БЕХ е очаквал по-голяма глоба, готов е да плати 77 милиона евро

"Булгартрансгаз" или "Булгаргаз" трябва да се отделят по собственост от холдинга, казва Иванка Диловска

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вие сте една пасмина нещастни некадърници и лъжци. Всичко това което ще се плати като глоба , ще се вземе от джоба на бългаския народ, от увеличение цените на ток, газ и др. Фирмите щели да си платят глобата, обяснява Тиквуня. Да фирмите , но те откъде ги съдират тези пари - от гърба на народа.

мушанка да утговаля не устно!?

виновни ? И кой ще плаща освен бюджета ? НЯКОЙ ДА СЕ САМОСЕИЗИРА ЗА ПРЕСТЪПНО ЛОШО СВЪРШЕНА РАБОТА В СЕКТОР СВЪРЗАН С НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ ? Боце и ГЕРБ няма ли поне да си посипят главата с пепел и да извадят няколко милиона от кумова срама ?

Тотална трагедия. Повсеместна идиотия и зависитост. Що не даде държавата тези средства на пенсионери или училища???? А да не говорим срещу какви суми сигурно се подписват в тази агенцийка, та 70мил. евра да са нищо работа.

Вдигаме тока с 10% и плащаме глобата без проблем.

Хвала на световния лидер ББ. Пак сме оправени доволно

с парите на данъкоплатеца.

ама глобата еднократна ли е или годишна ?

Под "държавна компания" крият руския монопол в доставката и транзитиране на газ!

За пред хората уж между руски и неруски газ и влияние докога ще я използвате в българската политика? На едната страна сте се подредили тези с Русия, на другата отборът против Русия. И двата отбора сте много богати, задоволени финансово с уреден живот във всяко отношение. Игра си играете на гърба на 'простите' хора или тези който не искат да ви вършат манипулациите. И сега кой допусна тази глоба, защо не се носи отговорност от нито едно физическо лице? След като е по вина на руския монопол, вземете парите от него. Какво се правите на великите експерти, и междинните станции, дето са разрешавали или неразрешавали нещо и все остават анонимни, защо? И така блъскате форумите с пропаганда, а България загива заради вашия дву и триполюсен модел. Хората в България искат да живеят добре и достойно, да не са са роби, нито на Русия, нито на ЕС, нито на САЩ, нито на който и да било друг. Но за съжаление това не се допуска, защото има много българчета, за които бягството от мизерията е първостепенно, пред борбата за оцеляване и благоденствие в собствената ни страна и при уважение на правата и способностите на другия. И понеже враговете са разбрали слабите му места, атакуват и превземат. Докога бе българи, ще живеете като предатели?

Ах, колко прекрасно, че е толкова ниска глобата. Направо ще плесна с ръце от радост. Само че за 77 милиона дали нямаше да могат да лекуват всички болни деца, чакащи лечение в чужбина?

А за безстопанственост някой????

Няма мераклии.

Остава да кажат още малко че имат пари да купят и цялата европейска комисия барабар с комисарите в ЕП хаха кви чудовища създаде ЕС

Благодаря ти Баце,че ни оправи само с 77 милиона...

той ни 'оправя' от доста време. Но, тук не е Франция, а нещо като Овчеландия :)