17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Спрения транзит за Турция и газовите проекти на американските марионетки доведоха до тежка задлъжнялост на доскоро проспериращата държавна фирма Булгатрансгаз.... Тепърва ще усетим на гърбовете си цената на диверсификацията.

Която те е изсрала.

Бу-ха-ха-ха-ха-ха ! Заради диверсификацията рашките се принудиха да свалят цените с 40% и въпреки това пак са им по-високи цените от на американския газ !

Турция мина на втечнен газпрез 3 терминала. Освен това е ангажирала тръбите до 30-та година и си плаща. Булгартранс газ е просперираща много повече от колкото преди 5-10 години в момента е на печалба 35 милиона, при загуби от над 50 милиона преди. Ако има някаква задлъжнялост е заради строителството на Балкански пототк от Турски поток и заради 200-те милиона дълг на парното към Булгаргаз.

Задължиха Булгаргаз да си оттегли искането, това трябва да ви е заглавието, а после бързо да се сетите как Орешарски задържаше изкуствено цената на тока, а после се наложи спешно да я вдигат, сега ще е същото. Днес няма да наливаме още масло за протеста утре, но така или иначе това поскъпване ще е факт.

Топлофикация най-безсрамно излъга абонатите си, че е направила прихващане на разликите между старите цени и новите такива на газта и така го направи, че хората вместо да им се приспадат старите сметки и да платят по-малко при изравняването, те доплатиха и за "летния отоплителен сезон"! Та и тия сега...

Софийската топлофикация се управлява от разбойници. Сметките на топлинните счетоводители са едни, а на топлофикацията са съвсем други. Зорлем Надуха пролетните сметки на клиентите за да имат да получават повече пари от тях и да намалят сумите, които имат да им връщат заради 40-процентното поевтиняване на цената на природния газ.

да кажем че след като мине данданията , ако изобщо мине увеличението ще е двойно на исканото сега.

С кръв ще ви смъкнем от власт, не се притеснявай. ДБ ще станат на трупчета, ще ви опожарим.

Пробваха, ама правителството стиска дупето и не им мина номера. После ще мине. Както винаги ще го духа мат'ряла. И така...