Байдън обяви нов икономически пакт в Тихоокеанския регион с 13 страни

Американският президент заяви в Токио, че администрацията му възнамерява да вдигне митническите бариери за Китай, наложени по времето на Доналд Тръмп

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

не се извиниха на Япония за атомните си бомби над мирни граждани, а сега искат да влизат в съюз...с Япония. Ако японците са истински самураи няма да допуснат тези скъм бегс да им натрапят "приятелството" си !

Япония днес е Япония поради АМЕРИКАНСЩАТА ИКОНОМИЧЕСКА, ВОУННА И ПОЛИТЕСКА ПОМОЩ след 1945г. Япония преди месец АФИЦИАЛНО предяви претенции за Курилите.....и тук му се спизди войната на Путя.

.....Така де да пропитам Виетнам не беше ли братска страна, на времето ме караха да работя ведна избрана от партийният секретар събота и заработеното отиваше в помощ на братският виетнамски народ, сега кво да не би и те да станаха с говедарите,...само питам?

Един от големите "приятели" на Русия за противопоставяне на ЕС: Индия (наред с Южна Африка, Бразилия и Китай) вече привлечен в това споразумение. Това е безспорен успех на янките и каквото и да се пише по форумите е определено гъзобрък за путлер!!

Такива споразомения бол

Така се прави, за разлика от рашистите.

ТОВА Е НОВАТА ПАРОЛА НА ХАЗАРСКИТЕ ДЖЕНДЪРИ! ДЕМЕК, БАЙ ДЪН СЕ БОРИ САМ СРЕЩУ СЕБЕ СИ! НЯМА ЛОШО, ТОЙ И СЕ РЪКУВА САМ СЪС СЕБЕ СИ, НЕ МУ ПРЕЧИ!

Алцьаймера почва да целува жълти пат_ки :)))) Мили очи,за да не анексират Тайван :))

китайските кукловоди на Демента източват парите на американските данъкоплатци.

Бедните американци направо да ги оплачеш