщност ти нищо не си разбрал. Покритието за което говориш пимерно за долара / т.н. златен стандарт/ е премахнато през 1968. Лева беше с такова покритие до 89 година. На старите пари пишеше - покрито със злато и всички активи на банката. Сега няма покритие.

То е ясно че нещата не са толкова прости ,казал съм го обобщено и принципно. Златният резерв не е толкова важен ,защото при една калпава икономика за няколко години може и да свърши .

1913 - от тогава долара няма златно покритие , вероятно и от преди това но тогава официално е обявено :) Та в момент най големия актив на на всяка валута е доверието няма нищо общо с покритието :)

Българската държава притежаваше конфискувани 213,519 BTC по 11 000 или 2 348 709 000 долара.

Това е партенка, няма такива

tonk11

Стига глупости бе. Как се конфискува виртуална валута? Като гепиш харда на компа ли?

да този хард аз го гепих, но си е мой

игра на монополи за загубеняци! има и хитреци които ги палят .......

Най-голямата измама на 21-ви век. На какво се опира биткойнът, че да струва толкова? Някой ден ще гръмне, както всички пирамиди досега.

Той гърмя няколко пъти. И всеки път си връща позициите.

То и $ е пирамида ама ей на избиват се за него

Милионер ли си или беден мишок?

Познат на мой близък приятел, ми се жалваше как щял да изкара 200 000 долара ако си бил продал биткойните на 700 долара. Това беше в средата на 2014та, а в средата на 2017та замина за Лондон и там и остана. Търпение му е майката, скоро ще видим Биткойн над 100 000 долара.

За да има печалба 200к долара при $700 за биткойн, трябва да е имал над 300 биткойна, и то при нулева цена за копането им! В момента в България са единици които имат над 100 биткойна. Най-добре е да спреш да дрънкаш глупости, или да имаш повече съмнение някой като се опитва да те хване за шаран.

ще ще ще ще ще ще

А вие ми се смеехте