17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За настаняване ли става въпрос или за транспорт?! "Сред страните членки услугите за настаняване..." следващ абзац: "Този тип транспорт е най-предпочитан..." Кой ви дава дипломи по журналистика не мога да разбера.

Не мисля, че дори един единствен човек в Дир-а има диплома по журналистика.... Съмнявам се изобщо да има някаква..... А ако има и въпреки това допуска такива грешки - дипломата му не струва и хартията, на която е написана.

Нали тук е забранено споделено пътуване и дори ако ти дойдат гости (приютил на размени начала ) пак може да имаш проблем =

В НАП също си раздадоха и 30 млн. лева бонуси, при над 20 несъбрани млрд.лв. за 2019 г. Увеличението на заплатата на Димитрова влиза в сила със задна дата – от 1 януари тази година и е свързано с повишаването на разходите за персонал в бюджетните организации за 2020 г. Димитрова има основна вина, ако са истина обвиненията на прокуратурата за несъбрани от хазната от 210 млн. до 550 млн. лв. от хазарта. Нейният заместник – вече в ареста, ръководеше ресорната държавна комисия, а шефът на дирекция Контрол в НАП дълги години е член на същата. Всеки месец те са получавали и са подписвали отчетите на лотариите. Чадър на чиновниците е министър Горанов.

то на много дъна спъпихме, ама и върхове бележим: по най-висока смъртност, по най-скоростно обезлюдяване... Абе, споко, има некакъв баланс, в златната среда сме.

не знам кой дава дипломите, ама ша ти шушна къде ги раздават -у Факултето.