Българската дигиталната икономика расте над 2.5 пъти по-бързо, отколкото в петте големи пазара в ЕС

Средногодишният темп на нарастване на добавената стойност в ИКТ сектора за последните 10 години е над 25%

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Миналата година била 0.01%, а тази година скочила и станала 0.025.

Всеки ден лъжи и глупости за всички видове икономики и ръстове у нас! Писна ми да ме мисля за малоумна!

Ей така я увеличават дигиталната икономика, 0x1=0, 0x2=0 това е двойно увеличение, 0х3=0 тройно увеличение, 0х4=0 четворно увеличение. Само който не се е сблъсквал с услугите на държавнат администрация да види що е то съвременно електронно правителство, само той не може да оцени това "УГРОМНУ" нарастване. Язък за бързия интернет, сваляй торенти народе и яж кренвирши от целулоза. Така съвременния Цезар-тиква, издържа нацията с хляб и зрелища. И територията е доволна...

Точно такаVп Така се отчита и ръст на икономика, инвестиции, износ и всичко друго! Именно затова не се използват реални цифри , а пъти, проценти и други такива врътки за прикриване на реалността!

Българската дигитална икономика работи за България на два куци крака. Аутсорсингът няма нещо общо.

Нещо не виждам кинти у хората,иначе голем възход,голем ръст на икономиката,печалби на банките и едрия бизнес,ама хората ходят като 'прошляци'

Българската дигиталната икономика расте над 2.5 пъти по-бързо, отколкото в петте големи пазара в ЕС Така е, точно за това личните данни на цялата нация се "разхождат" "дигитално" из световното интернет пространство.

"Нямало работа? Как да няма? Търсят се овчари! Агнешкото месо и овче така се търсят в цяла Европа. В зеленчукопроизводството. Ама той нямал [работа], защото бил IT специалист."

Кво значи дигитална икономика - Порно сайтове ли?

Аутосорсинг и разни интернет магазинчета. Нещо като Индия сме, но с хиляди пъти по-малки приходи.

Бай Ставри преди като прибираше овцете ги броеше наум, сега ги брои с елката на ксяомито.Бай Ставри си удвои дигитализацията!Изяж се, Ханс!

Сяоми-то, искаш да кажеш. В устата ги гледах шибаните китайци и няма по-точна транскрипция на български.

Всяка овца трябва да има паспорт и родословно дърво и .... абе - който не го мързи да чете в нета правилата на ЕС - за овцете. Овците са сериозно нещо - с тях няма ала-бала - трябва да дават мляко, за разлика от безполезното нещо, каквото сме хората.

Не е Българска.... а само се намира в България....

не си българин