"Автомагистрали - Черно море" искат оставки в АПИ

От синдикалната организация настояват за решаване на проблема с неизплащане на заработените суми

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не защитавам никой. Ама всичко се решава с уволнения и оставки. После все идват такива дето казват, че ден година храни . И като за месец на този пост първо се учат как да вземат, после къде е тоалетната в министерството и ако остане време може и да почнат да се учат да работят.

При Борисов имаше пари за всеки и всичко 4 години. Който не беше поискал не му беше дадено. То увеличени социални, то за грантове за бизнеса, то за пътища, за газопроводи, за увеличение на доходите всяка година и т.н. Ебах това корумпирано правителство на Борисов, което е било след като е имаше пари за всичко. Приятели в Испания и Италия ми казваха ние тук се молим за такова корумпирано правителство като в България. Сега изведнъж няма за никой и нищо. Дори прибрали 500 милиона от магистрала Хемус. Да готвят белите автобуси за тези протестиращите партии. Жална им майка зимата! Днес казват, че и хляба се очаква да поскъпне значително!

И за медицински хеликоптери, и за линейки, и за пожарни самолети. За всичко!!! И за детската болница в сграда обявена през 2011 за негодна и за събаряне.

Първо да върнат авансите !

Другарю, не знам как живеете с отрицателен интелект! Ако бяха взели парите авансово, какво доплащане ще искат сега?! Как ви намират такива в Партията..?! Конкурс?!

сега се оплачете на гешеф