Армения забранява продажбата на турски стоки

Удължава се забраната на вноса от Турция, но до кога не се уточнява

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да живей Президентът Реджеп Таип Ердоган и Майка Турция!

Мизерни арменски цигани! Майка Турция е 8 мият нетен агро-експпртьор в света за 2019.Майка Турция изнася продукция в цяла Азия и Африка от ХВП, ширпотреба, лекарства и мед. апаратура до тежко машинострие и ВПК. Мизерните арменски цигани не са способни дори кибрит и тоалетна хартия да произведат. След 10 години извън Ереван, я има хора я не.Милета на Майка Турция 2050 ще е над 100 млн. Х@к@м ви го в човката арменски цигани!

И в БГ трябва да се забранят. Както и да преминават през БГ турски коли и камиони.

Русия и Армения подписаха капитулация пред Азербайджан и Турция и им оставиха превзетите територии.

Да кажеш че Русия е капитулирала пред Турция е като да кажеш че Франция е капитулирала пред Косово! Турция и Русия не са в една категория за да бъдат сравнявани. После Русия НИКОГА не е признавала териотрите извън Армения и има исторически близки отношения както с Армения така и с Азербейджан. Кой кого и как, се видя къде Армения и Азербейджан се срещнаха и пред кого, за да спрат войната. Турция е страничен фактор който просто искаше да капитализира на близките културни връзки с Азербейджан.

Война почна - ФАКТ Свалиха руски самолет и хеликоптер - ФАКТ Русия развя бялото знаме на Армения - ФАКТ Армения остана без територии - ФАКТ може да си шикалкавиш както искаш и да ползваш ИП сменячки колкото искаш... с ФАКТИ не можеш да спориш.

Та без кои територии казваш е останала Армения... арменците може и да са си мечтали за нещо което не е тяхно,но мечтите не са нотариален акт.

Защо говорим, след като незнаеш за какво говорим?

трол, сър. за това му плащат