Атанас Пеканов: Нямам намерение да влизам в политиката след края на служебния кабинет

Работим по варианта да получим средства по Плана за възстановяване още в края на тази година, каза вицепремиерът

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Жалко, че Радев не взима пример..

Той е ментор! Пример взима само матряла!

То па един Ментор. Цялата му работа е като Вера Су-то , пробита и заседнала в тинята.

Сегашните серсеми пак няма да съставят нормално правителство и сегашното служебно правителство ще се трансформира във временно правителство,с малки размествания. И тогава маските на СТАТУКВОТО (овчите кожи) ще покажат истинските вълци - овчари на стадото гои. Тогава ще се разбере кон боб ядели и турчин в джамия пърди ли?

Разбира се че нямаш намерение да оставаш в политиката! ЕС-то като ни върне Плана за възстановяване, нито ти, нито хунтата, нито мутрата Радев ще носите отговорност.

Оставете Пеканов на мира ! Той го каза преди месец , че няма да влиза в Политиката ! Нека се съсредоточи на плана за Възтановяване и да търси пари къде са отишли от миналото правителство ! Днес гледах политическото предаване в БТВ , ама Чолака много прост , Борисов все такива събира около себе си , тъпи и безотговорни !

Браво на Пеканов ! Ще гласувам за Румен Радев , единствения Националноотговорен Президен от 1989 година до днес !

Ама разбира се! Ти си там да свършиш мръсната работа на някой, която ще струва стотици милиарди евро на българският гражданин и да не понесеш никаква отговорност за това, защото си просто една тъпа еднодневка.

Атанас Пеканов е много готин, бих гласувал за него!

Ех.... в началото бяха 60 млрд. ама това вече никой не го помни... Заради безхаберието на ББ и сие останаха само 12. Един вид "като не ги вземем ние - никой няма д аги вземе' . Ха наздраве