Асен Василев: Никой не е търсил 700-те млн. лева от хазарт, а следите са замитани

Общата несъбрана сума от хазарт достига близо колосалните 700 мнл. лв., съобщи финансовият министър

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От Бочко и Горанов. А Черепчето като се върне да плати в троен размер.

Пич, ето затова не те искат от Сарая/Слави!!!

Е, ами сега!

А що не ги откри и внесе с помощта на Спецов? Или не остана време от предизборни простотии?

Горанов да ги връща, заедно с дъртия мушморок, специалист по епидемиите и финансите. хе-хе

Герберчета, каква излезе? Че Бойко му е подарил тия 700 млн на черепа. Той пък му се е отплатил с кюлчета и пачки. Следващия който каже нещо череп, протести, мунчо, да си ЕБПМ

E па Горанов нали си купи некви имоти със спестявания, че не плаща наем в апартамента в който живее...

Ще съберете, ама другия път! Това не са данъци, а такси. Имат 6 месечна давност. И Божков си е декларирал по закон и си е внасял декларациите! Кьорав карти не играе!

Горанов + ББ равно Божков

Герберите оставиха Божков да кадрува в комисията по хазарта, пък сега всички други, освен те, били хора на Божков.

защо нее забранен всикият хазарт на часниците след като няма контрол, или щот никой не спазва закона да ги отменят?-както често се прави

Норамлно гешевтурката не разследва нищо от кражби и далавери на мутричките от ГЕРБ :).

Горанов сего ремонтира новите си офиси . Потърсете го там и да ги плати .

"Комисията по хазарта беше закрита, всички хора бяха разпуснати и дейността беше прехвърлена на друго място. Това според мен не е случайно, то е направено точно, за да няма проследимост кой какво е правил. Но прокуратурата може да проследява лица и извън Министерството на финансите" Може, но не с този главен прокурор....

Държавата не печели нищо от хазарта - направо да го правят незаконен и да се приключва.

не бъркай комисионерите със слугите.

Една от многото попари на меринджея Vladi G.

Горанов и Борисов трябваше вече да са излежали част от присъдата си - 700 млн са това.

В Магнитски пише, кой ги е замитал . Както и един лидер на партия, който е взимал рушвети. Той сега обикаля по села и паланки и ръси мозък.

Асечно затова не те сакаме... много говориш и то все неща които са табу....

Търкате ли?

Асенчо, скрий се, какиното - вече си изпълни партийното поръчение, а и добре ти лъсна "кристалното минало"

плаща троле Вожда от чекмеджето??

"Т.е. не само, че не са си търсили парите, но има активни действия, които са позволили тези пари да не бъдат търсени и да не бъдат събрани" КОНСТАТАЦИИТЕ НЕ СА ДОСТАТЪЧНИ. Дългата ГЕРБ-ава скамейка към ЦСЗ НАЧЕЛО с Гражданина Борисов, гражданката Менда; Бездомния; Ананиев, шефовете и членовете на Държавните ИНСПЕКТИРАЩИ комисии и всички СПЯЩИ отговорници! А ЧЕКМЕДЖЕТАГА с КЮЛЧЕТАТА и ПАЧКИТЕ и ПАЛАТИТЕ на Шехерезадите - КОНФИСКУВАНИ н полза на държавата. В ЦСЗ няма да плащат наем, ток, вода и храна. ... НЯМА ли КОЙ да арестува Шайкаджията за ЛИПСВАЩИТЕ 700 МЛН. лв. в ХАЗНАТА САМО от хазарта?!

По-малко, отколкото на теб Мунчо от подаръчната торбичка

Да така е много говори и нищо не казва....а камо ли да има и факти. Безполезно бърборене...

Ами Гешев започна да ги търси и лешоядите на Радев му се нахвърлиха, начело с мунчо. Защо ли?

Да не е един черен, прост, дебел и трътлест? Щото напоследък и аз го виждам често напоследък... Преди се криеше като шумкар.

мизерия, 2 офиса за фирмата.....е виж ги червените бай Рашко милиционерче министерче с 16 хапартамента от преподавателска заплатка...а? Червенушките са така преподаватели и крупни имотовладелци!

щото ду0аеца е спансор на мунчо и компания....

А някои с... тиквени кратуни вместо глави се чудят, как Тиквата и Мамин Владко въртят милиони и кюлчета в чекмеджетата си, и живеят в баровските тундри... от дарения:)))!?!

Гешев търси 700 млн. СЛЕД КАТО разнищи КЮЛЧЕТАТА, ПАЧКИТЕ, Къщата на Шехерезада, Къщата в Барселона, Палата на Бездомния и СЛЕД КАТО идентифицира МАТА ХАРИ, казваш?! 70 МЛН. ЛВ. ПОДКУП от Божков дали е намерен?!

Тоя се уср@ и сега пита кой ми ср@ у гащите

Нищо не е случайно. Имало е един, дето е казвал какво да се прави, само че никъде не е поставял подписи, никакви следи. Дубайски също е бил изнудван да нарушава закона и вероятно има какво да каже на разследващите органи по този въпрос, но ако се върне в БГ, ще бъде арестуван веднага и по този начин запушена устата му.

Следитте били заминали. Следите са заличени от вас! Нали за това беше служебния кабинет! Свършиха си работата и след някоя друга година ще видим как Рашков и Румен имат имоти за милиони евро, спестени от "заплати". Значи тия 700 милиона били в центъра на протестите. Българинът ще си остане роб, защото е много прост!

Еми Горанов и Арнаудова си построиха/купиха имотчета за по някой милион лева. Това на държавна заплата. А Гешев, Цацаров се правят на слепи и глухи.

Как така хем никой не ги е търсил, хем има дела спечелени на първа инстанция...... Тези харвардски възпитаници нещо съвсем за улав го имат народа. Големи бизнесмени, а дошли да управляват финансите и икономиката на държавата. Сигурно много обичат България.....

Поне разбрахме какви ценни кадри - топ крадци с дипломи са нашите министри от служебното правителство. Да благодарим на Радев за добрия избор

Тръгна от конкурента на Божков Найденов. Гешев не виждам да има някаква заслуга. Просто стана неудобен Божков, че е скандално. И затова се правят разни на несвързани с него. Без Найденов, сега да е по старо му.

Чакайте малко, та нали прокоратурата погна Божков точно заради това? Ония избЕга и се почна цялата сага чак досега! Как точно ще ги набавят, като хазартния бос №1 си ги е изнесъл със сакове! Сам си го каза. Тук нещо май има негови тролчета, които се опитват да ни вменят, че други са виновниците. Да приемем ли същото и за министъра? СлучайносССС?

Квичиш ли комуняга? Къда са ти доказателствата за долните лъжи, които произнасяш? Не всички са вярващи на празни приказки!

Да, и на запсие котио ощеги има в нета се чува как Божков ще съветва Фигуранта Радев. Ще го съветва за крадливия служебен кабинет. Проста нация.

Божков има активи за милиарди в страната, можеха спокойно да ги вземат от там, както се прави с всяка една фирма или физическо лице.

Само ти ли не разбра,че правителството на Гроб не ги е търсило тези пари?

Крадеца вика дръжте крадеца стана, а!

По много неща може да сме на последно място, но по далавери сме безспорни шампиони.

Не разбирам как тези две твърдения пасват: 1. Никой не ги е търсил тези пари. 2. Има вече съдебни решения на първа инстанция. Съдебните процедури са започнати от някого. И като знаем колко е бърз българският съд...

Тези милиони са хипотетични и са свързани с поправката на закона от Менда и Владко. А кой ще върне рушветите ??

Ами защо мислиш, че избяга Божков? Защото така нищо не могат да му направят с активите по законов ред!

Найденов води дела в полза на държавата??? Егати тъпака.