17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Те да си оправят пощенските пратки, че по месец и половина ги мотат на Митница и взимат 15 лв. отгоре за няма нищо... Вестници и списания ми тръгнали да разпространяват... Това се прави само при излишен работен и интелектуален капацитет. И двете обаче липсват при БП...

БГ пощи ще разнасят за по-малко пари вестниците притежавани от Пеевски до всяко кътче на страната. Пощите ще губят пари Пеевски ще прави пари.

Егати смеха - ще ходим до пощата, на ма..а си у ..., да си купуваме вестник! И с колко да падне от 1 лв бе? Демагогия и пълно скудоумие!

краде се здраво и там ...

Местни избори 2019...

БГ поща е пълен боклук, слабо казано. Там всички "работят" по роднински връзки. Лятото имах гости от Финландия искаха да изпратят картички на приятели във Финландия. Кaртичките купихме от магазина но там nямаше пощенски марки за което отидохме в пощата, на гишето служителката не znaeше какви марки и как да се справи с компутера затова дойде друга "служителка" която и podskazvаше каво да прави. след малко дойде и трета " служителка" която не се намесваше в продажбата на пощенски марки, а ни ogleжdaше от главата до петите. Тя беше окичена в златни накити слабо казано около 3-4 кг злато. Ей така стоеше и ни оглездаше високомерно и нахално. след половин час купихме марките. и си излезнахме доволни. там имаше около 10-tina "роднински служителки " които вземаха заплата. за дома за семейството !!!!!

И в 21-и век кой чете вестници, освен дядовците по селата, неграмотни откъм технологии?

Абе пължовец, защо всеки ден влаковете закъсняват?!

Абе ГЕРБЕРСКИ тролове, стига сте писали глупости, че Гешев и Герб се борят серщу комунистите и БСП. 1. Това не е вярно. Ако Герб наистина искаше да се бори срещу комунистите щеше да изсветли ДС архива. Щеше да направи пълна данъчна ревизия на всички висши и ключови кадри на БКП и БСП. Щеше да разследва дейност на ДПС и т.н - тов НЕ стана. 2. Факта, че ГЕРБ крадат, фалшифицират избори и новини и преследват хора които са техни противници е безспорен. 3. Всеки който е застанал срещу ГЕРБ - като минимум е наречен комунист или Путинист или ватенка и т.н. Това е добрият вариант иначе ти подхвърлят дрога, белязани пари, вадят ти снимки от детството, може и голи, може и порно - важното е да бъдеш унищожен физически. Горните ТРИ точки означават едно - ДИКТАТУРА с явната подкрепа на ЕС. Оставили са ББ да си прави каквото си иска и той го прави. Жалко за нас, за нормалните хора за децата ни. Без значение кой от коя или за коя партия е, ако е нормален страда от ГЕРБ и ББ. Жалко за България - до 2050 изчезваме, а с ББ и по бързо. Дано в учебниците по история за изчезналата България да разкажат и нещо позитивно.... Жалко за нас.... Мъчно ми е и съжалявам ...... Сигурен съм , че днес поне няколко хиляди души са започнали да се подготвят за емиграция или са убедили децата си да се махат .....

Сетила се Мара да се побара - в Германия пощите се модернизираха и станаха конкурентни, у нас лелките с халваджийските тефтери с номерата на пратките. И не са виновни лелките - шефовете им са виновни.

В кой град става това ?

ГЕРБ имаха 10 години 100%во Управление на България ....ако искаха да променят нещо към добро можеха да направят България по-успешна от Чехия. ... ГЕРБ направиха България много по-зле от Румъния... ... Стига толкова ГЕРБ ,нужна е Промяна! Може БСП,може Десните ,може АнтиГерб коалиция от тях ! Не може ГЕРБ,не може ДПС ,не може повече Комбинация от тях.

Философията на Комуниста/"демократа" "Корупция е всяка сделка от която аз не вмемам нищо!"

Български пощи са голяма енигма...От една страна имаш чувството, че са останали в средата на миналия век- и като помещения, и като технологии, и като служители...От друга страна влизат в проекти, които съвсем не са от архаични времена- международни пратки, работят съвместно с митницата и могат да ни представляват пред митницата...Ама капацитет имат ли?!! Справят ли се? Подготвени ли са за това? Положението е трагично, най-вече откъм човешки ресурси. Пратките , за които поемат митническо представителство, отлежават с месеци...Да се свържеш по телефона и да разбереш нещо е невъзможно...А и когато след дългото отлежаване все пак изпратят документите към митница, от митница им ги връщат...И отначало...Някак си намеренията изпреварват възможностите...

На това министъра казва конкуренция.

Те най важното не правят да доставят прадки до офиси Други вирми пеечелян милиони вмето пощите.

Гешев е на ДПС а герб срещу какво се борят не знам, Борисов се бори да не му извадят пак от чекмеджето ония разследвания, които изскочиха ненадейно като падна правителството 2013 и после пак ги пробраха като пак стана МП

Умен ход! Следваща стъпка - производство и р-ние на грамофонни плочи!

Много си зле ако още не си разбрал, че истинските ценители купуват грамофонни плочи. Ама истинските ценители, не селските парвенюта които познаваш :-)

И става въпрос за истински плочи. Не Балкантон или съветски

От над век пощите доставят вестници и списания като абонамент, но държавата направи всичко по силите си пощите да загубят позициите си в пазарната ниша за свободна продажба. На практика за сериозните издания и сега всеки може да се абонира в пощите идаима доставка във всяко селище. Сега не ми се вижда възможно отново да се гради мрежа за свободна продажба навсякъде, тъй като клиентите купуват само 15-20 жълтички вестничета.

Алекс, града остава неизвестен, Във Финландия може да си купиш пощенски от всяка една киоска от всеки супермаркет. Тук всяка една фирма си има собствена поща в компутара, изпращам всеки ден пакети, разпечатвам си адресната карта в в къщи и само оставам пакета в пощата, след което мога да следя в интернет къде се намира пакета. Писмата са с лого на фирмата, пощенски разходи платени предварително. 10 лелки могат да си пият кафето спокойно в къщи, ходя в пощата само да оставя пратките или да получа ако има такива

Тъкмо това щях да кажа. Имаше един период, за ден ми освобождаваха пратките. След "реформите" им края на лятото, вече 3 седмици ни вест ни кост!

Точно това щях да кажа. Имаше един период, освобождаваха ми пратки за един ден (за София конкретно). Бяха направо перфектни. След "реформите" края на лятото, вече 3 седмици ни вест ни кост. На това му казвам падение.

Строители на бал и министърът? Накъде отиваме?

дьо дьо и пачки

Много точно и изчерпателно,но трябва да има изход-майдан,чакъл,павета.....

Господин Министър, Защо не дадете т.нар. периодика за разпространение от М. Китова, главен секретар на ИААА. Тя и без това активно се включва във всяка търговска дейност по доставки и поръчки. Таман и от тук ще изкяри нещо.

рапон каква шушумига бе при Софиянски , а сега се взе на сериоз.Долен нагаждач.

Това е смешно, вече почти никой не купува весници. Виж бюлетини се харчат та може да напечаташ повечко.

Отиваш с бележката на гишето, после митничарят попълва нещо, плащаш си ДДС-то на касата и си заминаваш с пратката! Обаче - минало бешело... Сега ходиш 2 пъти, като след първия ти прибират известието и НИКАКЪВ ДОКУМЕНТ НЕ ТИ ДАВАТ (и ако нещо "изчезне" - сещаш се, ти си си "виновен"). Чакаш месец - месец и половина. Освен ДДС-то плащаш още 15 лв. "за да те представляват пред Митниците"... Ако не искаш да ги даваш - ми вади си електронен подпис, AORI-MAORI и не знам си още к'во, па ходи да ти попълват данъчната декларация навънка за 60 лв... АБЕ УМРЕ КОНЯ!!!

Това ли е Щъркелът-пощаджия? Понапълнял е и няма да може да литне ми се струва...

Да, не доставят праДки! А фирмаджиите си крият адреЗите и няма като как да го намериш измекярина-шушуминга. А че чаСни партийно-подпомогнати се наеха да омаскаряват пощенската деятелност е факт, видим от Небесата. Ама който не е в стаята, не вижда какво е в нея!