17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кой болен мозък реши, че сме много, че децата трябва да плащат за цинизма и простотията им? Съдбата да ги накаже както те искат да съсипят света

Тази авио компания е собственост на тези, които притежават Файзер. Добро утро овце, боцкат ли ви с отровата си?

Дира ваксинира ли си модераторите дето трият коментарите?

Майкрософт (Microsoft), Гугъл (Google) и Фейсбук (Facebook) Спрете се с тия глупости бе, дирници.

Интересно е че всички дето рекламират задължителна ваксинация Нетфликс, Четирите водещи авиокомпании и Файзера са с едни и същи собственици!!!! Така че е нормално да си насилват служителите....Реално Авангард, Блякрок и още два три фонда държат повечето западни компании, федералния резерв, така че не доста уйчета ще преглътне простолюдието докато се пороби!!!

а какво ще стане с въпросната авиокомпания - а и всяка друга дръзнала да налага този фашизъм - ако всичките и 67000 служители не отидат на работа? за колко дни ще забели корема?

Видях следният коментар в друга медия: "И принуждаваше всички, малки и големи, богати и сиромаси, свободни и роби, да им се тури белег на десницата или на челата им; 17 за да не може никой да купува или да продава, освен оня, който носи за белег името на звяра, или числото на неговото име." из Библията:Откровение гл.13 Подготовката е започнала.

След като са на 90% ваксинирани, какво им дреме че малка част не са и могат да се разболеят. То си е за тяхна сметка. Или пак налагане на покорство. Уж ваксинирани на 90% и ходят всички с маски да не заразяват другите с маскат акоято именно Фаучи каза че не предпазвала през март миналата година.

Галоши тъпи не разбрахтели че ще ви боцкаме та ревете на умряло.

нека да кажем, че това поведение на "демократите", които поведоха истинска война с всички и всичко не ни се нрави особено и ще има сериозни, огромни последствия, дори за педофилчетата, които са на мерника на гугъл рекапчата, а гугъла ще бъде унищожен!!!! решението е взето!

)--{;;;;;;;;;}=-------------- ~

-не бе, от какво съм по-тъп от черните, които също са си загубили трабитата на меркел по повода) от какво съм тъп, губещите по всички световни показатели! ? :-)))

"Добавиха още 3 странични ефекта на ваксината "Джонсън енд Джонсън""

кой, кой кой даде права на лабораториите в ухан на всемирна зараза с "вирус" и с това да предизвика масова психоза? това е въпросът, джендърчета и руското плямпало путин!!!! "марсианците!" :-)))-

)--{;;;;;;;;;}=-------------- ~

нека да кажем, че това поведение на "демократите", които поведоха истинска война с всички и всичко не ни се нрави особено и ще има сериозни, огромни последствия, дори за педофилчетата, които са на мерника на гугъл рекапчата, а гугъла ще бъде унищожен!!!! решението е взето! report: всички протести на гейувете са унищожени! съвсем сериозно!!!

)--{;;;;;;;;;}=-------------- ~

моментът е важен, защото започва виетнамската война на "демократите" с неваксинираните... по-късно парижани ще гледат как макрон се оттегля на американски хеликоптер с обозначения "нпо" - "сзо" !!!! :-)))

Май си пил керосин със захар, та пишеш такива глупости. Апропо, един деликатен куешчън, вирусът разбира ли от демокрация и плурализъм? Когато пием антибиотици ние избиваме ли бактериите или учтиво ги каним да си стягат багажа и да ни избавят от присъствието си? Вие тъпите антиваксъри не разбрахте ли, че въпросът е на живот и смърт и, че колкото по-нисък е процента на ваксинираните толкова повече мутации на вируса ще се появяват ( и то по-опасни) и толкова по-дълго ще се въртим в този омагьосан кръг. Ама ти продължавай да ми хленчиш за правата си...

"демокрацията" изяде децата си, просто кеф!!! ами новините ви на педеофилите се въртят в кръг... още нещо, преди да вземеш пътя... :-)))

А сега МОЛЯ, отговорете на тези въпроси? 1. Тези, които са ваксинирани ЗАЩО ТРЯБВА ДА НОСЯТ ОЩЕ МАСКИ? 2. ЗАЩО ВАКСИНИРАНИТЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ТРЯБВА ДА ИМАТ PCR или АНТИГЕНЕН TEST ЗА ПЪТУВАНЕ, КОГАТО ВЛИЗАТ И ИЗЛИЗАТ ОТ ВСЯКА СТРАНА, КАКТО НЕВАКСИНИРАНИТЕ? 3. ВАКСИНИТЕ ПРЕДПАЗВАТ ИЛИ РАЦПРОСТРАНЯВАТ ПОВЕЧЕ ЗАРАЗАТА? Чичо Д-р Фаучи. каза още през Март, че маските НЕ ПРЕДПАЗВАТ, НО ВИЕ/ВАКСИНИРАНИТЕ ПРОДЪЛЖАВАТЕ ДА НОСИТЕ СВОИТЕ НАМОРНИЦИ ... СЪЩО КАТО НЕ-ВАКСИНИРАНИТЕ, ЗАЩОТО МОЖЕ БИ СТЕ ЗАЩИТЕНИ ПОВЕЧЕ от НЕ-БОЦНАТИТЕ !!! ЧАКАМЕ ОТГОВОР ... и не забравяй да си направите тест, преди да отидете на море в Гърция. Приятен плаж.

)--{;;;;;;;;;}=-------------- ~

)--{;;;;;;;;;}=-------------- ~

Абсолютно правилно. Скоро огромен брой фирми ще пшоследват този пример. Да го духат антиваксърите!

а какво е "пшоследват"? многониката соросовагина? ти поне да беше педофил от системата на педофил-масоните, ама не си! :-)))

Верно си тъп!

от какво съм тъп, губещите по всички световни показатели! ?

)--{;;;;;;;;;}=-------------- ~

Охо, всеки решава сам какво да сложи в тялото си! Не е необходимо да провокираш различните от теб. Аз ти предоставям всички мои дози пожизнено!

Тъст ми е пострадал доживот от ваксина - изгубил е голяма част от слуха си като е бил на по-малко от годинка. Кой ще поеме риска от подобни инциденти при такова извиване на ръце? Ти ако беше на мое място щеше ли със спокойствие да разрешиш каквото и да е ваксиниране на детето си, което гарантирано носи 25% от гените на дядо си? Нещата не са толкова прости, колкото изглеждат, хората не са машини, и се знае много малко за това как всъщност работи имунната ни система, и какви са скритите последствия от подобни интервенции!

никой не е учуден. диктатурата на "демокрацията" го позволява! :-)))

)--{;;;;;;;;;}=-------------- ~