Австралия призова арбитъра след китайските търговски удари

Китай е най-големият търговски партньор, който "поглъща" близо 40% от австралийския износ

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

До Всички. Завидяхте им на австралийците. Злобата граници няма...

Австралийските англосаксъни да го духат. Полицейска държава, социализъм от близкоизточен тип. Копаме земята и сме велики.

Мдаааа!Тежко е да си американска подлога,а да печелиш от комунисти.Някак дуалистично и леко шизофренично....

tonk11

Значи като ти върнат шамара боли? Така е.

Австралия станала суровинен доставчик на Китай... до къде го докарахме...

до къде го докарахте?

Преди 20 години, като бях в Австралия в Сидни беше пълно с китайци, сега предполагам са още повече. Те китайците вече превзеха Канада, особено Ванкувър сега е ред на Австралия.

Затова сега всички американски,европейски,канадски,японски,австралийски и подобни фирми започнаха да изнасят производството си от Китай,като голяма част ще се пренесе в югоизточна Европа,което ще е добре и за нас,а Китай ще се сгромоляса с времето...

сгромоляса ??

tonk11

Я кажи кои са тия фирми?

Значи санкционираш високо технологичните им компании , месиш се във вътрешните им работи под давление на краварите , а после пищиш.

само западните идиоти могат да налагат санкции и мита... другите ако го направят са лоши и комунисти... :))

стана малко като в стария виц : - Обвиняемия, защо ритнахте кучето на съседа си ? - А то после защо ме ухапа ? :))

40 % износ за Китай, а устите им големи! Австралийци, уморете Китай от глад, като им спрете храните, както ние уморихме Русия от глад, като им спряхме имамбаялдъто!

санкциите работят, лошото е, че първо ги усеща обикновенния човек, а не тия ментовете, които управляват страната.

Време е ЕС да наложи зверски мита на всички боклуци от Чайна, едни мита от 80 % за всичко идващо от Китай, ще помогне за възстановяване на европейската икономика!!!

Милиард и половина жители, срещу петстотин милиона Пак ще тръгнем на война!

и остатъците от запада начело с боклука ФАЩ ще умрат от глад тъй като вече не могат и един пирон да произведат.А и няма кой -там останаха само старци, афроталибани и араби.

tonk11

Ама няма после да ревеш като прасе, че цените са високи нали? Щото спирането на вноса от Китай ще вдигне цените на много неща а заплатата ти няма да се индексира с тази разлика. Това осъзнаваш ли го?

света да задължи китай да си внася ечемик,да не ми се хранят с прилепи

или по точно остатъците от англосаксонската диктатура остана в в миналото.Няма вече от къде да издевателстват, да крадата да смучат като кърлежи.Осната им само жалката пропагандан. Сега са треторазрядно военно политическо и вече доказано икономическо джудже, начело с хартиеният тигър САЩ.

С Китай има едно решение - никаква търговия. С това ще пострадат единствено любителите на китайски чай.

Всеки иска да търгува с китайската комунистическа партия!

хаха като се бъркаха във вътрешните работи на Китай и им налагаха санкции и тръбяха навсякъде, че Китай са пуснали вируса и трябва да ги съдят не реваха, сега Китай като ги удари и взеха да реват като поср..ни

бай Китаец рови и в твойте гащи! Ти него ли ще пазиш ?

кОМУНОИДНАТА ПАСМИНА тук се съюзява с всеки бил той талибан,терорист или долнопробен мошеник щом е с/у САЩ и запада защото така са ги зомбирали ватенките,че те друго освен световен комунизъм не виждат но пък вирусчето си ги прибира всеки ден по 150 парчета и до напролет няма да остане никой от това разлагащо се вече зомби поколение от миналото-успех на срещата със създателя :))))

Откак Китайците се научиха да не ядат само гарнитура , положението се напече .

Китай е най-опасната диктатура , която бавно и методично завзема света :((((

единствената диктатура на света, която се опитва да диктура на целия свят как да живее, с кой да търгува и т.н. са реднеците от САЩ

Братчет , теб трябва да те направим колхозник в Сибир !

Той "123" е бивш доносник и редовен плювач тук та дори не отразяваме простотиите му:))))

Вашта мама демократична. Когато се бъркахте в Хонконг, налагахте санкции и безобразничехте, не искахте арбитри. Сега, като ви шамаросаха и веднага подсмърчате пред чичко арбитър. И какво, като искат арбитър, той какво ще направи? И защо не си свършите работата без друг да се намесва в отношенията ви с Китай или сега усетихте дебелия? Трябва да си рядко тъпо парче да се връзваш на американския акъл и да дразниш най-големия си търговски партньор, от когото ти зависи 40% от износа. Все едно да се изпикаеш в чинията, в която ядеш, да не кажа и по-лоша дума.

Когато Китай въвежда ограничения е много е много лошо, но когато Западът го прави е свръхдемократично !!!