17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Недоволни от решението на КПКОНПИ излизат на шествие под надслов "Хайде да перем! Ден за благодарност на КПКОНПИ" организират възмутени граждани. Те не приемат решението на антикорупционната комисия, че няма нарушения с имотите на властта. Шествието вече набира популярност в социалните мрежи и ще се проведе на 27 юни, когато се стягат два протеста пред президентството. Единият е против новия Закон за защита от шума, който затваря заведенията след 22.30. Вторият е за защита на Черноморието от бетона, след ветото на президента Румен Радев. В момента стотици са заявили участието си протестите на 27 ми юни. След решението на антикорупционната комисия, продължава проверката на данъчните за доходите на шефа й Пламен Георгиев. Той все още отказва коментар. През април от район "Слатина" решиха, част от построеното на терасата на шефа на КПКОНПИ трябва да се разруши

Комунизма е електрификация и Съвестка власт. Да живей НЕК, този монопол ще се сгрумоляса изведнъж. Хора произвеждайте си тока сами.

дрОгаре, и под този вол няма теле! каквото и да правите, ще си върнете надвзетите милиони!

ВАХ мауму ! БЕХ не е бех !

Незаменими!!!

...и що така бре...мноооогоооо ще да е ценен този екземпляр.....

Променя ли нещо, ако тозо шопар подаде оставка, или не? Кой ще познай?

Ще подкрепим ли протеста или като на 26 май ??

Простотията българска няма свършване. Не може да се отхвърля оставка - това е личен акт и нежелание да се заема определена длъжност. А има ли задължание подалият оставка да остане на длъжността. Ако има такова, какво е неговото основание, на кой закон почива. И тези хора, които не са приели оставката, претендират че управляват нещо честно и почтено. Такава ни е всичката работа, затова сме на това дередже.

stankow

Може да се отхвърля. И може да се подава като искане за потвърждаване на доверието. И може да се изтегля даже. Има ли морал - оставката ще се оправи. Няма ли - безнадеждно е !

stankow

Ами така, ако с две думи го споменавате 1 път в месеца - скоро и бързо ще ви подкрепят. Аз дори не съм чул за този протест. Протест се готви с месеци - иначе е само разпиляване на народните сили и обезверяване на хората.

Милионите са наддадени! А Горанов, извършителят на това престъпно деяние трябва след като подаде оставка да бъде съден.

Ей, енергийното лоби няма оправяне. Какво значи не приели оставката! И съдът се прознесе, че оставката само се констатира. Тя е факт, откъде накъде някакви хора ще я приемат или отхвърлят. Да почва Петкова да ги уволнява един по един. А този човек трябва да си ходи. Той организира комплотите с цени на енергията по-високи от тези в Западна Европа и то преди изборите.

браво.

Що не си гледате животинките, където сте гледали до скоро и не оставите хората да си вършат работата. Успех разбирачи.

Този филм сме го гледали много пъти

Натискът от енерго-мафията е колосален, щом успяха да пречупят човек като Пешо-бута...

Колкото по-късно, толкова по-болезнено!

Явно се търси някой да бъде отстрелян, а стана практика в България вместо в затвора, оставка и тлъста компесация ( нерде пари, нерде имоти придобити по "законен начин") и 'ех живот здравей здравей здравей'

Да му се даде доживотен мандат на човека, за да е спокоен. Какви са тези оставки, които трябва сам да не ги приема. Теменужка Петкова да му осигури вечна позиция като директор. Пет години бил директор, трябват му поне петдесет!