Белград с търговско споразумение с Евразийския икономически съюз

Ако Сърбия влезе в ЕС ще трябва да се откаже от това споразумение, предупредиха от ЕС

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ей, 222 ако знаеш кака живеят в Беларус, каква мизерия е, казвам ти го от съвсем скорошни впечатления и пребиваване от първа ръка. За тях Европейския съюз е манна небесна. Просто не знаеш за какво става въпрос.

Нещо не виждам сърбите да си дават зор за ЕС, даже ще прецакат и макетата да не влезнат.

Сърбежите бяха свикнали да седят на два стола по времето на Тито, но сега ще паднат на земята.

Сърбите пак печелят, а ние бършем задника на чичо Сам.

защо използваш цинизми не искаме такъв език във форума

Нека попечелят едни 45 години още и пак ще си говорим отново ако сме живи и здрави..

БГ може само да завижда на нивото на живота и икономиката, например, на Белорус, която има преференции на енергоносителите от Русия и, с която има Съюзна държава и за което БГ може да мечтае.А безопасноста е стока,която Сърбия получи от Русия е безценна.

Мда! Изтеглиха късата клечка сърбете! Сега ще се напълни с правоверни евразийци и при тях!

ЕССР до 10 години няма да -го има:)

ЕСССР (Евразийския съюз) доста по-рано ще се разпадне.

idio

важното е, че ЕСССР е одобрил! това е нужно, дори за договори между аафрикански и южноамерикански държави! защото есссср е агромний нерушимий... поне до брекзит. а можеше и да не одобри, даммм

Членове на Евразийския Съюз са Казахстан, Киргистан, Армения, Русия, Беларус... сега и Сърбия! Все "елитни" икономики. Напаво да им завидиш. Ръководител на съюза от 2008 година е Тигран Саркисян, завършил икономика в СССР. Седлище на съюза е Москва. БВП (брутен вътрешен продукт) на глава от населението на целия съюз е 12.031 долара. За сравнение БВП на Пуерто Рико е 31.603 долара, на Испания 30.733 долара, на Румъния 12.270, т.е. Румъния е малко по-богата от целия Евразийски Съюз

Да не забравяме че няма държава Пуерто Рико... така че Пуерто Рико няма как да има БВП, Пуерто Рико все още е територия под управлението на САЩ, чиито Конгрес дарява пуерториканците с разрешението да си имат конституция, но само ако избират предварително одобрен американски гражданин за губернатор, което на практика означава че Пуерто Рико е само една от седемте колонии които САЩ все още държи в подчинение без да ги приема за пълноправна част от федерацията. Може да се спори дали високият БВП на САЩ се дължи на това че е една от последните колониални държави или пък точно на това се дължи ежегодният дефолт, който се случва около това време на годината-)

И това с какво променя факта, че редовие Пуерториканец живее в пъти по-добре от редовия евразиец? А?

Ти събра 1+1 и получи не число, а разстройство. Забрави да умножиш по броя на хората, ама карай! Пък и БВП вече е толкова безсмислен критерий, че самото ЦРУ не го следи. Следи само БВП ППС (паритет на покупателната способност). Каква е разликата: купува ферари за 480000, рисъваш дракон на капака му, прдаваш го за 500000. Имаш БВП 500000, БВП ППС 20000. Аз купувам зърно за 30000,засявам го, жъна, продавам зърно за 100000. Имам БВП 100000, БВП ППС 70000.

Значи Европата изкара Украйна от Еврозес... ама тъй и не ги прие в ЕС, та и затова днес в Украйна си хапят лактите от яд, щото дори и горивото за танковете им трябва да си го купуват от Русия, като плащат мито за тарикатлъка си, да не споменавам ядреното гориво и прословутия газ дето чехите го "реверсират" само по документи или донбаските въглища дето уж им ги карат от Южна Америка. Впрочем такива договори Еврозес има с Китай(заради китайската идея да възстановят Пътя на коприната), Сингапур, Иран... а и индийците са обещали да се включат в далаверата;)

И българите които се ожениха за украинки на времето тоже.

Сърбите винаги са били примитивни шовинисти и балкански тарикати. Навикнали са да бъдат ухажвани, да получават аванти за сметка на съседните им народи и да сучат от няколко майки. Китай им строи инфраструктурата, канят се да източват еврофондовете на ЕС, а същевременно Русия ги снабдява с газ и с руски нападателни оръжия. И като е така, могат ли да обяснят с кого от всичките им НАТО-вски съседи възнамеряват да се бият с тези руски бойни самолети и руски ракети С400 ?

Китай по времето на късния соц бяха приятели на румънците, а сега се заиграват навсякъде на Балканите.

те ще са ненормални ако влезнат в евросъюза ще го закъсат като нас има демокрация но бдни и нещастни а Русия отдавна е отворила границите си за народа си бедни с демокрация и спокоини

Можеш да излъжеш някой друг, но не и мене! Ония ден когато Захариева беше в Русия избро няколкостотин студента, докато българите в западния свят на около 3 милиона! Виждам Русия колко е напреднала и демократична! Най-изостаналата държава!

Сърбия влиза в съюза на изостаналите държави!

Тия сърби са ненормални. Едно време по времето на Тито сърбите ходеха из цяла Европа без проблеми, докато ние бяхме затворници на руснаците. Сега зорлем сърбите искат да станат роби на руснаците...Диви, диви, диви....

Това изглежда верно но само на първо четене, понеже нищо не е така както изглежда.

Ами точно така изглежда. Само на русофилчетата не им изглежда так.