БЕХ започна конкурси за нови управи на най-големите енергийни дружества

Поканите са за избор на по трима представители на държавата в 7 еднолични акционерни дружества. Останалите двама членове на всяка от управите ще се избират по друг ред

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

честито, да почерпиш !

А дано, ама надали! ;)

Аз, като един гражданин на РБ се кандидатирам за неин представител в което и да е дружество. На кой и по колко трябва да дам, за да съм аз "Човекът" ?

И защо трябва да има нови управи?! Сегашните не крадат достатъчно ли! Що ли? ПС Отчасти съм запознат с Управата на ТЕЦ2. Сегашният управител си върши прекрасно гореспоменатата дейност. ППС Виж - ако го освободят - три затвора ще играят на търг за него. Но.... нямат шанс затворите. Кой разбрал - разбрал.

Нима вече не се знае кои ще са?

Работил съм както в държавния така и в частните тецове. Навсякъде е едно и също повярвайте ми. Директора не е слънце да огрее навсякъде. И не се заблуждавайте, че в частните не стават измами. Пак ви казвам... Директора не е слънце да огрее навсякъде. Колкото е по голяма една фирма толкова по трудно се управлява. Стига сте плюли фържавното защото там също работят изключителни специалисти.

БЕХ=БРЕХ...

Назначените с конкурс,много трудно могат да бъдат отстранени от следващото правителство.

Конкурси?

Конкурси?