17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Реалната инфлация е около 25-30%, с толкова са ми нараснали месечните разходи за домакинството, не знам кой я изчислява тази инфлация, ама си е претупал работата или са му казали до колко да я нагласи...

Брей,толкова сме зле ,че пак сме след Румънците. Е поне тук да бяхме на първо място-ама НЕ.

Аз също я изчислявам над 20 %, но на базата на новонапечатаните левчета. Тея стъкмистики ще излязат през носа на всички.

Ние сме в борд. Така че няма новонапечатени левчета. Има повишение на цените, обослувено от по-високата покупателна способност на българина.

Има ли поне един да се хваща още на тази стъкмистика. Реалната инфлация е поне 15-20%. Всичко друго е измишльотина. А специално за 523: Покупателната способност на българина се срутила тотално.

Абе кретен, когато една валута се обезценява се печата независимо дали си в борд или не!!!

Това не вярно. Лъжеш. Това да не ти е управлението на БСП то, когато инфлацията за един ден беше 15- 20 %. Реално поскъпване на стоки и ислуги НЯМА! Разбра ли троле съветски?

Много скоро ще сме на първо място по инфлация не само в ЕС но и в цяла Европа.Първи сме по смъртност, по инфаркти и инсулти.Първи сме по най-ниски доходи.За управляващите важното е да сме първи не е важно в какво.Те са и първи по крадене може би и в световен мащаб с оглед броя на останалите в държавата и бентлитата на глава от населението.Дано по-скоро се преселят на едно по.добро място за политиците- в казана.

Реалната инфлация през в страната през последната година е минимум 10%. Това обстоятелство, в съчетание с валутния борд и фиксирания курс на BGN спрямо еврото нанася тотална вреда на реално работещите фирми, които са експортно ориентирани!