17-11-2017 20-11-2018

Коментари

а за тия където са катастрофирали има ли кинта

Много важно - колата е много яка - като плейстейшън е.искам я!

Афффтопилотът на Тесла-та излезе голяма Тесла.

Оригинален бе. Как се сети само да го кажеш...

И оня боклук Дада, да научи какво е баланс и отчет за приходи и разходи! Мърльо беден. Няма пари да си купи, ама агитира.

Ще им мине модата и на тези елктрокари. Пълни боклуци. Само за градско каране. Мой познат си купи. Вечер я кара на зарядната станция, оставя я, прибира се с колело , на другия ден ходи да си я вземе.

Китайското хихикащо менте, пак лъже, като това е очевадно тролската му същност. "Приятел бил си купил"... Ти нямаш приятели бе боклук. Дане говорим за лъжата със заряда и колелото. Тесла на зарядна станция в градко каране се нуждае от едно единствено зареждане в седмицата. Или тоя трябва да кара по 7-8 часа непрекъснато. Толкова тъп и нагъл е боклука, че лъжата му прозира от километри. Тоя приятел в блок ли живее? Щото като е ербап да си купи Тесла е достатъчно да има гараж с електрозахранване и да не търси зарядни станции.

Стига лъга бе хилеж

Първо тримесечие отчет на Тесла! Печалба от субдидии, продажба на емисии, и продажба на биткойни. Иначе пак на загуба!

Къде видя загуба бе боклук нещастен? 438 милиона е печалбата, като от Биткоини е 101 милиона. Тесла е продала 180 338 коли за над 10,3 милиарда, като печалба преди лихви, данъци, обезценка и амортизации възлиза на 1,841 млрд. долара. Това ли загубата, бе хихикащ дришльо. И това при положение положение, че средната продажна цена е намалена с 13%...

Хм, интересно що само в Китай? Нещо автопилота се е изгубил в превода там...

катастрофи е ясно - всеки може да ги предизвика. Въпросът е - ДАЛИ МОЖЕ ДА НЕ ГИ ПРЕДИЗВИКА? И точно в това е разковничето! Няма никактв проблем да направиш автономна система, която да работи добре в 99% от случаите (всеки студент по Изкуствен Интелект или Машинно Самообучение го мооже това). Въпросът е в останалия 1% (или части от процента) какво правим? Понеже точно там са скрити катастрофите и човешките животи... Кел файда, че ще минеш (автоматично) 500-километровата магистрала безпроблемно, след като след това при напускането ѝ или на оживена улица ще катастрофираш?

то да беше само софтуера.... тва даже вече не е теслА ами чиста брадва

Как бедните китайци са купили близо 300 000 коли Тесла... Уж изостанали, уж комунизъм. Май някой някъде пак ни лъже. Виж Мъск трябва да бъде съден за геноцид. Бил иноватор Ха ха ха. Иноватор е Никола Тесла а еврейчето си харчи субсидиите от данъкоплатците за бидони и електрокари.

Разбираема е омразата към прогреса. Даже машините са чупели простите хора. А колко добре беше в пещерите. Нямаше Тесла...

Еврейчето? Защо мислиш, че всички умни хора са евреи? И Хитлер мислеше така, пък си тегли куршума.

В Китай си е як капитализъм, комунистическа е само диктатурата отгоре