Асен Василев очаква пикът на инфлацията да е през март-април и да не надхвърли 10%

Определи бъдещия бюджет като „социален“, защото в него са заложени мерки за подкрепа в редица сфери

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ТОЗИ, ОЧАКВА! ТОЙ НЕЗНАЕ, КАК И С КАКВИ ИНСТРУМЕНТИ НА ДЪРЖАВАТА ДА СЕ СПРАВИ! Е, НЯМА ТАКИВА НАГЛИ ЧЕРВЕНИ Г0ВЕД@! БЛАГОДАРЯ ТИ, МАТРЯЛЕ!!!

Каквото и да ни убеждават, просто Киро е пордавач на хранителни добавки а Кокорчо на самолетни билети. Просто нямат опит и им трябва време да се научат. Учението ще е на наш гръб, дано не направят големи поразии само.

Кокорчо, какво стана с 8 милярда които събра, като спряхте кражбите на ГЕРБ? Вие ли ги откраднахте с Кирето

Тя инфлацията е вече между 50 и 100 процента! И тоя бастун ще ни убеждава в обратното! Дори и безмозъчните БГ-кретени(98%), дето гласуваха за тая долна смрад, като си отворят хладилниците и идат до най-близкия магазин и виждат колко е всъщност инфлацията. Ама кой го боли грездея за тая безмозъчна рая? Като няма мозък - да тегли и да я шибат през гащите! По-важното е, че Муньото пак ше папа по 15 бона на месец, а Десата ше друса хора и ръченици!

А, амчи как тъй,бье?

Асане, инфлацията е 40 и нагоре процента, при положение, че ни я представихте като 7. При тези 10 за които говориш, още 50 ли да очакваме?

Абе боклук знаеш ли какво е 10 % официална инфлация ???????? Ако има такава това значи мор за всички

Моля някой да ми обясни, защо теглиха по 500 милиона всеки понеделник? Къде са тези пари, в кой бюджет са заложени, за какво се използват. И също така, моля някой да ми обясни как се бори инфлация с доходи, които я изпреварват? Мерси

Две трети неглаували,а мадурките тия ви доставиха.Мазни обещания ,а малумни цени изпълниха,Заеми огромни теглят всяка седмица,няма обяснение на това население,за какво ги харчат,ама един доказан лъжец и един доказан крадец ще ни смажат доКРАЙ

КОЛКО понеделници имате предвид?! През 2021 г. е взет 3.8 МЛРД. лв. НОВ държавен дълг. При ЗАЛОЖЕН държавен дълг в Бюджет 2021, направен от ГЕРБ, 4.5 МЛРД. лв. Т.е., новото правителство е взело 700 МЛН. лв. ПО-МАЛЪК дълг ОТ ПЛАНИРАНИЯ. Във ВСЕКИ бюджет има планирани ПРИХОДИ и РАЗХОДИ. Големите РАЗХОДИ се изплащат обикновено ПОСЛЕДНИЯ месец. ... ИНФЛАЦИЯТА в голямата си част е внесена ОТВЪН. И се определя от ЕЦБ. МАЛКА част се дължи на ВЪТРЕШНАТА спекула. Държавнити помощи КОМПЕНСИРАТ отчасти инфлацията. Не е български патент - целият свят го прави.... Държавите раздаваха НА КАЛПАК.

Абе миндил, цял ден седиш във форума да обесняваш как не са боклуци новите мошеници!

tonk11

Тоест искаш да ми кажеш, че имало още 700 милиона да се теглят ама не им стигна времето а? Нищо де, ще наваксат май. Отделно нали бяха събрали 2 милиарда повече от предвиденото? А кога ще видим за какво отидоха?

6 МЕСЕЦА след ШАЙКАТА: " Бюджетното салдо по държавния бюджет към 30.11.2021 г. е положително в размер на 10,3 млн. лева." 1.4 МЛРД. лв. ПОДОБРЕНИЕ на ДЪРЖ. БЮДЖЕТ. ПП: ФР към същата дата - 30.11.2021 г., е 12,844.6 млн. лв. Преведено за гербави - НАД 12.8 МЛРД. лв.

Кой мислиш, че ти чете простотиите тука, а?

Тя сега надхвърли 30%,тоя ми говори за 10% март,тя до тогава ще е 50% тая инфлация,мазало ще става,народа в скоро време ще избухва и ще видите вие истинаката промяна!

А оставката ви кога?

По-некадърно правителство не сме имали от Жан Виденов до сега

Кой ти каза лога пак ще крада здраво?

Асенчо, нещата май наистина отиват към бой с жълти павета и бял автобус

Още лятото само хляба се увеличи с 45%,а олиото а сирането менте ,и отам всичко е нагоре якоооо

той-чо написал, че новото правителство ИЗХАРЧИЛО "всички резерви". :))) КАК се харчат РЕЗЕРВИ, които НЕ СЪЩЕСТВУВАТ?! Шайката остави ХАЗНАТА с 1.385 9 МЛРД. лв. бюджетен ДЕФИЦИТ / в кр. на май 2021 г. /. ДЕФИЦИТ!!!

Toва не е вярно, мухлъо такъв!

Е мухла

Четете, мухльовци и мухльовки: "Бюджетното салдо по държавния бюджет към 31.05.2021 г. е отрицателно в размер на 1 385,9 млн. лева." И понеже сте мухльовци - КОПИРАНО от сайта на МФ за ИЗПЪЛНЕНИЕТО на ДЪРЖАВНИЯ БЮДЖЕТ.

Пресметнах сам очкваната инфлация за първото тримесече и тя е 15%. Оставка за Кокорчо.

И оставка и за Кирчо, че те двамата вървят в комплект

Кокорчо, понеже аз съм тъп, бих искал да ми се обясни следното. Направих си труда да сравня цените на, мляко, олио и масло, в България, Кипър, Великобритания и Швейцария, магазина е лидл, говорим за най обикновенни марки. Та оказа се, че след превалутиране, цените у нас на тези стоки са по - скъпи отколкото в юКипър и Великобритания, маслото в Швейцария е по евтино, другите неща малко по - скъпи. При съпоставяне на доходите, дори и квартирите и жилищата там са по евтини като абсолютна стойност, демек по - малък процент от доходите отиват за тях, да не говорим за бензин 2.50, срещу 1.6 евро например. То въпросът ми е, Вие всички ли ни мислите за малоумни, или просто толкова си можеге ?

Драги 80-%ови, Бюджетната 2021 ЗАВЪРШИ с ПО-МАЛЪК бюджетен ДЕФИЦИТ, ПЛАНИРАН от ШАЙКАТА. ПОДОБРЕНАТА събираемост на ПРИХОДИТЕ със 7.9 МЛРД. лв. позволи вземането на ПО-МАЛЪК ДЪРЖАВЕН ДЪЛГ, ПЛАНИРАН от ШАЙКАТА. За майтап - вчера СЕВДА ТВ се включи, за ДА ПЛАШИ с ДЪЛГОВА СПИРАЛА :))) ... Бюджет 2022 "застъпва на РЕАЛНИ отчетни ДАННИ, а ДОСЕГА бюджетите са стъпвали НА ПРОГНОЗИ..." И ВСИЧКИ прогнозни бюджети на Шайката ЗАВЪРШВАХА с АКТУАЛИЗАЦИЯ - разбирайте ВЗЕМАНЕ на НАДПЛАНИРАН ДЪРЖАВЕН ДЪЛГ. ПП: Бюджет 2022 е качен на сайта на МФ. За ПЪРВИ път РАЗХОДИТЕ са РАЗПИСАНИ ПО ПЕРА. 80%-овите, за съжаление, се затрудняват да намират информация. Хеле пък да я разберат...

тъпи, хунтата два пъти преправя тоя бюджет! и въпреки това похарчи всички резерни и още 9 000 000 000 лв отгоре!

Ало, УМНАТА, би ли припомнила КОГА новото правителство ПОЕ държавата?! Пък аз ще ти кажа ФАКТ - Бюджет 2021 е АКТУАЛИЗИРАН САМО веднъж, за ДА ПРЕРАЗПРЕДЕЛЯТ НАДСЪБРАНИТЕ приходи. / Актуализации заради НОВ ДЪРЖАВЕН ДЪЛГ са ЗАПАЗЕНА МАРКА на Шайката, която за 10 години УТРОИ ДЪРЖАВНИЯ ДЪЛГ./ А 3 МЛРД. лв. СА ПРЕХВЪРЛЕНИ за РАЗПЛАЩАНИЯ през 2022 г. Капиш ли, УМНАТА?!

Какво ме интересува бюджета плюс,минус ние гледаме цените в магазините тройни,петорни в сравнение преди две години,с много пари малко продукти

Хъм...По данни на статистиците за 1 година цените на хранителните стоки сапоскъпнали с 23%. Днес го посочиха. За дизела, бензина, тока - отделно...Дори акулите по имотите отбелязват че цените отиват нагоре...Въпрос към Кокорчо - Какво да те правим щом инфлацията надмине 10%, а на годишна база 4% ? Сам ли ще подадеш оставка, ще се оправдаваш с Нинова и остатъка от БСП или ще се бием ?

Изчегъртвате ли а хлапета, айде изчегъртвайте де.... нещо май баницата без сиренце била а....

Не говоря за вас Асенчо, а предците ти. Ти си просто един страхлив некадърник. МАРШ БЕее.

Ей комуно-демократически синчета, некадърни синчета, нарочно затворихте заводите от бащиното време, сега да сме късо вързани. Ще видите на въжето. Неизбежно е.

всеки ден в София се извършват 100 покупки продажби на жилища,годишно над 30 хиляди. Вие тролите и Копейки взимате. гледайте в магазините пазаруват хората и за празници ,тапи по пътищата за почивка в Гърция.

Тоя пухкав педераст ни изпразни джобовете както и цялото гейско правителство на Ушака Новите оправляващи буклуци минаха и управлението на Виденов ликвидираха Нацията

руската политика ,намали газта в Европа и се повиши цената. като се добавят кражбите и корупцията на ГЕРБ и ДПС ,липса на събираемост от дължими данъци от хазарт Правителството работи добре и намали щетите до минимум.

Дам, те ГЕРБ и ДПС са виновни и за студа през зимата, ако не бяха те сега щяхме да се печем на плажа на слънчака

Абе селяк долен ти можеж ли да сметнеш какви бяха цените при Баце и сега

Асенчо се удари две бустерни ваксини на куп и се махай вече. И при Боко беше зам.министър и там беше кръгла нула. Айде хамериканците да си те вземат обратно. И да не забравиш за бустерите ей, боклук.

За каквото гласувахте това и получихте. Айде сега духайте супата (ако можете да си позволите топла супа де, че с тия цени...).

Там е работата, че не гласуваха за ПП, мунчовата хунта ги спечели с машинките на мадуро за да се излезе от политическата криза

Комунета не обичат супа те ГЪЛТАТ Малебито

Е затова не трябва да се връзваме с еврото, за да ни ми дават за пример Германия как бошува с инфлация...Ако Боко се беше стегнал и не беше печатил в рамките на резрва допълнително кинти за да дава на Алибегов и дружките му тук щяхме да сме по - добре, а не в момента да су чудя да се топля ли с тези хартииики или да ходя да си платя газа с тях!

Ако не беше въведен валутния борд, сега всички щяхме да сме милионери, нищо че един хляб щеше да е няколко милиона, важното е че щяхме да сме милионери

Ще рече, че стойноста на 100 лв, е равна на 90 лв.! Търговците за да изравнят тази загуба, увеличават цените и нещо, което е струвало 100 лв., струва 110 лв.! А това значи, че инфлацията ни удря двойно! Да благодарим на Румен Радев, Кирчо и Кокорчо, лицето Трифонов и Христо Иванов- Бойкикев!

А ние очакваме още февруари да не сте на власт. МАРШ БЕ.

Февруари - бюджет, Март - актуализация ;) Семейство Лореал едва ли ще дочака кинтите за развитие.

На тоя сме му нещо като поредна курсова работа в някой университет. По зле няма накъде.

алчен хирец е този Асен

Тук в България след месеците март и април ще останат само цигани и политици. Взаимно ще се допълват едните крадът и лъжат и другите крадът и лъжат.

само за първите девет дни това правителство похарчи 9 000 000 000 лв! и никой незнае за какво!

А това как е василев??? Съпругата на министър Даниел Лорер, Виолета може да се похвали със завидна имотна декларация и спестени пари в банката. В документа тя е декларирала 29 различни собствености, с 10 повече от тези на вътрешния министър Рашков, като: апартаменти, магазини, места с право на строеж и други. Преобладаващата част от тях са във Варна и Кранево. Стойността им приблизително се оценява на около 800 хиляди лева. Отделно семейство Лорер притежават 6 ниви и са спестили в банката сумата от 275 хиляди лева.   Виолета Лорер от дълги години работи в екип с настоящия финансов министър Асен Василев ОСТАВКА!!! АМА БЪРЗО!!!

Очакваме пикът на нородното недоволство да ескалира на 08/02 и са измете променковците. После и грозната жаба да си ходи.

Някой местен да се заеме да управлява преди пада на райха, някак отива, но установен в САЩ да идва тук е идиотизъм. Подобните на него в Кабул сядаха на крилете на самолета да спасят кожата, тези няколко клоуна да поемат обратната посока, не зная, евентуално да имат дългове от хазарт за връщане, към някакви неприятни хора;)

10% инфлация и 10 милиарда заеми за годината. Супер. Продължаваме промяната. За 2 години 20 милиарда заеми никой досега не е усвоявал. Пък и нищо не се предвижда да се направи. Всичко е замразено. Само ще лапаме и ще правим чертежи на четирилентови тунели под Шипка.

Махай се, години наред ще трябва да оправяме щетите, които нанасяш на България...

ИНФЛАЦИЯТА Е 10% ВСЕКИ ПЪТ КАТО ХОДЯ ДА ПАЗАРУВАМ

А бе, Асен Василев какво работи? В отдел "статистика" ли работи или е вицепремиер? Не е ли негова работа да се грижи за намаляване на инфлацията, вместо само да ни информира, колко е зле положението?

Спецов не казва колко е гушнал А вие си бройте стотинките

При това НАП не е частен концерн, а държавно предприятие, което не произвежда нищо и няма никакъв оборот! Да се раздават бонуси в НАП е да се раздават парите от данъците ни! Парите от вноските ни! Кражба! Престъпление, нямащо равно на себе си!

Този е най-високоплатеното жиголо. Тва е го са имаш клиент министър

10% месечно ли бе Асенчо?

Седмично!

Март- Април като гръмне мораториума, ще трябва да внасяме павета...:)

Този глупак стряска с некомпетентност !!!

Абе василев, нали се крадеха 8 милиарда на година бе бастун смотън!?!? ЗАЩО взимате нови заеми??? Щяхте да спирате течовете и всичко да цъфне........., какво стана бе мерзавци? ОСТАВКА ИЗМЕКЯРИ!!!

Сумата на общия обем на ваучерите - ТИ МИЗЕРНИК КАК ЩЕ НАКАРАШ ФИРМИТЕ ДА ЗАВИШАТ ?

А каква ша е инфлацията след като Путин влезе и УкраIна и нема гас и мас

Победителите ще си разделят Сибир И всички ше станат богати

По-скоро ще видиш, как изглежда ядрена зима, сельо. Краварите винаги са много ербап, но войни правят само срещу слаби противници. Срещу Русия се пробват чрез цветни революции в околните държави, но все по-малко им се получава.

Нии българите си заплюваме Коми протокол там имаме традицинно присъствие

Изпуснахте момента, при виденовата зима около средата на януари ако добре си спомням, всичко избухна. Ако сте се сетили - сетили, ако не, да сте... никой ви не е крив.

10% инфлация, господина го намира за нормално?!?! От къде се пръкнаха тези недоносчета? Предполагам, че ГЕРБ са виновни и за това? Нали имаше пари, кражби, които щяха да бъдат спрени, а сега се оказва че официално ни говорят за 10% инфлация и то до март!!!!!!!!!!!!!! До кога ще оправдават всяко тъпо и некъдърно рашение с ГЕРБ и до кога ние ще блеем като овце?

кокорчо гледа "умно" ...ясно каква ще я свърши.ха.ха хта ха