Биткойнът поскъпва стремглаво, надхвърли $50 000 за пръв път от май

Криптовалутите продължават възстановяването си от удара, който понесоха само преди три месеца

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Балона се надува, надува, надува и после ще има голямо БУУ-У-У М

Едни ще спечелят, други ще загубят! Господ обича смелите. Успех на всички!

То освен в имот да се инвестира вече почти няма в какво. Затова и криптовалутите процъфтяват и тепърва ще вървят нагоре. Тук повечето коментиращи хал хабер си нямат как се създава крипто-потфейл или каква е разликата между държавна печатница на пари и крипто копаенето на монети, ама иначе големи експерти. Който купи крипто за 1 лев след 6 месеца ще има 5 лева,не защото е пирамида , а защото е дефлационен(биткойна) и колкото повече минава времето , толкова по-малко се изкопава и предлага на пазарите и борсите.

Тези дето кОпат картофите, какво мислят според теб ?!

Ще ореват форума ,че е пирамида какво друго. Ще си защитават тяхното копане много ясно.

Голем разбирач си бе тъпак,преди три месеца потънах! В какво си вложил бе?! Ти нали си експерт аре да ти дам 20 евра да ми ги направиш 50 след три месеца тогава ще говориш! Мушмула заспала

Гошка айде успокой малко топченцата. Това че ти ди балък и си играеш на хазарт не те прави инвеститор. За тая работа трябва поне да можеш да четеш на английски. И трябва да четеш много, а съдейки по коментара ти ми става ясно, че това не ти е сред любимите занимания.

Ами Гоше, трябват и хора, които да купуват високото и да продават на ниското, иначе как ще печелят останалите. А ти не си уцелил момента именно поради незнание. Ще се научиш, спокойно.

.... Потънал ,Ганьо. Имал си бол пари, дал си. Той и Титаник потъна.

Лузърите продадоха, сериозните инвеститори купихме. Естествен подбор. Жалкари!

И отварям и гледам - биткойна пада, в паунди…Чии ли са тези опити за манипулация над хората с тея празни новини…

Да дам ли линк на цъкащите минуси или могат сами да отворят и да проверят?

Сега е момента за апаратаментааааааа.

Още не е съвсем късно да се купи!

Не се е вдигнал биткойнът, ами доларът е поевтинял. Фиатните пари са доста волатилни спрямо биткойна. Заради това и огромната инфлация от безразборното печатане, разумните финансисти търсят алтернативи, а те никак не са много. Добре е и нашите управляващи да помислят да сменят еврото за биткойн във валутния борд, иначе скоро ще им се наложи да актуализират бюджета по три пъти на ден. Някои държави вече го направиха.

Ако погледнете графиките ще видите, че не е така.

Ако вие ги погледнете ще видите, че всички стоки са поскъпнали в долари и поевтинели в биткойни за последната календарна година. А ако погледнете в отчетите на ФЕД и ЕЦБ ще видите, че това е само началото, защото голямото печатане тъкмо започва.

Е то нали ГДБОП края на 2016 година бяха ударили някакви измамници на митницата с 200 000 биткойна. После се говори ,че са ги продали със съдействието на ФБР и така са останали пари за изтребителите F16 ,ама така ли е един господ знае..

Боли ме шмайзера!

Най-голямата пирамида, балъците нямат свършване.

Заложи, че ще потъне до 0 долара. Играй и шортвай, ако ти стиска. Но това е съвсем различно от това да демонстрираш тук колко си глупав

няма да падне до нула ще върви нагоре надолу баллъците да поддържат схемата да е жива за да може измамниците да си прехвърлят огромни пари безнаказано въпросът че че балъците се набутват организаторите печелят като влияят на курса а големите риби прости си прехвърлят огромни незаконни пари и ще живее тази схема защото балъците и вярващите я крепят

Бит кой е, че и боят му е дигнал цената?

Цената се е вдигнала на бит кой не е.

Хубаво, че баба ми купи 1990 година акции на апъл. Тогава бяха по 1.45 долара. Даде 1000 долара. Сега сме милионери и се живеем живота.

СИЧКО СЕ СПУКА, НАЛИ ... ДОТКОМ БАЛОНЧЕТО...

Спука се, но не ги продадохме. Оставихме ги и купихме още.

Възможно е баба ти да е купувала акции на Apple, но по това време не са били на тази цена, която посочваш

Щом казваш. Предполагам тогава си купувал и знаеш?

Смешник! И как със 690 акции по 150 долара в момента, сте милионери?

Хахахахаха. Обичам такива мишоци като теб, които са проверили цената на акция, но не знаят какво е сплит на акция и колко пъти апъл е правила такъв сплит. Хахахахха. 36000% се е покачила цената на една акция на апъл от момента и на пускане на борсата. Ама какво ли се обяснявам на балъци. Ходи копай на село.

2021-08-23 22:18:29 James (нерегистриран) Такива като теб не купиха на $3100 с мотива, че чакат да падне до $1000. Хубаво, ама влакът тръгна. ---- КОЛКО МУ Е КОЕФИЦИЕНТА РИСК/ПЕЧАЛБА... ТАШАК ! НЕ СИ СТРУВА, СКОРО ШЕ СТАНЕ СТИЙБЪЛ КОИН... 80% ОТ БИТ КОНЯ Е "КОПАН" ПРЕЗ ПЪРВИТЕ 3-4 ГОДИНИ, КОГАТО НИКОЙ НЕ БЕШЕ ЧУВАЛ ЗА НЕГО, ОСВЕН ДЪЛБОКИТЕ ИНСАЙДЕРИ ОТ ПОДЗЕМИЯТА , КАКТО И САМИТЕ ЛИХВАРИ, КОИТО ГО СЪЗДАДОХА... ТЕ И ДОСЕГА ГО ДЪРЖАТ, КОЕТО ЦНАЧИ ЧЕ ЦЕЛИЯТ ПАЗАР Е СИЛНО УПРАВЛЯЕМ И МАНИПУЛАТИВЕН! ЗАМИСЛИ СЕ - ЩЕШЕ ЛИ НЯКАКЪВ НАПЪЛНО НЕЛИКВИДНА АКЦИЯ ДА ПУСНАТ НА ЧИГАКСКАТА БОРЗА ЗА ФЮЧЕРСИ, АКО НЯМАХА КОНТРОЛ НАД НЕГО... ПОМИСЛИ ! ЩЯХА ЛИ ДА СИ РИСКУВАТ ФИАТА, ЗА ДА "ЗАЛАГАТ" НА ТОВА "НЕЩО", НАД КОЕТО НЯМАТ КОНТРОЛ ОТ "ДИЙП СТЕЙТА"! ПЪЛЕН АБСУРД ! БИТИЯТ КОН Е СЪЗДАДЕН ЗА БЪДЕЩО "УПРАВЛЕНИЕ" НА ОВЦЕТЕ ... ЧЕТЕТЕ ОТКРОВЕНИЕТО НА ЙОАН ... ТО ТАМ Е ОПИСАНО ИНОСКАЗАТЕЛНО ...

Купих биткойн (за към $10К) на $3К и кусур, след година и кусур продадох на $7К и се мислех за умен и пъргав...Явно съм глупав...

$ 200.000 е адекватна цена за закриване на част от позиците в биткойн. Под тази сума е глупаво да се продава

Тая простотия докато стане 200 хилки, това ще са инфлационни хартийки да се почерпите...

ЗА РЪСТ НА БИТ КОНЯ ... ЗНАЕТЕ КАКВО ДА ПРАВИТЕ, ПРЕДПОЛАГАМ... ))

Съвсем бях забравил, че имам 100 биткойна. Още 2010 ги купих за 70 долара.

През 2010г. биткойн нямаше цена. Аман от глупаци в тази държава

За хора, които си мислят, че 2017 се е появил биткойна, защото тогава почват да пишат за него, мога само да им кажа, че са мнооооого тъпи. Биткойн се появява още 2009 година, и тогава цената на биткойн е едва няколко цента.

Първата цена на биткойн от 0.01 долара е през месец май 2010г.

….пирамиди…. фараони….. и балъци за милиони …

ЧЕ КРИПТОТО Е ПИРАМИДА, ТВА Е ОФИЦИАЛНО ПРИЗНАТО ... ВЪПРОСЪТ Е , ЧЕ НИКОЙ НЕ ЗНАЕ КЪДЕ ТОЧНО ЩЕ СЕ СРУТИ ПИРАМИДАТА ... Е ТЕ ТОВА Е ВЪПРОСЪТ НА ВЪПРОСИТЕ!

Имам крипто за една лека кола. Пък вие купувайте скъпи телефони

Аз пък вложих пари колкото една лека кола в крипто през септември 2017.

оот лека до лека, разлика от небето до земята..така,е нищо не каза!

Хехехе, а извади ги от крипто и си купи нещо реално с тях, та да те видим колко си голям!

За 100000 е рано след 5г може. Сега ще го чакам да, слезе на 20000 и ще си взема

Такива като теб не купиха на $3100 с мотива, че чакат да падне до $1000. Хубаво, ама влакът тръгна.

Докато има говеда ще има и касапи. Миналия път 100000 евро изкарах. Този се надявам на 200.

на новия тираж за обиране на балъците