17-11-2017 20-11-2018

Коментари

който харчи за алкохол и цигари повече отколкото за здравеопазване не заслужава да съществува.

КОГАТО СТАНЕ ДУМА ЗА ЛЕЧЕНИЕ И ЛЕКАРСТВА СЕ ПРАВЯТ НА МНОГО БЕДНИ НИМА НЕ РАЗБИРАТ ЧЕ КОГАТО КУПУВАТ И УПОТРЕБЯВАТ АЛКОХОЛ И ЦИГАРИ ДВА ПЪТИ ПЛАЩАТ ВТОРОТО ПЛАЩАНЕ Е ЗА ЛЕЧЕНИЕ А ПОНЯКОГА ЗА ПОГРЕБЕНИЕ

Бчакал съм за Филип Морис в Лузана. Три интересни факта: Най много се пуши в държави където има много стрес (примерно помня за Афганистан и Ирак имахме статистки. Търсенето на цигари там скочи с 500% след като започнаха войните и съм убеден че същето е в Сирия и други държави които изживяват някакъв катаклизъм). Себестойноста на една кутия Боро е 0.50 американски цента (конкуренти от Виетнам примерно пък, имат себестойност от 15 -25 цента). Нашата предпочитина печалба беше още 50 цента. Тоест, ние сме доволни да продаваме за $1. Печелим двойно и хората купуват повече, което ни прави буквално печатница за пари! За съжаление, акцизите в много държави ни убиват бизнеса, значително оскъпяват цигарите което води до по малко продажби...в Лондон една кутия сега е 12 лири!!! В Ню Йорк е повече! Ние не прибираме тези пари (отиват в държавната хазна) и само страдаме от намалените продажби. В Африка примерно, продавме на $1 и сме много доволни! Преди 10-15г намалихме количеството на истински тютюн в цигарите. Искахме да зависиме по малко от тютюно производителите. Лабораторията ни откри химикали, които заместват тютюна, давайки същият ефект на пушача, но за много по малка цена. Това беше един от методите да си увеличим печалбите, след като вдигането на цените на нашите продукти е монопол на държавите в които продаваме. И още един любопитен факт: Всяка цигара на Филип Морис, е направена за точно 10 дръпвания.

Толкова ли е зле работата? Направо затваряйте сергията тогава.

мдааа... бедна страна. А колко пенсионери можеха да нахранят с тези пари.

Те са ги нахранили, ама пенсионерите си купили алкохол и цигари. Ти като си се закахърил за пенсионерите, защо не ги храниш, ами все някой друг трябва да го прави вместо теб.

думата сарказъм ти е непозната