Банка продаде 250 милиона евро необслужвани кредити

Сделката ще бъде финализирана през октомври, купувач е Агенцияза събиране на вземания

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Арменецът ги е шитнал по 10 ст на лев и пак е на далавера от провизиите. А инкасатори и те са на печалба - 20 ст на лев да съберат пак е 100%.

Май са ги шитнали на 18 на лев. Или са ударили или тази агенция, която ги купува е някаква схема!

МИ нали днес Хампу се беше развихрил да ни обяснява колко е велик и как разбира от бизнес, конкуренция и прочие, а сега 250 млн. лоши кредити, че имало и в миналото едни други милиони. Арменска му фукня !

Всяка банка има лоши кредити. Това е част от играта. Проблема при банките не са тези кредити, а кредитите към СВЪРЗАНИТЕ ЛИЦА! ПИБ, СИК, ТИМ и сие...

как се забавлевам. Нали се сещаш, че след 1997-ма и ктб сички кредити са към сварзани лица кат пиб и сик, че и тим. щот тез, дет беха земали от навност ги убиха, изтезаваха или измреха. кой подложен на тормоза ше си го причини втори път?

Теглил пари, изял ги и ги изпил, после не иска да ги връща, и банките са му виновни, щото разбираш ли насила са му ги дали. Бай Ганя Балкански.

Тъпанарите теглят десетки хиляди заеми, купуват някое старо БМВ за 7—8 хил. лева, правят се на баровци и паралии няколко месеца, опукват всичко и после.... хахаха, пълни нещастници. Но онези ще дойдат дето събират парите и нека тогава да се правят на баровци... ще напълнят гащите, ама пак ще се спасят , щото мама и тати ще продадат нещо или те ще вземат кредити заради “умните” си деца.... пълен смях!

Не мога да им разбера манталитета на тукашните гъзари. Нямат образование, не работят, но като седнат в 20-тодишни германски кочини добиват манталитета на холивуски актьори.

Хаха сега как ще си ги вземете? "Как така са предоставили личните ми данни на 3та страна, без мое съгласие"? "Я си ете майката, няма нищо да ви дам"!

Стягай се младежо, щото ще ги върнеш с лихвите, ама не като на банката, а в пъти повече! Отърване няма, а и така трябва- някой тегли заеми, прави се на баровец, и после банката виновна.... нещастници! Ще ви скъсат шушоните да плащате!

бастисаха КТБ-то и разрешиха на другите банки дружно да свалят лихвите по депозитите,( но не и по кредитите), печалбата на банките покри и надскочи загубите от необслужваните кредити. И да ги подарят, пак са добре, а какво беше преди. По този въпрос нищо не се е изявил топбанкерът-химик. Защо ли?